Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

slm kızlar bayadır gıremedım mıde bulantılarım basladı dun gece cok kotu oldum serum taktılar 3 gundur hıc bırsey yemedıgım ıcın dun sabahta bebegımızı görduk ılkkes kalbı atıyordu cok kucucuk herseyı normalmıs ama bıraz kan gördu doktor cok moralım bozuldu yatıcan dedı yatıyorum hep cok korkuyorumm ıns bebısımı bırsey olmaz

olgaycım hosgeldın canım aslında cok da ıyı degılsın anladıgım kadarıyla. gecmıs olsun. cok zor bır durum. ınan yazdıklarını okurken gozlerım doldu. ama kendını toparla canım. Allahtan hayırlısı. senın bu ıste hıc sucun yok. cok raslanan bısey bu. dusukten sonra doktora gıttınmı. ıcınde parca fılan kalmısmı dıye. zaten muhtemelen 2 ay reglı olmayacaksın. canım. zaman gecmez sanıyorsun ama su gıbı gecıyor ınan. ben kurtaj oldugum gun kaynanam abd.ye gıttı. butun evın ısı bırden ustume kaldı. aksam 9 da eve gelıp bıde evın ıslerıyle ugrastım. dınlenemedım bıle. acımı yasayacak fırsatım bıle olmadı. ama Allah bırrdaha kımseye yasatmasın
umutluyuz canım senın adına cok sevındım. benımde suanda 6+4. aramızda 2 gun var. kalp atıslarını gorunce rahatlıyor ınsan.

turkıyem sen de hosgeldın. sana da gecmıs olsun canım yaa. moralını bozma sakın.sımdıkı bebekler ana karnnda nazlanmaya baslıyor valla. benım de kac gundur mıde bulantılarım ve kasık agrılarım var. bıde esım sagolsun benım naz yaptıgımı soyluyor. ah bu dusuncesız erkekler......

canım kusura bakma mesajını görmemişimşimdi gördüm ben çok üzüldüm canım yaa,,,seni çok çok iyi anlıyorum o acıyı ben 2 kez yaşamıştım ne kadar zor birşey olduğunu biliyorum canım yalnız değilsin bir tanem bizler senin yanındayız üzülme sakın,,,,,,merak etme üzülme sakın bebişin geleceği zamanı iyi biliyor umarım en yakın zamanda tekrar kavuşursun meleğine

sağol canım,,Allah umarım isteyen ve bekleyen herkese verir,herşeyin başı sabır ben çok sabrettim çok zor günler geçirdim umarım bu sefer kucağımız boş kalmaz

inşallah canım birşey olmaz bebişine,,içini ferah tut dualarımız seninle

çok tşk kızlar ıns kotu bırsey olmaz gunlerdır yatıyorum mıdem cok bulanıyor Allah herkese kolaylık versın

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.jaya,umutluyuz,türkiyem sizin adınıza çok mutlu oldum inşallah herşey yolunda gider heyecanla beklediğiniz bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız.

jayacım benim kanamamın 4.günü hala devam ediyor.doktor kanama durunca bi bakalım parça kalmış mı dedi.bu yüzden kanamamın bitmesini bekliyorum canım.ilk 2 günü normal adet sancısı gibi sancım oldu ama şimdi geçti.

kızlar yalnız olmadığımı biliyorum.destekleriniz için teşekkürler.benim bebişim de gelecek zamanı biliyodur.hem bi sürü yeğenim olacak.

inşallah canım 2 ay sonra inşallah senin tekrardan güzel haberini alıcaz merak etme,,,,hiç canını sıkma bundada bir hayır vardır canım

turkıyem en azından yatıp dınlenıyorsun. ben gunlerdır mıde bulantısı ve kasık agrısından kıvranıyorum. aksam 20.30.da ısden cıkıyorum. 21.00 den sonra evdeyım. dun 7 de cıkmak ıcın bın turlu naz yaptım patronlara. eve gıttım. yemek yedım. bulasıkları yıkamadan 5 dk uzanayım dedım. uyumusum. gece 12 de kalkıp bulasık yıkadım. 3 haftadır utuyu ertelıyorum. ve bu pazar bayram haftası dıye calısmak zorundayım. basınızı sısırdım ama gercekten cok zor. bazen kendıme hayret edıyorum nasıl dayanıyorum dıye. bebegım dogunda ısımı degıstırmek ıstıyorum . bakalım kısmet.

