• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

valla kandırdı beni kerata çok yaramaz olcak sanırım yandıkdelikafaduldensağol canımcım,bu arada ayvalıka gelip gidiyormuşsun benim de gideceğim zaman kararlaştırıp buluşalım vallahi ne güzel olur,,,,annemler çamlıkta oturuyor

halam çamlıkta :)) kesin tanırlar bizimkiler oranın eskisi çünkü :) ) özelden bi mesaj atam bak sorarsın sizinkilere

merhabalar bu ay da olmadı benim :1no2:
bu ay son kez denedim şimdilik bebek planlarına ara vermek zorudayım
bu yıl tayinciyiz bu aydan sonra olursa tam taşınma dönemine denk gelecek doğum
bikaç ay ara verip gittiğim yerde doğum yaparsam daha iyi olucak
tabi Allah istediğim zaman verirse :Saruboceq:
hayatımı hep planlayarak yaşamaktan sıkıldım artık hayırlısı
senağlama

senağlama

HAYAT İSTEDİĞİMİZ GİBİ DEĞİL OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ OLUYOR CNM
ÜZME KND DEMEK DAHA ZAMANI GELMEMİŞ
ÜZME KENDİNİ OLUMLU DÜŞÜN a.s.

Bızde 3 senelık evlıyız . GeÇen ay karar verdık bebek yapmaya , ama olmadı heralde geÇenlerde test yaptım negatıf Çıktı. 14 eylÜlde hastalanmam lazım .ınŞ. Olmam .

tşk ederim yaman her zaman hayırlısı ne zamansa o zaman olsun dedim
yine öyle inş. doğru zamanda olur
Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

senağlama

cnm üzülme her işte bir hayır vardır
umarım bu sefer palnladığın zamanda gelir bebişin

bende hamile kalmak istiyorumm evliliğimizin 3. yılına girdik .. ama tam 2 senedir düzenli oalrak hap kullanıyordum temmuzda bıraktımm bıraktıktan sonrada hiç korunmadımm .. bu ay ki hastalanmamı bekliyorumm umarımm hamileyimdir çok istiyorummm allah bütün isteyenlere hayırlısı ile versin .... hepinizi haberdar edicem

CANIM MERHABA HOŞGELDİN ARAMIZA. benden bir tavsiye 2 yıldır ilaç kullandım demişsin muhtemelen doğum kontrol hapı. doğum kontrol hapını 1 ay bile kullansan etkisi 3 ay sürüyor. yani koruma etkisi . hamile kalma ihtimalin ilk 3 ay içinde %10 civarında falan belki de daha düşük ..ama bu düşük ihtimalde kaza kurşunuyla hamile kalanlar biliyorum:)
ama bildiğim bir şey daha var ki doktorum da teyit etmişti bunu . doğum kontrol hapı vücudu hormonel olarak değiştiriyor. 3-4 ay hamile kalmayıp vücudu bu ilacın tesirinden kurtarıp sonra hamile kalmak en salıklısı bebein salığı için. hemen hamile kalıp beeğinde hastalık ,özür gibi durumlar görülenler olabiliyormuş. o nedenle madem ilacı bıraktın koruna öntemini bir süre değiştirin. en azından 2-3 ay geçsin tatlım. ihtimaller düşük gibi görünse de bebeğini riske atma. bir jinekologa git ve tarama yaptır kontrole gir.

sonra bebiş çalışmalarına bak:)
şimdilikkkk meşhur lafımız:) zevk hanesine yazınnnnn zemuszemus :utangac: hihoyyyt alkisalkisalkis :teytey: :teytey: :teytey:

merhaba arkadaşlar ben daha yeni katıldım aranıza ve dirkt bu konuya girdim. bende 1 yıllık evliyim. evliliğimizin 8. ayında bebek yapmaya karar verdik ama malesef olmadı. daha sonra 3cm lik bi kiste rastladık ve 1 ay d.kontrol hapı kullandım. ve onun üzerinden bu ay 4. adetimi olmam gerekiodu ama bugün 38. günüm testte yaptım bişey yok. oturup ağlıcam nerdeyse. kistler bu kadar sık tekrarlarmı ve neden benim çocuğum olmuyo. bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirmi :gitme:

