sagol yamancım. yaa aslında oglum olsun da umutluyuzun nazlı kızını gelın edeyım ıstıyorum ama. daha dogrusu kocam erkek ıstıyor. keske ıkısı de erkek olsa da capkınlıga cıksalar bırlıkte. yaa gıtar kursu nasıl gıdıyor bu arada. bebıs ıcınde cok guzel bısey buu
Kizlar slmlar ben geldimmm..
Hem regl im var hemde gribim yaa ne agir oluyo ikisi bi anda uff hastayimmm..
Bebek isinide artik kafaya takmiyim diyorum..kendi haline birakiyim..test mest almiyim diyorum..demesi kolay da bakalim yapabilecek miyim
Cok fazla stres yapiyorum ben( sonrada uzuluyoum sakin olmam lazim..Allah en kisa zamanda hayirli bi bebis nasip eder ins..tummm isteyenlereeee..
hayırlısı canım bakalım ne olacak ,,,,bugün gitar kursuna gittim kurs bitmiş saatini yanlış vermişler daha hiç başlayamadım geçen haftada toplantı vardı zaten,,,bu arada senin ikili tarama testi ne zaman benimki haftaya cumartesi belki o zaman cinsiyeti biraz belli olur
meraba kızlaar:)
4 ekimde ben hamile olabilirim demiştim ya size:) ondan sonra dedim kafaya çok takıyorum biraz unutayım.
13 gün oldu ben unuttum tabi bu arada adetim de 1 hafta gecikti. bugün akşam test yaptım. ikinci çizgi silik çıktı. sizce hamilemiyimdir? kesin midir?
yarın sabah hemen gidip bi kan testi yaptırıcam :):teytey:
çok heyecanlıyız ablamla :)
sekercım ben persembe gunu yaptırıcam. ınsallah dedıgın gıbı cınsıyetı bellı olur. aslında fazlada merak etmıyorum cunku kız olursa kocam hayal kırıklıgı yasayacak.
hamileyim kızlaar:)
işallah 4. de ben olurum 20 ekimde hasta olmam gerekio sabırsızlıkla bekliorum işllh hamileyimdir:)
Alatariyel hayrli ugurlu olsun cnm gøzun aydin..
Umutluyuz ve Jaya size cok tesekkur ediyorum, kafaya takmak yok bundan sonra stresss yokk :)))
Slm kızlar dua edın bugun adet olmuyum ne olurrrrrrr ne olur 19 adet gunum
ooo yeni gelişmeler var süper yaa
yeni hamişler hayırlı olsun bebişlerinizi
regl olmayı bekleyenlerde umarım 9 ay olmazlar da koca bi göbekleri olur
ee nasılsınız hanımlarr
hamileyim kızlaar:)
oleeeeey beee. ozun aydın canım yaa nıhayet. sıra mızmızda umarım onunda haberını alırız.
herkese gunaydın kızlar. ben dun tarot baktırdım. kadın ısrarla oglun olacak dıyor. Allahtan hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?