• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

merhabalar
bende 3 yıllık evlıyım ve bayadır bebek için uğrasıyoruz.Bu ay yumurtlama dönemine göre baya planlı gittik şu an reglim 3 gün geçikti ama hamielik belirtileride yok yani mide bulantısı başdönmesi...vb bigkit diye bir test bulabildim( malum bugün cumartesi testi )yaptım ancak negatif çıktı :(markayı araştırdım netten ''10 günlükten itibaren kullanılır yazıyordu?!!! sanırım reglin geçikmesinden 10 gün süre sonra demek istiyor ?!!! emin değilim ama normalde 28 günde bir regl olurum bugün 31 gün oldu 32. güne gidiyorum .. bu testi yapmak için erken mi davrandım üzerindeki 10 günlük uyarı reglin geçikmesinden sonra mı 10 gün demek oluyor???

teşşekürler

Slm arkadaslar öncelikle tüm bebek bekleyen arkadaslara Rabbim hayırlı evlat nasib etsn.. Ben yeni katıldım aranısa biz de bebek istiyoruz bakalım Allah nasib ederse...
Dun test yaptım ikinci çizgi çıktı ama silikti bugun de doktora gittk daha çok erken ama çapta kalınlaşma var falan gibi bişeyler söledi çarşamba kese varsa çıkarmış inş. bakalım buyuk ihtimal hamile gbisn dedi ama beklicekmişiz çarşamba gelicek mi ya çok heycanlıyım Allahım yardım etSaruboceq: Bu arada 4.5 senedir evliys ama 1 aydır dusunuyoduk bebeki :ecrin_bebek:
Hepinisi çoook öpüyorumma.s.

sevgili hannem merhaba bende yeni katılanlardanım daha dün geldim. bende yaklaşık 6 aydır bebek çalışmalarındayım 4 ay önce felan kist tedavisi görmüştüm 1 ay sonra tamamen yok olmuştu kist. ama tekrar bebek istediğim için genel kontrole gitmedim ve yakın zamanda gitmek istiyorum. o kontrolde ne gibi testler istiyolar nasıl bi muayene oluyo. bilgilendirirsen sevinirim cnm.

valla bana gittiğimde sadece kan tahlili,guatr ve prolaktin tahlili yaptırmıştı.bide muayne etti bişi yok temiz dedi.

bende de kist var 5mm lik.ama ona yönelik bi tedavi vermedi.çok küçük zaten normalde olması gereken dedi...

inş birbirimizden haberdar olalım:)

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Slm arkadaslar öncelikle tüm bebek bekleyen arkadaslara Rabbim hayırlı evlat nasib etsn.. Ben yeni katıldım aranısa biz de bebek istiyoruz bakalım Allah nasib ederse...
Dun test yaptım ikinci çizgi çıktı ama silikti bugun de doktora gittk daha çok erken ama çapta kalınlaşma var falan gibi bişeyler söledi çarşamba kese varsa çıkarmış inş. bakalım buyuk ihtimal hamile gbisn dedi ama beklicekmişiz çarşamba gelicek mi ya çok heycanlıyım Allahım yardım etSaruboceq: Bu arada 4.5 senedir evliys ama 1 aydır dusunuyoduk bebeki :ecrin_bebek:

sitare selam canım...sana iyi bir haber vermek istedim:)
HAMİLESİN:)

canım zaten buradan da okursun ; 2. çizgi silik çıktıysa da hamilelik göstergesidir. bir arkadaşımın evlendiğinden 17 gün sonra ama yumurtlamasından tam 14 gün sonra test yapmış ve 2.çizgi silikmiş . ertesi gün de silikmiş. 3. gün denemiş net uzun süre bekle tes çubuğunu oynatmadan . vve pzt kan testi baktır bir labaratuvara git hemen :)

gözün aydın hamişsinnn...bak topicimizin uğuru sana hızlı etki etti:) uğurlu bak :) her gün bir hamiş çıkar burdaaa maşşalahh..sırayla canım biz de gelcek inşallah ...kızlarrrrr hamişimmmmm diye ilan etmekkkk sırası . . . . . :emir_bebek:

