Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

merhaba arkadaşlar....

Aranıza yeni katıldım, tabi ki bende aynı dertten muzdaribimmafoldumbenmafoldumben.......Sohbetiniz çok samimi çok sıcak lütfen benide aranıza kabul edin...gerçi ben sizler kadar sık giremiyorum internete çünkü evime yeni taşındık tel. bağlantısı yok.işyerinde de fırsat buldukça işte...ben 14 aylık evliyim ve poli kistik over hastasıyım bunu bildiğim için ilk aydan itibaran hiç korunmadık eşimle, evliliğimizin 6.ayında doktora gittim yumurtlama tedavisi için ama klomenle bile yumurta oluşmadı.Bu arada doktor eşinde sperm testi yaptırsın dedi, malesf onun sonucuda kötü çıktı ve doktor ''bence hiç bir şeyle uğraşma direk tüp bebek yaptır'' deyince sanki dünya ayağımın altından kayıp gitti.Uzun bir müddet kendime gelemedim hep ağladım....ağladım nerdeyse isyan noktasına geldim...çok şükür şimdi daha iyiyim...ve ben geçen ay reglimden sonra bitkisel bir tedaviye başladım şimdide sabırsızlıkla bekliyorum...geçen ay 19 unda olmuştum ve halen hastalanmadım...ama teste bakacak cesaretim hiç yok ya olmazsa diyorum...biraz daha beklicem çünkü benim adetim zaten hep gecikir.... inşallah bu kez olur bu mübarek ay hepimize uğurlu gelir...

merhaba arkadaşlar....

Aranıza yeni katıldım, tabi ki bende aynı dertten muzdaribimmafoldumbenmafoldumben.......Sohbetiniz çok samimi çok sıcak lütfen benide aranıza kabul edin...gerçi ben sizler kadar sık giremiyorum internete çünkü evime yeni taşındık tel. bağlantısı yok.işyerinde de fırsat buldukça işte...ben 14 aylık evliyim ve poli kistik over hastasıyım bunu bildiğim için ilk aydan itibaran hiç korunmadık eşimle, evliliğimizin 6.ayında doktora gittim yumurtlama tedavisi için ama klomenle bile yumurta oluşmadı.Bu arada doktor eşinde sperm testi yaptırsın dedi, malesf onun sonucuda kötü çıktı ve doktor ''bence hiç bir şeyle uğraşma direk tüp bebek yaptır'' deyince sanki dünya ayağımın altından kayıp gitti.Uzun bir müddet kendime gelemedim hep ağladım....ağladım nerdeyse isyan noktasına geldim...çok şükür şimdi daha iyiyim...ve ben geçen ay reglimden sonra bitkisel bir tedaviye başladım şimdide sabırsızlıkla bekliyorum...geçen ay 19 unda olmuştum ve halen hastalanmadım...ama teste bakacak cesaretim hiç yok ya olmazsa diyorum...biraz daha beklicem çünkü benim adetim zaten hep gecikir.... inşallah bu kez olur bu mübarek ay hepimize uğurlu gelir...

amin canim insallah..:Saruboceq::Saruboceq:

Bende yaklasik 2 ,5 yildir evliyim, cocuk istiyoruz artik insallah Allahim guldurur yuzumuzu.. ilk denemelerimizdi bakalim:utangac:

kızlar benimde 2 gün adetim gecikmişti ama bu sabah hastalandım artık önümüzdeki aya kaldı 3. ayımızdada olmazsa eşimle doktora gitmeye karar verdik normalde regli günüm hiç şazmaz ama bu ay 2 gün geçince heveslenmiştim valla :)

insallah doktora gerek kalmaz..gelicek aya bu is biter zemuszemus

amin canim insallah..:Saruboceq::Saruboceq:

Bende yaklasik 2 ,5 yildir evliyim, cocuk istiyoruz artik insallah Allahim guldurur yuzumuzu.. ilk denemelerimizdi bakalim:utangac:
[/QUOTE

Bir gün yüce rabbim hepimize nasip edecek biliyorum, sadece sabırlı olmamız lazım ve ne gerekiyorsa onu yapmamız...Allah duayla elini açan ve hayırlı bir evlat diyen bizlerin, elini boşa kapattırmasın inşallah...Hayırlı zamanda artık bizede nasip etsin inşallah....

slm kizlar bende bu ay karar verim bakalim nasip kismetttt herkes muradina ersin insallah
feyza ablam hoşgeldin :) kaçıncı olacak senin ? özlemişim seni yaa..öpüyorum..

