arkadaslar bende 3 senelik ewliyim..ve artık 2.senenin sonu bebek düşünmeye basladık.hemen ilk denemede olur zannettim 2 ay gecti, 3 ay gecti 5 ay gecti... (tabii nası gecti siz bana sorun).artık her ayın sonu bi hüsran hayal kırıklıgı aglamalar falan filan...inanın nası bi duygu oldugunu cook iyi bi,liri,m..tabiki 6 7 8 9 bombos aynı hayal kırıklıklarıyla geciverdi işte..artık 1 senenin dolmasını bekleyip olmazse tüp bebek kararı almıştık..ve sonraa 10.ay ewet bu ay benim için coook önemli o ay ben kendi kendime düşündüm ya bu benin kaderime yazılmamıssa bosyere aglayıp sızlıyorum dedim ama yazılmıssa bi zamöanı vardır elbet benimde dedim we inanın coook rahat stressiz takıldım o ay vee olduuu..tabiki hiçbi sorun görünmüodu esimde ve bende..ha birde son iki ay yumurta catlatma ignesiyle destek sagladı hamilelige..igneyi vurulduum 2.ay hamile kaldım..belki ignesiz bile kalabilecektim bilemezdim..sadece moral moral we yüce allah ın alnınıza yazdıgı tarih..su an 4 aylık hamileyim darısı sizlerin basına..lütfen olmayacak deyip morallerinizi daha fazla bozmayı..