canım çok sağol sen de öylesin tanışırız inşallah bir gün
işallah canım
canım sne kan testi felanmı yaptırdın nasıl öğrendin 4,5 haftalık olduğunu off çok güzel yaaaaaaaaaa allahım bende hamiş kalayım ne olursun yaaaaa daha 11 eylüle çokkkkkkkkkkkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok sağol sen de öylesin tanışırız inşallah bir gün
olur inşallah canım merak etme
işallah canım
canım sne kan testi felanmı yaptırdın nasıl öğrendin 4,5 haftalık olduğunu off çok güzel yaaaaaaaaaa allahım bende hamiş kalayım ne olursun yaaaaa daha 11 eylüle çokkkkkkkkkkkkk
1 aydır hapı bıraktım bakalım hayırlısı :ecrin_bebek:
ben idrar testi yaptım 2 defa.adet olacağım gün kahverengi kan geldi 2 gün boyunca ben de ümidi kesmiştim sonra yine test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim..Ben de senin gibi çok sabırsızdım zaman geçmiyordu birtürlü inşallah canım 11 eylül de halay çekeriz hep birlikte
 ay allahım ağzın bal yesin canım işallah ya adağımda var kurban kesicem öğrendiğim zaman o akdarım yani işallah pazarteside daha da mutlu güzel haberler alırsın canım
ay allahım ağzın bal yesin canım işallah ya adağımda var kurban kesicem öğrendiğim zaman o akdarım yani işallah pazarteside daha da mutlu güzel haberler alırsın canım :CüvCüv:ay allahım ağzın bal yesin canım işallah ya adağımda var kurban kesicem öğrendiğim zaman o akdarım yani işallah pazarteside daha da mutlu güzel haberler alırsın canım
:1no2: evet özel sektör zor ama ben hiç memurluğu düşünemdim canım o yüzden hiçte girmedim kpss ye işallah snein için hayırlısı olur canım
kafamçokkarıştıevet canım antalyadayım evet çok sıcaktı özellikle geçen aylada ama bu ay eski sıcaktan esr kalmadı geçen aylarda mahfolduk ama dilek geçen senede denize girmedi bu sene giricem dedim gene kaldı denizede yakınız sözde tatil merkezi ama hiç kendimize zaman ayırmıyoruz
of senin kaçgün önceden belirtilerin olmuştu canım ya ne gibi belirtiler yaşadın bahsetsene azıcık çok soru sorup duruyom ama sende benim yaşadıklarımı yaşadın biliyorsundur zaman hiç geçmiyo herşeyi ona yormak istiyor insan off allahım ya benim şuan için kasıklarımda batmalar var ara ara belkide piskolojik muhtemelen pikolojiktir canım sanmıyom olucanı
ben de hiç belirti yoktu adet olduğum zamanki belirtiler vardı karnımda gaz vardı sadece o da hep adet olmadan önce oluyordu zaten,,bir de adet olacağım gün sol göğsümün ucunda çok hafif yanma oldu birdaha da olmadı zaten
kızlarrrrrr amaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaa ne yapyonuz bakem sizzzzzzzzzşakkıdışakkıdıklava:
klava:
saol canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için allahım işallah banada gösterir hamile kaldığım günü:Saruboceq::Saruboceq:
ben de çok sıkıldım yemeği de yaptım,çok sıcak var zaten...
of bende valla iş stresi ev stresi bide sınav stresi birde bebek tamam fulum yani kocişlede küstüm zaten dün barıştık akşmada misfirlerimiz var kankilerimiz gerçi muahbbet iyi gelir akşam gelicek arkadşaım da hamile yeni hemde allahım hamile olan herkese kolay bi hamilelik geçirmeyi nasip eder işallah
slm kızlarrr nasılsınız??
6haftalık olcam galıba:)ama hıc mıdem bulanmıyor inşş kötu bısı yoktur