Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar ben hamileysemde değilsemde yaşadıklarımı yazmak istiyorum eğer hamileysem bilgi olur değilsemde demekki her şeyi hamileliğe yormamak lazı diye kulağınıza küpe yaparsınız (10 veya 13 gün varken bunları yaşamaya başladım)
1.sağ ve sol kasığımda batmalar iğne batar gibi (10,13 gün öncesinden)
2.aşırı derecede açlık hatta hiç doyamamak (10,13 gün öncesinden başladı ama şimdi yok)
3.cinsel isteksizlik
4.son 3 gündrü hafif miyde bulantısı oldu ama bugün sabah omadı
5.miyde yanması
6.yüzümde çok fazla sivilce çıktı
7.son bir haftadır sık idrara çıkma gece bile uyanıyorum
8.akıntım 1 haftadır çok az yok denecek kadar olduğu zamanda su gibi sanki
9.halsizlik ve aşırı uyku hali son bir haftadır
10.ara ara sancı ve bel ağrısı adet olucam diye tuvalete gitmelerim sık sık
en belirgin kasığımda batmaları yaşıyorum halada rabbim hayırlı olanını nasip etsin benim ve herkes için
VALLAHİ BACILARIM VARDA MI (BEBEĞİM)BUNLARI YAŞADIM VE YAŞIYORUM YOKSA PİSKOLOJİKTE KENDİ KENDİMİ DİNLEMEMDEN Mİ KAYNAKLANDI ONADA NET BİEŞY DİYEMİYORUM BEKLEYİP GÖRÜCEZ
YARIN ADET GÜNÜN (AMA BANA SORSAINZ HAMİLEYİM DİYORUMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3TABİ YANILIYO DA OLABİLRİM )

kafamçokkarıştı :1shok:
inanmıcaksın ama burda belirti okumaktan denememiş olmamıza rağmen hamile hissetmeye başladım cnm :roflol:
çok garip ama bu ay bende aynı belirteleri yaşıyorum gülesim geldi wala kaza olduda bendede mi var bişeyler

yada burda okumaktan psikolojik hamilemi oldum acep :roflol: :roflol: :roflol: :uhm:

canım bu dediklerin gebelik belirtileri ama psikolojikte olabilir yerinde olsam hemen bir test alıp yapardım bence bekleme test yap en azından için rahat eder

hamilesindir inşallah canım,,,Allah inşallah bebişi göbüşüne kondurmuştur.Yarın test yap hemen çıkıyor sonucu ben adet olmadan 1 gün önce test yapmıştım çıktı

biz ege üniversitesine yakın oturuyoruz buralara gelirsen görüşürüz canım bizde geçen yıl geldik izmire

senin ne zaman canım adet tarihin allahım işallah hamileyizdir yaa
canım bu dediklerin gebelik belirtileri ama psikolojikte olabilir yerinde olsam hemen bir test alıp yapardım bence bekleme test yap en azından için rahat eder

ya canım genede erken değilmi yarın adet tarihim senin nasıl gidiyor hamilelik
ay bilmyorum birkaçgün daha geçsinde tabi adet olmazsam

hihi çok güzel hareket yapmış sana bıcırık kandırdı seni önce ceeee yapmış çok sevindim kız dur daha neler olacak hayırlısıyla bende çok sevindim senin adına süper haber :)

:) aşkolsun tabiki yalnız değilsin biz varız doğumada bakarsın hepberaber gideriz önümüzdeki aylarda inşallah :) burcu ben sen derya başka sıradaki herkez inşallah

hahaha ay çok güldüm ozaman bendemi hamileym dersiniz kara haber vereyim size bendede aynıları oldu doktora gittim gebelik testim negatif idrar yolu iltahabı oldukça yüksek çıktı dikkat edin oda yapıyor olabilir

hihi çok güzel hareket yapmış sana bıcırık kandırdı seni önce ceeee yapmış çok sevindim kız dur daha neler olacak hayırlısıyla bende çok sevindim senin adına süper haber :)

valla kandırdı beni kerata çok yaramaz olcak sanırım yandıkdelikafaduldensağol canımcım,bu arada ayvalıka gelip gidiyormuşsun benim de gideceğim zaman kararlaştırıp buluşalım vallahi ne güzel olur,,,,annemler çamlıkta oturuyor

kızlar hamileyken hapşırmak tehlikeli mi çok merak ediyorum ben hapşırdıktan sonra korkuyorum bebeğime birşey olacak diye

kızlar hamileyken hapşırmak tehlikeli mi çok merak ediyorum ben hapşırdıktan sonra korkuyorum bebeğime birşey olacak diye

annelik iç güdüsü başladı cnm artık sende
kıyamam bişey olsa bu kadar hamile insan ve bizler olmazdık sanırım
fazla ince düşünme emi öpüyorum seni bu arada bulantı fln yoktur inşallah

Kızlar günaydın hepinize size çok güzel bi haberim var test yaptım akşam ve çift çizgiyi gördüm çok şükür hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım tez zamanda bekleyen herkese nasip etsinnnnnnnnnnnn:CüvCüv:

alkisalkisalkis :lepi: hihoyyyt zemuszemus :sm_cool: :sm_cool:

çok sevindim cnm ya o kadar belirti doğruymuş demek hadi gözün aydınn :CüvCüv: :ecrin_bebek: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…