• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

slm arkadaşlar bizde yeni bebiş yapmaya karar werdik 1 yıllık ewliyim hep korınmuştuk şimdi deniyoruz artık olması gereken oluyo sonra biraz yatıyorum ben daha sonra ayağı kalktığımda bı kısmı akıyo bu normal mi acaba ne zaman hamile kalırım beni bilgilendirirseniz sewinirim

bizde ikinciyi yapmaya yeni başladık.adet günüm 5eylül....olmazsam ikinci bebiş yoldadır demek.allahın izniyle.

slm arkadaşlar bizde yeni bebiş yapmaya karar werdik 1 yıllık ewliyim hep korınmuştuk şimdi deniyoruz artık olması gereken oluyo sonra biraz yatıyorum ben daha sonra ayağı kalktığımda bı kısmı akıyo bu normal mi acaba ne zaman hamile kalırım beni bilgilendirirseniz sewinirim

hayırlı olsun cnm
umarım fazla bekletmez bebeişiniz
ama ne zaman hamile kalacağını biz bilemeyizki
akması sorun değil eğer olucaksa olur zaten
baksana kimizi sürtünmeyle hamile kalıyo kısmet işte

aynen canım ben de kalp atışlarını duysam rahatlıcam,yarın doktora gidiyorum öğlen 12buçukta umarım bir aksilik çıkmaz,benim çok uykum geliyor bu ara sanırım bu da gebelik belirtisi....bu akşam çok mutluyum 1 saat sonra eşim evde olacak 15 gündür ankaradaydı

umutluyuz gozun aydın canım sanırım esın geldı. doktordan gelınce sonucları yaz bıze.
uykuya duskun olman bu donemde cok normal. halsızlık ve uyku olacak. ben bu aralar uykusuz kalıyorum. burcudan hala haber yok yaa. acaba reglı oldu da moralı bozuk dıyemı gırmıyor. ınsallah oyle degıldır. merak ettım onu. turkıyem sen nerelerdesın. olgayda eskısı gıbı yazmıyor artık. yaman senınde az kaldı sanırım. eylul geldı artık. guzel haberını beklıyoruz. yenı arkadaslar sız de hosgeldınız. dılerım sızden de en kısa zamanda guzel haberler alırız.

27082009001.jpg

testi soran arkadaşlar için koydum bu idrarla yapılan yumurtlama testi arkadaşlar tavsiye ederim mesela doktorlar 14 gün diyordu benim 13 gün kırmızı çizgi çıktı hayırlısı bakalım:emir_bebek: bakalım 10gün sora gebelik testi sonucu pozitif olursa seve seve bende hamişim dicem kaydirigubbakcemile5

canım bu test nasıl kullanılıyor..yumurtlama günün yani yumurtanın çatladığı günü mü tespit için kullanılıyr. ? anlatır mısın ? gebelik testi değil demi? avilasyon testi diye satılan baycare diye markanın satığı test mi ? bana da anlatırmısın bende almak istiyorum ama neden ne amaçla kullanabiliyoruz bilmiyorummm..ışığını paylaş haydi :)

inşallah canım öylehamilesindir..burası bereketli bak buraya takıl..

ayy kıslar çok teşekkür ederim...inşallah bakalım.....hep neyi hesaplıyopruım biliyormusunuz doğurabileceğim ayı...işim nedeniyle ayrılabileceğim tarihleri saptamaya çalışıyorum..şimdi hamişsem en yoğun dönemde ayrılmam gerekcek patron bu işe ne der bilmiyorum....

moralim çok bozuk kızlar doktorA gittim bana son satına göre kesenin daha büyük olması gerektiğini söyledi belki geç döllenmiştir dedi moralim bozul du geç döllenmesi mümkün değil benim eşim adetimin 15. gününden sonra yoktu ilişki yaşamadım zaten.çok kötüyüm umarım kötü birşey yoktur

Kizlar daha regl olmadim, bi test daha mi alsam bu gun ay kacinci test bu :kedi:

umutluyuz uzulme cnm neden olmasin spermlerin yasama suresi 70 diye duymustum olabilir de ..uzulme bak bebisin de uzulur hee .:))

Yaa kıyamam cnm
Üzme knd yaa
doktorlarda yanılıyo unutma ÜzÜlme hayırlısı neyse o olsun cnm yaaa

kizlar daha regl olmadim, bi test daha mi alsam bu gun ay kacinci test bu :kedi:

Umutluyuz uzulme cnm neden olmasin spermlerin yasama suresi 70 diye duymustum olabilir de ..uzulme bak bebisin de uzulur hee .:))

kaç gün geçti cnm normalde gecikirmiydi böyle
sabah ilk idrarınla yeniden yap en iyisi

moralim çok bozuk kızlar doktorA gittim bana son satına göre kesenin daha büyük olması gerektiğini söyledi belki geç döllenmiştir dedi moralim bozul du geç döllenmesi mümkün değil benim eşim adetimin 15. gününden sonra yoktu ilişki yaşamadım zaten.çok kötüyüm umarım kötü birşey yoktur

canım yaa bozma moralını. adın gıbı umutlu ol. hem daha cok kucuk o. benım de oyleydı daha bellı belırsızdı. o yuzden bu cuma tekrar gıdıcem. senı ne zaman cagırdı.
bu arada burcu alemsın yanı. reglıne gunler kala test yapmak ıcın can atıyordun reglın kac gun gecmıs hala neyı beklıyorsun canım dogurmayımı

ne bileyim işte kızlar kafam çok karışık kandan gebelik testi yaptırdım gebe olduğum kesin ama doktor bir daha istedi gebelik testi değerlerimin yükselip yükselmediğini görmek için yani gebelik tam rayında devam ediyor mu onu anlamak istedi inşallah sorun çıkmaz bana dua edin jaya,burcu ve diğer arkadaşlarım dualarınızı eksik etmeyin

ne bileyim işte kızlar kafam çok karışık kandan gebelik testi yaptırdım gebe olduğum kesin ama doktor bir daha istedi gebelik testi değerlerimin yükselip yükselmediğini görmek için yani gebelik tam rayında devam ediyor mu onu anlamak istedi inşallah sorun çıkmaz bana dua edin jaya,burcu ve diğer arkadaşlarım dualarınızı eksik etmeyin

cnm benim moraliniz bozma hemen ilk haftalar normal böyle olması
daha küçücük meleğin
orda ve seni bekliyor umutsuz olma

Back
X