Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla kandırdı beni kerata çok yaramaz olcak sanırım yandıkdelikafaduldensağol canımcım,bu arada ayvalıka gelip gidiyormuşsun benim de gideceğim zaman kararlaştırıp buluşalım vallahi ne güzel olur,,,,annemler çamlıkta oturuyor
merhabalar bu ay da olmadı benim :1no2:
bu ay son kez denedim şimdilik bebek planlarına ara vermek zorudayım
bu yıl tayinciyiz bu aydan sonra olursa tam taşınma dönemine denk gelecek doğum
bikaç ay ara verip gittiğim yerde doğum yaparsam daha iyi olucak
tabi Allah istediğim zaman verirse :Saruboceq:
hayatımı hep planlayarak yaşamaktan sıkıldım artık hayırlısısenağlama
merhabalar bu ay da olmadı benim :1no2:
bu ay son kez denedim şimdilik bebek planlarına ara vermek zorudayım
bu yıl tayinciyiz bu aydan sonra olursa tam taşınma dönemine denk gelecek doğum
bikaç ay ara verip gittiğim yerde doğum yaparsam daha iyi olucak
tabi Allah istediğim zaman verirse :Saruboceq:
hayatımı hep planlayarak yaşamaktan sıkıldım artık hayırlısısenağlama
bende hamile kalmak istiyorumm evliliğimizin 3. yılına girdik .. ama tam 2 senedir düzenli oalrak hap kullanıyordum temmuzda bıraktımm bıraktıktan sonrada hiç korunmadımm .. bu ay ki hastalanmamı bekliyorumm umarımm hamileyimdir çok istiyorummm allah bütün isteyenlere hayırlısı ile versin .... hepinizi haberdar edicem
CANIM MERHABA HOŞGELDİN ARAMIZA. benden bir tavsiye 2 yıldır ilaç kullandım demişsin muhtemelen doğum kontrol hapı. doğum kontrol hapını 1 ay bile kullansan etkisi 3 ay sürüyor. yani koruma etkisi . hamile kalma ihtimalin ilk 3 ay içinde %10 civarında falan belki de daha düşük ..ama bu düşük ihtimalde kaza kurşunuyla hamile kalanlar biliyorum:)
ama bildiğim bir şey daha var ki doktorum da teyit etmişti bunu . doğum kontrol hapı vücudu hormonel olarak değiştiriyor. 3-4 ay hamile kalmayıp vücudu bu ilacın tesirinden kurtarıp sonra hamile kalmak en salıklısı bebein salığı için. hemen hamile kalıp beeğinde hastalık ,özür gibi durumlar görülenler olabiliyormuş. o nedenle madem ilacı bıraktın koruna öntemini bir süre değiştirin. en azından 2-3 ay geçsin tatlım. ihtimaller düşük gibi görünse de bebeğini riske atma. bir jinekologa git ve tarama yaptır kontrole gir.
sonra bebiş çalışmalarına bak:)
şimdilikkkk meşhur lafımız:) zevk hanesine yazınnnnn zemuszemushihoyyyt alkisalkisalkis :teytey: :teytey: :teytey:
merhaba arkadaşlar ben daha yeni katıldım aranıza ve dirkt bu konuya girdim. bende 1 yıllık evliyim. evliliğimizin 8. ayında bebek yapmaya karar verdik ama malesef olmadı. daha sonra 3cm lik bi kiste rastladık ve 1 ay d.kontrol hapı kullandım. ve onun üzerinden bu ay 4. adetimi olmam gerekiodu ama bugün 38. günüm testte yaptım bişey yok. oturup ağlıcam nerdeyse. kistler bu kadar sık tekrarlarmı ve neden benim çocuğum olmuyo. bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirmi :gitme:
ümitsizlik yok...moral herşeyin başı...
ne demişlerrrrr
kanamayan rahimden umut kesilmez.....
haydi toplayın kendinizi enerjik olun....bu moralle nasıl anne olcaksınız???? ooooo bebişler olsa bi hastalansa salcaksınız hemen kendinizi demekkki?
dirayetli olun kıslar azcık..ümitsizlik yapmayın....allah isteyen herkese istediği ölcüde eğer hayırlısı ise verir.
umudu yitirmeyin---çalışmaları ve tedavileri eksik etmeyin...
bakın ben istiyordum çalışmalarda sürüyordu ama yumurtam çatlamadı epey aprı yaptı. sonra da ailevi bazı sıkıntılarımız oldu ve biz erteleme kararı aldık ama asla ümitsizliğe kapılmıyorum. allah benim anne olmamı uygun görüyor ise verir en hayırlı zamanda. bu sıkıntılar sorunlar da belki doğru zaman olmadığının işaretidir.
biz de ertelemeye bebeğimiz için daha rahat bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. o nedenleeeee
uzun lafın kısasııı sabır...hayırlı zamanda deyin hep...
hale bir daha görmiyim öyle yazıları gelir kemiklerini kırarım walla :)lmaz:laelaelaelaelae
sadevatandas oku once yukarda yazdıklarımı ..seni de kapsıyor çünkü...
canım endişe etme vücut ancak atabiliyor doğum kontrol hapının etkilerini...endişe etme..evet kistlerin karakteriyle alakalı polikistik ise vücut ameliyat da olsan tekrarlıyor. zaten pco lu olup ta ameliyat denilen azdır heralde ben duymadım.vücut tekrar yapıyor kullanılan ilaçlar yumurta gelişimini etkilediği için bunların etkisini ilaçlarla azaltmak gerekiyor. kistlerin yani... o yüzden vücudun sağlıklı bir işlem yapıyor şu anda kistin büyümedi daha değişik bir gelişim olmadı ise...
sabırlı ol yıllarını bebek çalışmasına verenler var daha 4 ay olmuş pes etme öyle...dua et ve tedavilerini kontrollerini aksatma...