hannem hoşgeldin nerelerdesin yahu ne yaptın
oşbuldum sizi canım benim ne olsun işte ayat dewam ediyor bende eski ayatıma dönüyorum erşey aynı eskisi gibi dewam ediyor ama unutamadıklarım vaaaaaaaar
sen nasılsın canım nasıl gidiyor:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hannem hoşgeldin nerelerdesin yahu ne yaptın
canım hosgeldın nasılsın .. ozlettın valla kendını. toparlandıgına sevındım. Allah hakkında hayırlısını versın tatlım. hepımızın de tabı.hannem nasıl oldu acaba olgay da yok. scubba turkıyem burcu yaman ohoooooo hepsı gıtmıs valla. basbasa kaldık arada nıllıe gelıyor o kadar. hayırsız bunlar hayırsız[/QUOT
biri beni mi andıııııııı.
valla aklısın jayacım.bebek düştü bende düştümya benim kendi evimde vardı şimdi ist int yok ama alacağım yoksa günler geçmiyo.şimdi okuldan girdim.ep aklımdasınız valla.epiniz duamdasınız.
beni sorarsan yavaş yavaş düşük psikolojisini atıyorum inş.dr a gttm sık sık kendi düştü çok şükür kürtaja gerek kalmadan.son iyliğinida yaptı gitti bebeğim:)parça da kalmamış.ikinciye azırsın dedi dr amna ben eşimin yanına gitmeden evimde olmadan düşünmüyorum artık gerçi ALLAH bilir ama öle işte.sen nasılsın canım neler yapıyosun.nasıl gidiyo:)
yaa bısey sorucam. sana da oluyormu. ben sankı bebısı yemısım. mıdeme oturmus. bogazıma bıle ayaklarıyla baskı yapıyor. cok sacma bısey bılıyorum ama herseferınde bana boyle hıssettırıyor. hem bogazıma bısey dugumlenıyor hemde mıdeme bısey oturmus gıbı...........
napım ama oyle.Allah aglatmasın gul canım. yaa ben hayatta sırtustu yatamazdım sımdı dırtustu yatmaya basladım. kocam da sagolsun oyle bı sarılıyorkı sankı geceyarısı bıyere kacıcam. patlayacak gıbı oluyorum valla. bu arada nasıl oldun. bugun normal dımı hersey
oşbuldum sizi canım benim ne olsun işte ayat dewam ediyor bende eski ayatıma dönüyorum erşey aynı eskisi gibi dewam ediyor ama unutamadıklarım vaaaaaaaar
sen nasılsın canım nasıl gidiyor:)
canlarım ben sabaha karşı çok zor zamanlar geçirdim şimdi çok şükürki iyiyiz,,, sabaha karşı benden su geldi sabah hemen doktorumu aradım hemen gel dedi baktı kese düzgün hamilelik yolunda gidiyor dedi içim rahat etti çünkü bulantılarımda kesilmişti çok endişeleniyordum o yüzden ve dün o kadar gergindimki anlatamam herşey batıyordu bana annem iğnemi vururken elini ittirdim iğneyi çıkardı hemen ve ben ağlamaya başlamıştım bu hamilelik benim dengemi bozdu kızlar kafayı yerim yakında heralde
iyiyim canım bugün normal çok şükür,,,,bu arada yatabiliyrsan sola yatmaya özen göster bebek daha iyi soluk alabiliyormuş kan gidiyormuş bebeğe sağada yatabilirsin ama sol daha iyiymiş
canım benim ya dikkat et ne olur.RABBİM kolaylıklar versin.strese girme lütfen dikkatli ol ne olur.RABBİM bebeğini seni ve sevdiklerini korusun inş.bebişinizi size bağışlasın:)
yaa aslında sola yatınca ben de daha rahat nefes alabılıyorum zaten saglıklı uykuda sola yatarak alınıyor. ama soluma yatınca kocam küsüyor cunku ona arkamı donmek zorumda kalıyorum. yanlıs anlıyor kavga edıyor benımledelikafadulden
size iyi muabbetler canım ben kaçtım grşrz inş dualarım sizlerle sizde eksik etmeyinnnnnnn.
size iyi muabbetler canım ben kaçtım grşrz inş dualarım sizlerle sizde eksik etmeyinnnnnnn.
hoşgeldin bahçem