valla ben bu ay umıtlıyım

hadi bakalım hayırlısı olsun canım inşallah olur..
ben bu ay aşı yaptırdım bir ay korunmam gerekliymiş..o yüzden çalışmalara eylülde başlıoruz..hadi şans dileyin bana da ..

kızlar benimde 2 gün adetim gecikmişti ama bu sabah hastalandım artık önümüzdeki aya kaldı 3. ayımızdada olmazsa eşimle doktora gitmeye karar verdik normalde regli günüm hiç şazmaz ama bu ay 2 gün geçince heveslenmiştim valla :)
canım gerçekten hiç gecikmeyen adet düzenin varsa ve bebiş düşündükten sonra başladıysa bence bu senin için iyi bir haberyerimseniben yengemler bunun bir belirti olduğunu söylerler hep.vücut kendini gebeliğe hazırlarmış.inşallah seninkide bu nedenledirhihoyyyt

Mrb kizlar, adet sancilari kendini hissettirip gidiyo,..:1shok:
acaba bu belirtileri olan ve yinede hamile kalan varmiydi aramizda?:uhm:
regl olcam gibi...
mafoldumben

Mrb kizlar, adet sancilari kendini hissettirip gidiyo,..:1shok:
acaba bu belirtileri olan ve yinede hamile kalan varmiydi aramizda?:uhm:
regl olcam gibi...
mafoldumben

Canım benim tam anlamıyla regl olacakmışım gibi oldu.2 gün önce çenemden sivilce çıktı bel kasık karın ağrısı.Yani reglimde ne oluyorsa hepsi oldu.Regl günü sivilcem gitmişti.O gün olmadım ama ağrılarım vardı.Ertesi gün test yaptım silik çizgiyi gördüm.Ama 4-5 gün regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu.İnşaallah sendede böyle olacaktır ve inşaallah hamilesindir.:Saruboceq:

Canım benim tam anlamıyla regl olacakmışım gibi oldu.2 gün önce çenemden sivilce çıktı bel kasık karın ağrısı.Yani reglimde ne oluyorsa hepsi oldu.Regl günü sivilcem gitmişti.O gün olmadım ama ağrılarım vardı.Ertesi gün test yaptım silik çizgiyi gördüm.Ama 4-5 gün regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu.İnşaallah sendede böyle olacaktır ve inşaallah hamilesindir.:Saruboceq:

ayy sivilcelerim bile cikti hakkaten canim benim icimi rahatlattin valla,,,amin insallah hamileyimdir..:teselli:

inş hamilesindir burcuburcu.
kızlar benim eşim varikosel biz bu ay ameliyat olur falan dedik ama doktor herşeyin yolunda olduğunu ameliyatı gerektirecek hiçbirşeyin olmadığını söyledi aslına bakarsanızda öyle ne eşimin acısı sızısı var nede sperm değerlerinde sorun var ama gebelik olmuyor.
yalnız spermi hızlandıran hızlı spermi arttıran bi ilaç duyduk l arginin adında anormal spermi yok edip morfoloijide ve diğer değerlerde çok iyi artış sağlıyormuş.biz şimdi 2 3 ay bunu deneyeceğiz ve araştırdığım kadarıyla kadınlar kulubünde bile bu ilaçla hamile kalanlar var ilaçın yan etkiside yok hiçbir işe yaramazsa vitamin almış olur zaten dengeli beslenmiyor ilaçta bir işe yaramış olur.
eşimin sperm değerleri ameliyatı gerektirmeyecek kadar iyi yoksa onun dışında biraz sınırda %25 anormal hareketli sperm bulunmakta bize göre çok bu oran ama doktoru bitkisel yardımla gebelik mümkün dedi bize göre bitkisel olarak en iyi ilaç bu çünkü ne havuç suyu neden keçiboynuzu bizde işe yaramadı.

canım gerçekten hiç gecikmeyen adet düzenin varsa ve bebiş düşündükten sonra başladıysa bence bu senin için iyi bir haberyerimseniben yengemler bunun bir belirti olduğunu söylerler hep.vücut kendini gebeliğe hazırlarmış.inşallah seninkide bu nedenledirhihoyyyt
evet canım bende böle bişey duymuştum yani hamile kaldığın ayda bi önceki ayda adet düzensizliği oluyomuş eğer bu olay bende de olursa önümüzdeki ay hamileyim
kaydirigubbakcemile2

slm kızlar ben daha reglı olmadım sancılarımda gıttı yarın test yapıcam buraya olumlu olumsuz sonucu yazarım dua edın bana bu ılk denememızdı tutmustur ınsssssssssssss

Back
X