Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgili hannem merhaba bende yeni katılanlardanım daha dün geldim. bende yaklaşık 6 aydır bebek çalışmalarındayım 4 ay önce felan kist tedavisi görmüştüm 1 ay sonra tamamen yok olmuştu kist. ama tekrar bebek istediğim için genel kontrole gitmedim ve yakın zamanda gitmek istiyorum. o kontrolde ne gibi testler istiyolar nasıl bi muayene oluyo. bilgilendirirsen sevinirim cnm.
Slm arkadaslar öncelikle tüm bebek bekleyen arkadaslara Rabbim hayırlı evlat nasib etsn.. Ben yeni katıldım aranısa biz de bebek istiyoruz bakalım Allah nasib ederse...
Dun test yaptım ikinci çizgi çıktı ama silikti bugun de doktora gittk daha çok erken ama çapta kalınlaşma var falan gibi bişeyler söledi çarşamba kese varsa çıkarmış inş. bakalım buyuk ihtimal hamile gbisn dedi ama beklicekmişiz çarşamba gelicek mi ya çok heycanlıyım Allahım yardım etSaruboceq: Bu arada 4.5 senedir evliys ama 1 aydır dusunuyoduk bebeki :ecrin_bebek:
Hepinisi çoook öpüyorumma.s.
merhabalar
bende 3 yıllık evlıyım ve bayadır bebek için uğrasıyoruz.Bu ay yumurtlama dönemine göre baya planlı gittik şu an reglim 3 gün geçikti ama hamielik belirtileride yok yani mide bulantısı başdönmesi...vb bigkit diye bir test bulabildim( malum bugün cumartesi testi )yaptım ancak negatif çıktımarkayı araştırdım netten ''10 günlükten itibaren kullanılır yazıyordu?!!! sanırım reglin geçikmesinden 10 gün süre sonra demek istiyor ?!!! emin değilim ama normalde 28 günde bir regl olurum bugün 31 gün oldu 32. güne gidiyorum .. bu testi yapmak için erken mi davrandım üzerindeki 10 günlük uyarı reglin geçikmesinden sonra mı 10 gün demek oluyor???teşşekürler
Slm arkadaslar öncelikle tüm bebek bekleyen arkadaslara Rabbim hayırlı evlat nasib etsn.. Ben yeni katıldım aranısa biz de bebek istiyoruz bakalım Allah nasib ederse...
Dun test yaptım ikinci çizgi çıktı ama silikti bugun de doktora gittk daha çok erken ama çapta kalınlaşma var falan gibi bişeyler söledi çarşamba kese varsa çıkarmış inş. bakalım buyuk ihtimal hamile gbisn dedi ama beklicekmişiz çarşamba gelicek mi ya çok heycanlıyım Allahım yardım etSaruboceq: Bu arada 4.5 senedir evliys ama 1 aydır dusunuyoduk bebeki :ecrin_bebek:
yafff umutluyuz nerdesin yaffff bebiş seni uyutuyormu :)
sevgili jaya
teşşekürler:) normalde 28.gunumde yada 29 gunumde regl olurdum 9unda olmam lazımdı bekleyelım bakalım:) umarım güzel haber veririm.Sitare tebrikler çok sevındım
canım inş hamilesindir.
benimde 11 inde olmam gerekiyordu olmadım.inş olmam da:):):)
bu gün dayanamayıp test yapacağım inş bakalım...
![]()
merhabalar
bende 3 yıllık evlıyım ve bayadır bebek için uğrasıyoruz.Bu ay yumurtlama dönemine göre baya planlı gittik şu an reglim 3 gün geçikti ama hamielik belirtileride yok yani mide bulantısı başdönmesi...vb bigkit diye bir test bulabildim( malum bugün cumartesi testi )yaptım ancak negatif çıktımarkayı araştırdım netten ''10 günlükten itibaren kullanılır yazıyordu?!!! sanırım reglin geçikmesinden 10 gün süre sonra demek istiyor ?!!! emin değilim ama normalde 28 günde bir regl olurum bugün 31 gün oldu 32. güne gidiyorum .. bu testi yapmak için erken mi davrandım üzerindeki 10 günlük uyarı reglin geçikmesinden sonra mı 10 gün demek oluyor???
teşşekürler
sevgili hannem alacagın testın adını banada soylersen bende alayım:))) bigkit diye bişey bulabildim dün kıbrıs da cumartesı acık olmuyor nobetçi eczanede de o vardı 5 mılyonluk bısey ama dedıgım gıbı sonuc için 10 gün sonra gecerlidir diyor sanırım regl üzerinden 10 gün geçmeli :)) bende yarın başka bir marka almayı düşünüyorum ama regl olmaz isem:))) belli olmaz çok umutlanmak istemiyorum aslında((
Jaya bebişe dikkat lütfen![]()