ıyi geceler kizlaar nasılsınz bakalım..Bu arada deryaberilcim çok tşk. cnm ya agzindan bal damlio kis :)) ınş. canım inş. hamileymdir hepimiz hamile olalım böyle topak topak yakaydirigubbakcemile3 Allah herkese bekletmeden versn inş.
Bu topik bana gerçekten ugurlu gelir inş. dediğin gibi olur bakim ben yarın bi sürü misafir gelicek ya iftara ama bi fırsatıı bulup test yapim bidaha evde vardi zati..
Eşime de sinir oldum demin zaten kaynanamlar çok yakınlar bize eşim de dısarı çıkmıştı söylemiş hepsine allahm ya görümcemler aramış teli duymamışm ben de aramadım bidaha ama stres oldum ya eşime de sinir oldum bişey belli olmadan stresten patlıcam allahm ya......
Öpücüklerimleeee

merhabalar
bende 3 yıllık evlıyım ve bayadır bebek için uğrasıyoruz.Bu ay yumurtlama dönemine göre baya planlı gittik şu an reglim 3 gün geçikti ama hamielik belirtileride yok yani mide bulantısı başdönmesi...vb bigkit diye bir test bulabildim( malum bugün cumartesi testi )yaptım ancak negatif çıktı :(markayı araştırdım netten ''10 günlükten itibaren kullanılır yazıyordu?!!! sanırım reglin geçikmesinden 10 gün süre sonra demek istiyor ?!!! emin değilim ama normalde 28 günde bir regl olurum bugün 31 gün oldu 32. güne gidiyorum .. bu testi yapmak için erken mi davrandım üzerindeki 10 günlük uyarı reglin geçikmesinden sonra mı 10 gün demek oluyor???teşşekürler

canım bu kadar erken mıde bulantın bas donmen olmaz zaten. belkı de hıc olmaz. herkesde mıde bulantısı olacak dıye bısey yok. eczane testlerı de reglın gectıkten sonra 10 gun ıcınde sonuc verır. gercı benım reglıme 3 gun kala cıkmıstı. ama gununun gecmesı ıyı haber. suanda hamıleysende sadece reglı olacakmıs gıbı hıssedersın. ınsallah hamılesındır canım

canım %99 hamılesın. gozun aydın.hadı bakalım hamıleler cogalıyor. esıne de kızma demekkı cok sevınmıs ve hemen aılesıyle paylasmak ıstemıs.

sevgili jaya
teşşekürler:) normalde 28.gunumde yada 29 gunumde regl olurdum 9unda olmam lazımdı bekleyelım bakalım:) umarım güzel haber veririm.Sitare tebrikler çok sevındım

sevgili jaya
teşşekürler:) normalde 28.gunumde yada 29 gunumde regl olurdum 9unda olmam lazımdı bekleyelım bakalım:) umarım güzel haber veririm.Sitare tebrikler çok sevındım

canım inş hamilesindir.

benimde 11 inde olmam gerekiyordu olmadım.inş olmam da:):):)
bu gün dayanamayıp test yapacağım inş bakalım...

canım inş hamilesindir.

benimde 11 inde olmam gerekiyordu olmadım.inş olmam da:):):)
bu gün dayanamayıp test yapacağım inş bakalım...

oooooo super hadı bakalım hepınızden ıyı haberler gelır ınsallah.
yaa ben bugun calısıyorum. kocacım evde ben de burda sınır krızlerı ıcındeyız. yorgun ve açım. bebegımı de yoruyorum. amaaaaaaaannnnnnnnnnn

sevgili hannem alacagın testın adını banada soylersen bende alayım:))) bigkit diye bişey bulabildim dün kıbrıs da cumartesı acık olmuyor nobetçi eczanede de o vardı 5 mılyonluk bısey ama dedıgım gıbı sonuc için 10 gün sonra gecerlidir diyor sanırım regl üzerinden 10 gün geçmeli :)) bende yarın başka bir marka almayı düşünüyorum ama regl olmaz isem:))) belli olmaz çok umutlanmak istemiyorum aslında :(((

