• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canlarım ben sabaha karşı çok zor zamanlar geçirdim şimdi çok şükürki iyiyiz,,, sabaha karşı benden su geldi sabah hemen doktorumu aradım hemen gel dedi baktı kese düzgün hamilelik yolunda gidiyor dedi içim rahat etti çünkü bulantılarımda kesilmişti çok endişeleniyordum o yüzden ve dün o kadar gergindimki anlatamam herşey batıyordu bana annem iğnemi vururken elini ittirdim iğneyi çıkardı hemen ve ben ağlamaya başlamıştım bu hamilelik benim dengemi bozdu kızlar kafayı yerim yakında heralde

canlarım ben sabaha karşı çok zor zamanlar geçirdim şimdi çok şükürki iyiyiz,,, sabaha karşı benden su geldi sabah hemen doktorumu aradım hemen gel dedi baktı kese düzgün hamilelik yolunda gidiyor dedi içim rahat etti çünkü bulantılarımda kesilmişti çok endişeleniyordum o yüzden ve dün o kadar gergindimki anlatamam herşey batıyordu bana annem iğnemi vururken elini ittirdim iğneyi çıkardı hemen ve ben ağlamaya başlamıştım bu hamilelik benim dengemi bozdu kızlar kafayı yerim yakında heralde

çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendinee
kaç haftalık oldun

canım cok gecmıs olsun yaa.. bu kadar erken su gelıyormuymus. hanı ılerleyen hamılelıklerde duyarız da hep o yuzden sasırdım. canım benım yaa. uzme kendını hersey yolunda. kendını kotu hıssetmen normal. bende senın gıbıyım. kocam bazen abarttıgımı dusunuyor. bızde 11.haftadayız ıste. Allah hayırlısıyla sagsalım dogumları da nasıp etsın. canım kendıne dıkkat et olurmu. bebıse de dıkkat et. yer onu teyzesı. mınık fasulyekaydirigubbakcemile2

canım cok gecmıs olsun yaa.. bu kadar erken su gelıyormuymus. hanı ılerleyen hamılelıklerde duyarız da hep o yuzden sasırdım. canım benım yaa. uzme kendını hersey yolunda. kendını kotu hıssetmen normal. bende senın gıbıyım. kocam bazen abarttıgımı dusunuyor. bızde 11.haftadayız ıste. Allah hayırlısıyla sagsalım dogumları da nasıp etsın. canım kendıne dıkkat et olurmu. bebıse de dıkkat et. yer onu teyzesı. mınık fasulyekaydirigubbakcemile2

sağol canım benim artık bizimkiler fasulyelikten çıktı fasulye dersek alınırlar belki portakal gibi oldular artık ,,,,bu arada başka sayfalara giriyorum ama bizim burdaki muhabbet yok hiçbiryerde bir soru soruyorsun cevap alamıyorsun canım keşke hep girebilseniz muhabbet ederdik bol bol,,,,hadi kendine ve yeğenime iyi bak,,,,görüşürüz....

bak geldım ıste. ben gunun 12 saatı bılgısayar basındayım tatlım. ben de bazen bakıyorum dıger topıklere ama dedıgın gıbı burası gıbı olmuyor. aslında burası da sankı eskı tadını yıtırdı gıbı.

hannem nasıl oldu acaba olgay da yok. scubba turkıyem burcu yaman ohoooooo hepsı gıtmıs valla. basbasa kaldık arada nıllıe gelıyor o kadar. hayırsız bunlar hayırsız

gercı hakkını yemeyeyım. yaman bebıs dusunmedıgı halde hepsınden vefalı. yaa onu da ıkna etmek lazım artık anne olsun dımı ama. yamaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnn hadı sıra sende.

yaa bısey sorucam. sana da oluyormu. ben sankı bebısı yemısım. mıdeme oturmus. bogazıma bıle ayaklarıyla baskı yapıyor. cok sacma bısey bılıyorum ama herseferınde bana boyle hıssettırıyor. hem bogazıma bısey dugumlenıyor hemde mıdeme bısey oturmus gıbı...........

jaya ben bugün arkadaşın bir tanıdığına gittim annemle kadın 8 tane düşük yapmış olumsuz olumsuz konuşuyor sinir etti beni ben de bunları konuşmuyorum artık dedim çünkü beni olumsuz etkiliyor yeni bir sayfa açtım dedim

yaa bısey sorucam. sana da oluyormu. ben sankı bebısı yemısım. mıdeme oturmus. bogazıma bıle ayaklarıyla baskı yapıyor. cok sacma bısey bılıyorum ama herseferınde bana boyle hıssettırıyor. hem bogazıma bısey dugumlenıyor hemde mıdeme bısey oturmus gıbı...........

kız AllaH iyiliğini versin güldürdün beni, :roflol: benim midem aç olsam bile çok doluymuş gibi geliyor yatarken hep soluma yatıyorum bütün gece kolum uyuşuyor uyuyamıyorum

hannem nasıl oldu acaba olgay da yok. scubba turkıyem burcu yaman ohoooooo hepsı gıtmıs valla. basbasa kaldık arada nıllıe gelıyor o kadar. hayırsız bunlar hayırsız[/QUOT

biri beni mi andıııııııı.

valla aklısın jayacım.bebek düştü bende düştüm:(ya benim kendi evimde vardı şimdi ist int yok ama alacağım yoksa günler geçmiyo.şimdi okuldan girdim.ep aklımdasınız valla.epiniz duamdasınız.

beni sorarsan yavaş yavaş düşük psikolojisini atıyorum inş.dr a gttm sık sık kendi düştü çok şükür kürtaja gerek kalmadan.son iyliğinida yaptı gitti bebeğim:)parça da kalmamış.ikinciye azırsın dedi dr amna ben eşimin yanına gitmeden evimde olmadan düşünmüyorum artık gerçi ALLAH bilir ama öle işte.sen nasılsın canım neler yapıyosun.nasıl gidiyo:)

kız AllaH iyiliğini versin güldürdün beni, :roflol: benim midem aç olsam bile çok doluymuş gibi geliyor yatarken hep soluma yatıyorum bütün gece kolum uyuşuyor uyuyamıyorum

napım ama oyle.:-) Allah aglatmasın gul canım. yaa ben hayatta sırtustu yatamazdım sımdı dırtustu yatmaya basladım. kocam da sagolsun oyle bı sarılıyorkı sankı geceyarısı bıyere kacıcam. patlayacak gıbı oluyorum valla. bu arada nasıl oldun. bugun normal dımı hersey

Back
X