kızlar ben hamileysemde değilsemde yaşadıklarımı yazmak istiyorum eğer hamileysem bilgi olur değilsemde demekki her şeyi hamileliğe yormamak lazı diye kulağınıza küpe yaparsınız (10 veya 13 gün varken bunları yaşamaya başladım)
1.sağ ve sol kasığımda batmalar iğne batar gibi (10,13 gün öncesinden)
2.aşırı derecede açlık hatta hiç doyamamak (10,13 gün öncesinden başladı ama şimdi yok)
3.cinsel isteksizlik
4.son 3 gündrü hafif miyde bulantısı oldu ama bugün sabah omadı
5.miyde yanması
6.yüzümde çok fazla sivilce çıktı
7.son bir haftadır sık idrara çıkma gece bile uyanıyorum
8.akıntım 1 haftadır çok az yok denecek kadar olduğu zamanda su gibi sanki
9.halsizlik ve aşırı uyku hali son bir haftadır
10.ara ara sancı ve bel ağrısı adet olucam diye tuvalete gitmelerim sık sık
en belirgin kasığımda batmaları yaşıyorum halada rabbim hayırlı olanını nasip etsin benim ve herkes için
VALLAHİ BACILARIM VARDA MI (BEBEĞİM)BUNLARI YAŞADIM VE YAŞIYORUM YOKSA PİSKOLOJİKTE KENDİ KENDİMİ DİNLEMEMDEN Mİ KAYNAKLANDI ONADA NET BİEŞY DİYEMİYORUM BEKLEYİP GÖRÜCEZ
YARIN ADET GÜNÜN (AMA BANA SORSAINZ HAMİLEYİM DİYORUMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3TABİ YANILIYO DA OLABİLRİM )
kızlar ben hamileysemde değilsemde yaşadıklarımı yazmak istiyorum eğer hamileysem bilgi olur değilsemde demekki her şeyi hamileliğe yormamak lazı diye kulağınıza küpe yaparsınız (10 veya 13 gün varken bunları yaşamaya başladım)
1.sağ ve sol kasığımda batmalar iğne batar gibi (10,13 gün öncesinden)
2.aşırı derecede açlık hatta hiç doyamamak (10,13 gün öncesinden başladı ama şimdi yok)
3.cinsel isteksizlik
4.son 3 gündrü hafif miyde bulantısı oldu ama bugün sabah omadı
5.miyde yanması
6.yüzümde çok fazla sivilce çıktı
7.son bir haftadır sık idrara çıkma gece bile uyanıyorum
8.akıntım 1 haftadır çok az yok denecek kadar olduğu zamanda su gibi sanki
9.halsizlik ve aşırı uyku hali son bir haftadır
10.ara ara sancı ve bel ağrısı adet olucam diye tuvalete gitmelerim sık sık
en belirgin kasığımda batmaları yaşıyorum halada rabbim hayırlı olanını nasip etsin benim ve herkes için
VALLAHİ BACILARIM VARDA MI (BEBEĞİM)BUNLARI YAŞADIM VE YAŞIYORUM YOKSA PİSKOLOJİKTE KENDİ KENDİMİ DİNLEMEMDEN Mİ KAYNAKLANDI ONADA NET BİEŞY DİYEMİYORUM BEKLEYİP GÖRÜCEZ
YARIN ADET GÜNÜN (AMA BANA SORSAINZ HAMİLEYİM DİYORUMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3TABİ YANILIYO DA OLABİLRİM )
kız yaman allah iyiliğini versin güldürdün beni
Slm kizlar nasil gidiyo nasilsiniz?
Bu gun Regl imin 4. gunu :)
Allahin izniyle Ramazan ayinda yerlesir insallah benim melek ..:Saruboceq:
ALLAH HEP GÜLDÜRSÜN CNM YAAA :1hug:
ayyy ne güzeelll çok sevindimmm sağlıkla kucağına almak nasip etsin allahım
canım yaaa benim içinde dua ettt kırmızılar gelmesin yarın falan,onun yerine bebiş ben burdayım desin :CüvCüv:
senin duaların kabul olur şimdi kaydirigubbakcemile5
umutluyuz canım çok sağol temennilerin için.şimdi kanamam bitsin inşallah içimde parça kalmaz.daha sonra da adet olmayı beklicem canım.Allah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nesip eyler inşallah canım.bu arada ben de 5 yıl İzmir'de yaşadım.9 Eylül Üniversitesi'nde okumuştum.Eşimle orda tanışmıştım.İzmir'e de 3 yıldır gitmedim.çok özledim oraları.
senin ne zaman canım adet tarihin allahım işallah hamileyizdir yaakafamçokkarıştı :1shok:
Inanmıcaksın ama burda belirti okumaktan denememiş olmamıza rağmen hamile hissetmeye başladım cnm :roflol:
çok garip ama bu ay bende aynı belirteleri yaşıyorum gülesim geldi wala kaza olduda bendede mi var bişeyler
yada burda okumaktan psikolojik hamilemi oldum acep :roflol: :roflol: :roflol: :uhm:
canım bu dediklerin gebelik belirtileri ama psikolojikte olabilir yerinde olsam hemen bir test alıp yapardım bence bekleme test yap en azından için rahat eder
benim eşimde erdekli ben de ayvalıklıyım canım hemşoyuz yani
kızlaaaaaarrrrrrr çok mutluyum Allahıma şükürler olsunki kesecik büyümüş bebişimin kalp atışlarını gördüm Allah bu mutluluğu herkese nasip etsin umarım 9 ay boyunca bebişimin pıt pıtlarnı görürüm,destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar
kızlar hepinize çok teşekkür ederim.jaya,umutluyuz,türkiyem sizin adınıza çok mutlu oldum inşallah herşey yolunda gider heyecanla beklediğiniz bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
jayacım benim kanamamın 4.günü hala devam ediyor.doktor kanama durunca bi bakalım parça kalmış mı dedi.bu yüzden kanamamın bitmesini bekliyorum canım.ilk 2 günü normal adet sancısı gibi sancım oldu ama şimdi geçti.
kızlar yalnız olmadığımı biliyorum.destekleriniz için teşekkürler.benim bebişim de gelecek zamanı biliyodur.hem bi sürü yeğenim olacak.
kafamçokkarıştı :1shok:
inanmıcaksın ama burda belirti okumaktan denememiş olmamıza rağmen hamile hissetmeye başladım cnm :roflol:
çok garip ama bu ay bende aynı belirteleri yaşıyorum gülesim geldi wala kaza olduda bendede mi var bişeyler
yada burda okumaktan psikolojik hamilemi oldum acep :roflol: :roflol: :roflol: :uhm:
hihi çok güzel hareket yapmış sana bıcırık kandırdı seni önce ceeee yapmış çok sevindim kız dur daha neler olacak hayırlısıyla bende çok sevindim senin adına süper haber :)
kızlar hamileyken hapşırmak tehlikeli mi çok merak ediyorum ben hapşırdıktan sonra korkuyorum bebeğime birşey olacak diye
Kızlar günaydın hepinize size çok güzel bi haberim var test yaptım akşam ve çift çizgiyi gördüm çok şükür hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım tez zamanda bekleyen herkese nasip etsinnnnnnnnnnnn:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?