Jaya bebişe dikkat lütfen:(

hadi gözün aydın hayırlı olsun hamilesin.benimde testimde ikinci çizgi çok çok silik çıkmıştı,değilim diye testi çöpe attım ama adet olmayı bekleyemedim doktora gittim,doktorunun sana söylediği gibi kalınlaşma var dedi,kan testi yapıldı ve hamileymişim şu anda beşinci ayımı bitirdim.allah isteyen harkese nasib etsin.bende senin gibi 5yıllık evliydim ve sadece son bir ay korunmadık.opuyorumnanaktan

merhabalar
bende 3 yıllık evlıyım ve bayadır bebek için uğrasıyoruz.Bu ay yumurtlama dönemine göre baya planlı gittik şu an reglim 3 gün geçikti ama hamielik belirtileride yok yani mide bulantısı başdönmesi...vb bigkit diye bir test bulabildim( malum bugün cumartesi testi )yaptım ancak negatif çıktı :(markayı araştırdım netten ''10 günlükten itibaren kullanılır yazıyordu?!!! sanırım reglin geçikmesinden 10 gün süre sonra demek istiyor ?!!! emin değilim ama normalde 28 günde bir regl olurum bugün 31 gün oldu 32. güne gidiyorum .. bu testi yapmak için erken mi davrandım üzerindeki 10 günlük uyarı reglin geçikmesinden sonra mı 10 gün demek oluyor???

teşşekürler

canım zaten 3günlük gecikmede belirti olmaz ki.kimbilir belki hiç olmayacak.ben 5aylık hamileyim hiç bulantı kusma yaşamadım.testlerde 10gün gecikme olduktan sonra kullanılır yazar ama mesela ben 8mayısta adet olmam gerekirken 6mayısta test yaptım çok silik bi çizgi çıktı.8inde tekrar yaptım çizgi biraz daha belirginleşmişti.o gün doktora gittim,ultrasonla bişey görünmedi kan testi yapıldı ve hamilesin dedi.testin markası ve fiyatıda önemli değildir heralde,bende 3milyona almıştım

hımm ozaman fazla umutlanmayayım:( bende 2. çizgi hiç çıkmadı çünkü neyse bekleyelim bari regl olacaksam olsamda bitse bu merak işkencesi:(

sevgili hannem alacagın testın adını banada soylersen bende alayım:))) bigkit diye bişey bulabildim dün kıbrıs da cumartesı acık olmuyor nobetçi eczanede de o vardı 5 mılyonluk bısey ama dedıgım gıbı sonuc için 10 gün sonra gecerlidir diyor sanırım regl üzerinden 10 gün geçmeli :)) bende yarın başka bir marka almayı düşünüyorum ama regl olmaz isem:))) belli olmaz çok umutlanmak istemiyorum aslında :(((

Jaya bebişe dikkat lütfen:(

canım ben bugün dayanamadım aldım.BİŞİ SORCAM İKİNCİ ÇİZGİ PEMBE ÇIKTI:)İLK DAKİKALARDA SİLİK Dİ.DURDUKÇA PEMBELEŞTİ BU OLUMLU MU YANİİİİİİİİ:)

YARIN KAN TESTİ YAPTIRCAM İNŞ:)BAKALIM:)

İNŞ RABBİM İNŞ LÜTFEEEEEEEEEEEEEN:):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ASME aldığım markanın adı ACON yüzde doksan dokuzun üstünde doğruluk diyor inş öledir:) fiyatı 2.5lira
ama markanın bilmiyorum adı önemlimidir.bide testlerde çıkmayan sonuçlar kan tahlili ile kesinleşiyormuş.yani testte çıkmayabilir ama kan tahlilinde çıkabiliyomuş inş seninkide tahlilde çıkar:)

hannem çok güzel bir haberya :) çok sevındım:) ben hamıle oldugunu düşünüyorum:)))

darısı bekleyen bizlere diyelim

kızlar hepinize selamlar...bugün hep dışardaydık ve iftara davetliydik kocişle. o yüzden ancak girebildim.
hannem 2 çizgiyi görmüşsün...tebrik ederim . bak ne güzel sayfanın uğuru seni de buldu...darısı bizlerin başına...

kısllarrrr özellikle gülcannn

dün adaçayı ve hayıt tohumu aldım. hala farlutala devam ediyorum. adetimin ilk gününde ikisni de mi içeyim???hayıt tohumunu nasıl yapıcam . 100 gr aldım nasıl demleniyor o . adaçayı ile birlikte bardakta demlense olur m u?? ayrı ayrı mı içeyim????pco için de işe yarar mı ?yumurtamın gelişmesineee???

teşekkürler..hepinize iyi geceler...
yarın çok yoğun olucam ihracatım var. giremeyebilirim akşama kadar.

görüşürüzzzzz

Back
X