2 düşükmü yaşadın cnm ya
çok üzüldüm
şimdi hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah
slm kızlar bayadır gıremedım mıde bulantılarım basladı dun gece cok kotu oldum serum taktılar 3 gundur hıc bırsey yemedıgım ıcın dun sabahta bebegımızı görduk ılkkes kalbı atıyordu cok kucucuk herseyı normalmıs ama bıraz kan gördu doktor cok moralım bozuldu yatıcan dedı yatıyorum hep cok korkuyorumm ıns bebısımı bırsey olmaz
kızlar merhaba,
uzun zamandır giremedim.tatilde annemlere gitmiştim.sizlere üzücü bir haberim var.ben bebeğim 6 haftalıkken kanama ile düşürdüm.kanama başlamasaydı bu hafta bebeğimin kalp atışlarını duyacaktım ama nasip değilmiş.kanamam hala devam ediyo kızlar.moralim o kadar bozuk ki,o kadar çok ağladım ki.daha bugün kendimi toparladım.doğsaydı sağlıklı olmayacaktı diye yüksek sesle kendimle konuşarak kendimi teselli ediyorum ama 5 dk geçmeden hüngür hüngür ağlamaya başlıyorum.psikolojim bozuldu.sürekli ağlıyorum.eşim de sürekli teselli etmeye çalışıyor beni.bazan kendimi suçluyorum.acaba farkında olmadan bişey mi yaptım diye ama doktorun dediğine göre özellikle 8 haftadan önceki düşükler normal kabul ediliyormuş.
canlarım jaya,umutluyuz inşallah bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.ben bebek için biraz ara vereceğim kızlar.doktorum 1 ay korunman yeterli dedi ama kendimi ne zaman hazır hissederim bilmiyorum.bi daha aynı şeyi yaşamaktan o kadar korkuyorum ki...
olgaycım hosgeldın canım aslında cok da ıyı degılsın anladıgım kadarıyla. gecmıs olsun. cok zor bır durum. ınan yazdıklarını okurken gozlerım doldu. ama kendını toparla canım. Allahtan hayırlısı. senın bu ıste hıc sucun yok. cok raslanan bısey bu. dusukten sonra doktora gıttınmı. ıcınde parca fılan kalmısmı dıye. zaten muhtemelen 2 ay reglı olmayacaksın. canım. zaman gecmez sanıyorsun ama su gıbı gecıyor ınan. ben kurtaj oldugum gun kaynanam abd.ye gıttı. butun evın ısı bırden ustume kaldı. aksam 9 da eve gelıp bıde evın ıslerıyle ugrastım. dınlenemedım bıle. acımı yasayacak fırsatım bıle olmadı. ama Allah bırrdaha kımseye yasatmasın
umutluyuz canım senın adına cok sevındım. benımde suanda 6+4. aramızda 2 gun var. kalp atıslarını gorunce rahatlıyor ınsan.
slm kızlar bayadır gıremedım mıde bulantılarım basladı dun gece cok kotu oldum serum taktılar 3 gundur hıc bırsey yemedıgım ıcın dun sabahta bebegımızı görduk ılkkes kalbı atıyordu cok kucucuk herseyı normalmıs ama bıraz kan gördu doktor cok moralım bozuldu yatıcan dedı yatıyorum hep cok korkuyorumm ıns bebısımı bırsey olmaz
kızlar hepinize çok teşekkür ederim.jaya,umutluyuz,türkiyem sizin adınıza çok mutlu oldum inşallah herşey yolunda gider heyecanla beklediğiniz bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
jayacım benim kanamamın 4.günü hala devam ediyor.doktor kanama durunca bi bakalım parça kalmış mı dedi.bu yüzden kanamamın bitmesini bekliyorum canım.ilk 2 günü normal adet sancısı gibi sancım oldu ama şimdi geçti.
kızlar yalnız olmadığımı biliyorum.destekleriniz için teşekkürler.benim bebişim de gelecek zamanı biliyodur.hem bi sürü yeğenim olacak.
kızlaaaaaarrrrrrr çok mutluyum Allahıma şükürler olsunki kesecik büyümüş bebişimin kalp atışlarını gördüm Allah bu mutluluğu herkese nasip etsin umarım 9 ay boyunca bebişimin pıt pıtlarnı görürüm,destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar
turkıyem en azından yatıp dınlenıyorsun. Ben gunlerdır mıde bulantısı ve kasık agrısından kıvranıyorum. Aksam 20.30.da ısden cıkıyorum. 21.00 den sonra evdeyım. Dun 7 de cıkmak ıcın bın turlu naz yaptım patronlara. Eve gıttım. Yemek yedım. Bulasıkları yıkamadan 5 dk uzanayım dedım. Uyumusum. Gece 12 de kalkıp bulasık yıkadım. 3 haftadır utuyu ertelıyorum. Ve bu pazar bayram haftası dıye calısmak zorundayım. Basınızı sısırdım ama gercekten cok zor. Bazen kendıme hayret edıyorum nasıl dayanıyorum dıye. Bebegım dogunda ısımı degıstırmek ıstıyorum . Bakalım kısmet.
ayyy ne güzeelll çok sevindimmm sağlıkla kucağına almak nasip etsin allahım
canım yaaa benim içinde dua ettt kırmızılar gelmesin yarın falan,onun yerine bebiş ben burdayım desin :cüvcüv:
Senin duaların kabul olur şimdi kaydirigubbakcemile5
umutluyuz canım inşallah sen umutlu haberlerle gelirsin canım.sen de jaya da daha önce bebeklerinizi kaybetmiştiniz dimi.allah bu acıyı kimseye yaşatmasın.inşallah bu sefer sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız minnoşlarınızı canlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?