Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

merhaba arkadaşlar
bende forma yeni katılan arkadaşlardan biriyim. henüz 15 günlük evliyim :) eşimle 10 senedir tanışıyoruz. asşında hemen bebeğimiz olsun istiyorduk ama evlenmek aynı evde olmak çok farklı
o yüzden bu düşüncemizi bir süreliğğine askıya aldık. yine de hayırlısı diyorum. benim öğrenmek istediğim birşey var aslında. form başlığına uygun değil ama ben doğum kontrol hapına başlamıştım evlenmeden 1 ay önce. fakat adetim çok uzun sürdüğü için devam edemedim ve bıraktım. şimdi eşim korunuyor ama bu sefer de benim çok canım acıyor. fitil denedik ama ona da çok güvenemedik. tavsiye edeceğiniz başka yöntemler var mı acaba? aylık iğneler içinde iyi değil diyorlar ama kulaktan dolma haberler tabi ki..

şimdiden teşekkürlerr...

merhaba arkadaşlar
bende forma yeni katılan arkadaşlardan biriyim. henüz 15 günlük evliyim :) eşimle 10 senedir tanışıyoruz. asşında hemen bebeğimiz olsun istiyorduk ama evlenmek aynı evde olmak çok farklı
o yüzden bu düşüncemizi bir süreliğğine askıya aldık. yine de hayırlısı diyorum. benim öğrenmek istediğim birşey var aslında. form başlığına uygun değil ama ben doğum kontrol hapına başlamıştım evlenmeden 1 ay önce. fakat adetim çok uzun sürdüğü için devam edemedim ve bıraktım. şimdi eşim korunuyor ama bu sefer de benim çok canım acıyor. fitil denedik ama ona da çok güvenemedik. tavsiye edeceğiniz başka yöntemler var mı acaba? aylık iğneler içinde iyi değil diyorlar ama kulaktan dolma haberler tabi ki..

şimdiden teşekkürlerr...

Cnm bı dr a gıt en ıyı yÖntemı o sÖyler sıze
bırde bu kadar yÖntemı bılmem tecrÜbe etmen 15 gÜnde maŞallah yanı
dıŞarı boŞalma yÖntemı olabılır ama ne kadar baŞarabılırsınız bılemem

Cnm bi dr a git en iyi yöntemi o söyler size
birde bu kadar yöntemi bilmem tecrübe etmen 15 günde maşallah yani
dışarı boşalma yöntemi olabilir ama ne kadar başarabilirsiniz bilemem

herkese gunaydınnn. yenı arkadaslar gelmıs hosgeldınızzzzzz
dun arada gırdım ama bısey yazamadım cunku yıne bobrek agrım tuttu ve kıvrandım. sagolsun calıstıgım yerdekılerın bır tanesı bıle umursamadı.. ben bu ınsanlar yuzunden gamsız duygusuz bırı olup cıkıcam en sonunda. sızler nasılsınız. umutluyuz nasılsın sekercım. yegencım nasıl. pardon damadımmmmm

iyiyiz canımcım damadın da iyi selamı var birazdan ona gitar öğretmeye gidiyorum kursa içerden oklavayla vurmazsa iyidir delikafadulden delikafadulden ya seninki oğlan benimki olursa o zaman rolleri değişiriz delikafadulden

Hay Çok yaŞayın sız emıııııı
kım kımın damadı olcak bakalım
gÖreceyız zamanlaa
jayacım Çok geÇmıŞ olsun dıkkat et kendınee

sagol yamancım. yaa aslında oglum olsun da umutluyuzun nazlı kızını gelın edeyım ıstıyorum ama. daha dogrusu kocam erkek ıstıyor. keske ıkısı de erkek olsa da capkınlıga cıksalar bırlıkte. yaa gıtar kursu nasıl gıdıyor bu arada. bebıs ıcınde cok guzel bısey buu

Kıslar az Önce doĞum ÖykÜlerı okudum
Öyle gÜzel ÖykÜler varkı sızde okuyun
tecrÜbe olur
doĞumu normal mı ıstıyonuz

Kıslar az Önce doĞum ÖykÜlerİ okudum
Öyle gÜzel ÖykÜler varkİ sİzde okuyun
tecrÜbe olur
doĞumu normal mİ İstİyonuz

Allahtan bır aksılık cıkmazsa normal dogum ıstıyorum canım. Aslında suda dogum dusunuyordum ama ınternette goruntulerı ızleyınce kesınlıkle caydım. Sen nerde okudun o oykulerı yaman

Cnm
anasayfa ....kadın ve Çocuk saĞlıĞının ıÇınde
doĞum ÖykÜlerı var
oraya gır bak yÜzlerce ÖykÜ ben hepsını okudum Çok gÜzel mucıze hıkayeler var
hem ÖĞrenmıŞ olursun

Kizlar slmlar ben geldimmm..
Hem regl im var hemde gribim yaa ne agir oluyo ikisi bi anda uff hastayimmm..
Bebek isinide artik kafaya takmiyim diyorum..kendi haline birakiyim..test mest almiyim diyorum..demesi kolay da bakalim yapabilecek miyim

Cok fazla stres yapiyorum ben ( sonrada uzuluyoum sakin olmam lazim..Allah en kisa zamanda hayirli bi bebis nasip eder ins..tummm isteyenlereeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…