CANIM MERHABA HOŞGELDİN ARAMIZA. benden bir tavsiye 2 yıldır ilaç kullandım demişsin muhtemelen doğum kontrol hapı. doğum kontrol hapını 1 ay bile kullansan etkisi 3 ay sürüyor. yani koruma etkisi . hamile kalma ihtimalin ilk 3 ay içinde %10 civarında falan belki de daha düşük ..ama bu düşük ihtimalde kaza kurşunuyla hamile kalanlar biliyorum:)
ama bildiğim bir şey daha var ki doktorum da teyit etmişti bunu . doğum kontrol hapı vücudu hormonel olarak değiştiriyor. 3-4 ay hamile kalmayıp vücudu bu ilacın tesirinden kurtarıp sonra hamile kalmak en salıklısı bebein salığı için. hemen hamile kalıp beeğinde hastalık ,özür gibi durumlar görülenler olabiliyormuş. o nedenle madem ilacı bıraktın koruna öntemini bir süre değiştirin. en azından 2-3 ay geçsin tatlım. ihtimaller düşük gibi görünse de bebeğini riske atma. bir jinekologa git ve tarama yaptır kontrole gir.

sonra bebiş çalışmalarına bak:)
şimdilikkkk meşhur lafımız:) zevk hanesine yazınnnnn zemuszemus :utangac: hihoyyyt alkisalkisalkis :teytey: :teytey: :teytey:

merhaba arkadaşlar ben daha yeni katıldım aranıza ve dirkt bu konuya girdim. bende 1 yıllık evliyim. evliliğimizin 8. ayında bebek yapmaya karar verdik ama malesef olmadı. daha sonra 3cm lik bi kiste rastladık ve 1 ay d.kontrol hapı kullandım. ve onun üzerinden bu ay 4. adetimi olmam gerekiodu ama bugün 38. günüm testte yaptım bişey yok. oturup ağlıcam nerdeyse. kistler bu kadar sık tekrarlarmı ve neden benim çocuğum olmuyo. bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirmi :gitme:

sadevatandas oku once yukarda yazdıklarımı ..seni de kapsıyor çünkü...
canım endişe etme vücut ancak atabiliyor doğum kontrol hapının etkilerini...endişe etme..evet kistlerin karakteriyle alakalı polikistik ise vücut ameliyat da olsan tekrarlıyor. zaten pco lu olup ta ameliyat denilen azdır heralde ben duymadım.vücut tekrar yapıyor kullanılan ilaçlar yumurta gelişimini etkilediği için bunların etkisini ilaçlarla azaltmak gerekiyor. kistlerin yani... o yüzden vücudun sağlıklı bir işlem yapıyor şu anda kistin büyümedi daha değişik bir gelişim olmadı ise...

sabırlı ol yıllarını bebek çalışmasına verenler var daha 4 ay olmuş pes etme öyle...dua et ve tedavilerini kontrollerini aksatma...

ümitsizlik yok...moral herşeyin başı...

ne demişlerrrrr

kanamayan rahimden umut kesilmez.....

haydi toplayın kendinizi enerjik olun....bu moralle nasıl anne olcaksınız???? ooooo bebişler olsa bi hastalansa salcaksınız hemen kendinizi demekkki?
dirayetli olun kıslar azcık..ümitsizlik yapmayın....allah isteyen herkese istediği ölcüde eğer hayırlısı ise verir.
umudu yitirmeyin---çalışmaları ve tedavileri eksik etmeyin...

bakın ben istiyordum çalışmalarda sürüyordu ama yumurtam çatlamadı epey aprı yaptı. sonra da ailevi bazı sıkıntılarımız oldu ve biz erteleme kararı aldık ama asla ümitsizliğe kapılmıyorum. allah benim anne olmamı uygun görüyor ise verir en hayırlı zamanda. bu sıkıntılar sorunlar da belki doğru zaman olmadığının işaretidir.
biz de ertelemeye bebeğimiz için daha rahat bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. o nedenleeeee
uzun lafın kısasııı sabır...hayırlı zamanda deyin hep...
hale bir daha görmiyim öyle yazıları gelir kemiklerini kırarım walla :):olmaz:laelaelaelaelae

