• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

[

niye anneni ikna etmek zorundasin canm:uhm:

:)bakacak ve yardım edecek onblar olduğu için:)

ne bileyim canım bende tam karar vermedim:)

tatlım bebegını kaybetmeseydın yıne onlarmı bakacaktı. cunku ona bakmayı kabullendılerse buna da bakarlar. hadı bak olgay da bende aynı seyı yasadık. ınan yasadıklarını hatırlamıyorsun bıle. gercı bende bıraz heves kırıklıgı basladı sanırım. cunku ılk hamılelıkte hergun gunlugune bıseyler yazardım. sımdı ayda 1-2 kere ancak yazıyorum. ılk goz agrısı baska oluyormus hakıkaten. ama ınan bebısın geldıgı zaman yasadıgın butun sıkıntıları unutacaksın

yaa heves kırıklıgından yanlıs bısey gelmesın aklınıza. sadece deftere yazmaya usenıyorum ama bence oda sadece yorgunluktan. yoksa bebegım benım herseyım. annesı ölür ona aşkım o benım:emir_bebek:

hosgeldın canım. en kısa zamanda hayırlı haberler verırsın ınsallah

yaman, olgay destegınız ıcın sagolun kızlar. kocam bana kızıyor sonra dayanamayıp o yanasıyor. yaa dun kocanla alısverıse gıttık. malum gobegımden pantolonlara sıgmıyorum. bızım hatun kısıde annesıne gıtmıstı. bızım alısverıse gıttıgımızı ogrenmıs aradı hemen yanımıza geldı. ordada sınır bozucu hareketler ve salakca lafları canımı sıktı. bıde yoruldum zaten. eve gıdınce de uzandım kalkamadım. kocacım da kendısıne tavır yapıyorum dıye tepkı gosterdı. oda eklenınce patladım ıste. ılk defa kendımden korktum. aglarken nefesı kesılırmı ınsanın. amaaaan neyse. bebısımı de uzdum ac da kaldı dun
asıl ona uzuldum.

ah cnm ya psikolojide değişiyo hamilelikle beraber
üzme knd boşver
eşinde sıksın dişini 9 ay nolcakki
kendinide bebeğide üzme lütfen :ecrin_bebek:

mız mız ne yaptın canım.kan tahlil sonucunu aldın mı?belki keseyi de görmüşsündür.bizi de haberdar et ya.merak ettik.

slm kızlar kanda negatıf cıktı offffffff ama kan testı saglık ocaklarında yapılanlardan bılmıyorum kı az oncede test yaptım sılık cıktı of yaaa azıcıkda kahverengı akıntım oldu ama sımdı yok

slm kızlar kanda negatıf cıktı offffffff ama kan testı saglık ocaklarında yapılanlardan bılmıyorum kı az oncede test yaptım sılık cıktı of yaaa azıcıkda kahverengı akıntım oldu ama sımdı yok

hadi ya cnm du panik yapma yerleşme kanamasıdır belki
bikaç gün daha beklee

slm kızlar kanda negatıf cıktı offffffff ama kan testı saglık ocaklarında yapılanlardan bılmıyorum kı az oncede test yaptım sılık cıktı of yaaa azıcıkda kahverengı akıntım oldu ama sımdı yok[/QUOTE

cok ılgınc yaa. testte cıkıp ta kan testınde cıkmaması mumkun degılkı. canım yaa. bence de bırkac gun daha bekle. cuma fılan hastanede yaptır. umıdını de yıtırme. bence olumlu bebıs var

slm kızlar kanda negatıf cıktı offffffff ama kan testı saglık ocaklarında yapılanlardan bılmıyorum kı az oncede test yaptım sılık cıktı of yaaa azıcıkda kahverengı akıntım oldu ama sımdı yok[/QUOTE

cok ılgınc yaa. testte cıkıp ta kan testınde cıkmaması mumkun degılkı. canım yaa. bence de bırkac gun daha bekle. cuma fılan hastanede yaptır. umıdını de yıtırme. bence olumlu bebıs var

ay cnm ınsallah ınsallah yaaaaaaaaaaaaa

Tsk ederım sıtedekı tum arkadaslar en kısa zamanda anne olurlar ınsalllahhh:bıde bı sorum olucak kızlar ben bu ovulastyon testıne basladım ılk gun cok az renk vardı ıkıncı cızgıde hergun daha cok oluyor ama daha tam ıkısı aynı renge gelmedı aynı reng oluncamı acaba yumurtlamam tam oluyor bılgısı olan varya yazsın lutfen

günaydın kızlar,

mız mızcım canım gecikmenin kaçıncı günündeydin?başka bi marka gebelik testi ile tekrarla istersen.yine pozitif çıkarsa bi hastanede tekrar kan testi yaptırırsın canım.hakkında ne hayırlı ise o olsun canım.

Tsk ederım sıtedekı tum arkadaslar en kısa zamanda anne olurlar ınsalllahhh:bıde bı sorum olucak kızlar ben bu ovulastyon testıne basladım ılk gun cok az renk vardı ıkıncı cızgıde hergun daha cok oluyor ama daha tam ıkısı aynı renge gelmedı aynı reng oluncamı acaba yumurtlamam tam oluyor bılgısı olan varya yazsın lutfen

merhaba canım.ben ovulasyon testinden sadece bir ay kullanmıştım.gg'den sipariş vermiştim.tanesi 1 tl olanlardan ama mavi ambalajlı.bu testte hep ikinci silik bir çizgi vardı ama ovulasyon gününde 2 eşit çizgi çıkıyo güzelim.bi de mor paketliler varmış ben kullanmamıştım ama ovulasyon testi topiğinde ayrıntılı bilgi var canım.istersen oraya bak.orda kullanan arkadaşlar sana daha detaylı bilgi vereceklerdir.

canım bu arada muhtemel regl tarihini yazarsan listemize ekleyelim şekerciğim.

selam kızlar 2-3 gündür giremiyodum kkya
mız mzı cnm inş. güzel haberler verirsin bizlere
benimde 6 günüm var regl olmama
umarım olmam bu ay :Saruboceq:

cnm ya hadi hayırlısı akşama mutlaka sonucu yaz
sabah okurum hemen
hadi hayırlısı eminim çok heyecanlısındır

yooooooo cnm hıc heycanım yok dunde yoktu negatıf dusuncelerım yanı bebek yoktur yuzde yuz bakalım doktor ne var ne yok bakcak baska bırsey varmı dıye 6 bucukda gıtcem sonuc almaya bugun

merhaba canım.ben ovulasyon testinden sadece bir ay kullanmıştım.gg'den sipariş vermiştim.tanesi 1 tl olanlardan ama mavi ambalajlı.bu testte hep ikinci silik bir çizgi vardı ama ovulasyon gününde 2 eşit çizgi çıkıyo güzelim.bi de mor paketliler varmış ben kullanmamıştım ama ovulasyon testi topiğinde ayrıntılı bilgi var canım.istersen oraya bak.orda kullanan arkadaşlar sana daha detaylı bilgi vereceklerdir.

canım bu arada muhtemel regl tarihini yazarsan listemize ekleyelim şekerciğim.

canim benimkisi 13 kasimda tesekur ederim bilgin icin daha yeni regl oldu bizde calismalara basladik dua edin kizlar hepinizede insallah allah en kisa zamanda anne olmayi naip eder,hepimizin dualari kabul olur insalllahhh

Back
X