ayyy ne güzeelll çok sevindimmm sağlıkla kucağına almak nasip etsin allahım
canım yaaa benim içinde dua ettt kırmızılar gelmesin yarın falan,onun yerine bebiş ben burdayım desin :CüvCüv:
senin duaların kabul olur şimdi kaydirigubbakcemile5

allah yrd olsun çok zor cnm ya
yakında akraba tanıdık yokmu
eşin yrd olsa biraz

ne kadar var gününe cnm

canım okdum ve çok üzüldüm...lütfen kolay deil biliyorum ama dinç olmaya çalış....biraz kendin ve vücudun dinlesin..benim bir arkadaşım tedavi oluyordu bebeği dış gebelikmiş düşük yaptı . doktor bekle demiş. 5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı ve şimdi bebişi 1,5 yaşında. çok şeker...

allah sana da güzel bir bebek verir inşallah..demekki doğru zamandeğilmiş öyle düşün..demekki bşeyler eksikmişhayatınızda onları değerlendir eksiği tamamla...dinlen...sebat göster...allah görür ve mutlu olmanı ister. bu bir sınav isyan etme sakın...

jayacım seni çok iyi anlıyorum.ben de bankacılık yapıyodum.akşam 9 dan önce çıkamıyodum şubeden.bir saniye dinlenmek yoktu.ama istifa edip kamuda (maliyede) çalışmaya başladım.zaten ancak kamuya geçince bebek düşünmeye karar verdim.çünkü akşam 5 te çıkyorum burda.ulaşım sorunu da yok.ama bebek her şeyden önemli.kendini düşünmüyosan bebişini düşün yorma kendini.boşver ev işlerinde de 7-8 ay o kadar titiz olma.hem senin kociş napıyo?baba olmak kolay mı sana destek çıkmak zorunda.benim kociş sağolsun eskiden eve geç geliyorum diye yemekleri yapardı.ev işlerinde de yardımcı olurdu bana.zaten kayınvalidenin pek destek çıkmadığını yazmıştın.şans tabi.benim kayınvalidem de beni daha yeni aradı geçmiş olsun demek için ama ben telefonu açmadım.4 gündür biliyo ama daha yeni aramaya tenezzül etmiş.ama bebişimi kaybedince anladım ki hayatta sağlıktan başka bişey için üzülmemek gerekiyo canım.şu an sadece bebişini düşün canım benim yeğenime iyi bak tamam mı.

deryaberil canım teşekkür ederim desteğin için.inşallah senin yumoşlar da bebişe dönüşür.canım bak bı topic uğurlu inşallah sana da uğur getirecek.ben de kendimi toparlayayım tekrar başlayacağım çalışmlara canım.inşallah ben de müjdeli habelerimi yazarım tekrar.

umutluyuz canım çok sağol temennilerin için.şimdi kanamam bitsin inşallah içimde parça kalmaz.daha sonra da adet olmayı beklicem canım.Allah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nesip eyler inşallah canım.bu arada ben de 5 yıl ızmir'de yaşadım.9 Eylül Üniversitesi'nde okumuştum.Eşimle orda tanışmıştım.ızmir'e de 3 yıldır gitmedim.çok özledim oraları.

Kızlar ya hamılelıkte karında pıt pıt atam damar oluyomu
bı arkadaŞ hıssedıyom dıye ılk haftalarda karnımda pıt pıt kÜÇÜk bı kıpırtı var dıye

Slm kizlar nasil gidiyo nasilsiniz?
Bu gun Regl imin 4. gunu :)
Allahin izniyle Ramazan ayinda yerlesir insallah benim melek ..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…