ümitsizlik yok...moral herşeyin başı...

ne demişlerrrrr

kanamayan rahimden umut kesilmez.....

haydi toplayın kendinizi enerjik olun....bu moralle nasıl anne olcaksınız???? ooooo bebişler olsa bi hastalansa salcaksınız hemen kendinizi demekkki?
dirayetli olun kıslar azcık..ümitsizlik yapmayın....allah isteyen herkese istediği ölcüde eğer hayırlısı ise verir.
umudu yitirmeyin---çalışmaları ve tedavileri eksik etmeyin...

bakın ben istiyordum çalışmalarda sürüyordu ama yumurtam çatlamadı epey aprı yaptı. sonra da ailevi bazı sıkıntılarımız oldu ve biz erteleme kararı aldık ama asla ümitsizliğe kapılmıyorum. allah benim anne olmamı uygun görüyor ise verir en hayırlı zamanda. bu sıkıntılar sorunlar da belki doğru zaman olmadığının işaretidir.
biz de ertelemeye bebeğimiz için daha rahat bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. o nedenleeeee
uzun lafın kısasııı sabır...hayırlı zamanda deyin hep...
hale bir daha görmiyim öyle yazıları gelir kemiklerini kırarım walla :):olmaz:laelaelaelaelae

kıs sen psikoloji doktorumusun afferin sana alkisalkisalkis
ne güzel anlatmışsın katılıyorum sana çok doğru anlatmışsın
rabbim her isteyene en kısa zamanda versin inşallah

sadevatandas oku once yukarda yazdıklarımı ..seni de kapsıyor çünkü...
canım endişe etme vücut ancak atabiliyor doğum kontrol hapının etkilerini...endişe etme..evet kistlerin karakteriyle alakalı polikistik ise vücut ameliyat da olsan tekrarlıyor. zaten pco lu olup ta ameliyat denilen azdır heralde ben duymadım.vücut tekrar yapıyor kullanılan ilaçlar yumurta gelişimini etkilediği için bunların etkisini ilaçlarla azaltmak gerekiyor. kistlerin yani... o yüzden vücudun sağlıklı bir işlem yapıyor şu anda kistin büyümedi daha değişik bir gelişim olmadı ise...

sabırlı ol yıllarını bebek çalışmasına verenler var daha 4 ay olmuş pes etme öyle...dua et ve tedavilerini kontrollerini aksatma...

canım verdiğin bilgiler için teşekkürler. bugün daha ii moralim dün test yaptıktan sonraki psikolojiyle direkt buraya geldim. evet herşey güzel olcak inşallah zamanı geldiğinde bizimde bebikomuz olcak :1rolleyes: allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. AMİNNNN

uzun zamadır takip ediyorum am üyelik bugüne nasipmiş:)

bende 3aydır bebiş istiyoruz ALLAH izin verirse.

gebelik öncesi muaynede üst sınırı 24,40 dı sanırım benimki 24,80çıktı.2 ay önce yaptırmıştım.şimdi ise bilmiyorum ka.ama 3 aydır gebelik olmayınca acaba yükseldi mi diyorum.ramazan sonrası dr gdecem inş.

bu arada yaşım 24 ve eşim korunuyorudu.

RABBİM tüm isteyenlere hayırlı evlet versin inş...

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

regl günüm ise dündü.bugün ise hastalanacağım hissi ve ağrıları var.inş hayırlı bir sonuç alırım:):):)

önceden doğumdan korkuyordum şimdi ise öle çok istiyorum ki.doğum aklıma bile gelmiyooo:):):)

sevgili hannem merhaba bende yeni katılanlardanım daha dün geldim. bende yaklaşık 6 aydır bebek çalışmalarındayım 4 ay önce felan kist tedavisi görmüştüm 1 ay sonra tamamen yok olmuştu kist. ama tekrar bebek istediğim için genel kontrole gitmedim ve yakın zamanda gitmek istiyorum. o kontrolde ne gibi testler istiyolar nasıl bi muayene oluyo. bilgilendirirsen sevinirim cnm.

Back
X