Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bebek yok o kesın o yuzden pek onemlı degıl ama genede bakcaz baska bırsey avrmı dıye
merhaba bizde 10 aylık evlıyız 4 aydır korunmuoruz ovulasyon testı sıpariş ettık yarın gelır sanırım son adt tarıhım 17 ekım beklenen ıse 13 kasım.. esımın sperm sayısı bıras dusuktu ilaç fılan kullandı bu ay bıde keçı boynuzu kürü uyguladık bakalım bu aynoolcak
slm kızlar kan testım negatıf beta hcgm sıfır cıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
canım üzülme hayırlısı buymuş,önümüzdeki aya inşallah:teselli:
sen evde hangi gebelik testini kullanmıştın markası neydi ona göre o testten almayalım bizdelmaz:
cnm hıc hatırlamıom kıııı
bugun doktora gıtcem ya bende polıktısk over olmasın ondan suphelenıom ben
slm kızlar kan testım negatıf beta hcgm sıfır cıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
mızmız canım üzülme birdahaki sefere gelir bebişin merak etme,,,,,
Kızlar bugün kötü birşey oldu markette bayıldım ve kustum aynı zamanda,,, acaba normal birşey mi?
mızmız canım üzülme birdahaki sefere gelir bebişin merak etme,,,,,
Kızlar bugün kötü birşey oldu markette bayıldım ve kustum aynı zamanda,,, acaba normal birşey mi?
JAYA sen nasılsın canım ya.asabiliğni okuyorum:)ALLAH sağlık sıhhat neşe versin sana ve eşine sabır versin.stres gerginlik kalmasın canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiim:)
insan hiç tanımadığı insanlara böle cicili bicili yazı yazabilir mi yaaaaaaaa:)ne hoşuz biz kadın milleti yaaaaaa:)
yazar cnm yazar anca biz kadın kadının halinden anlar sever yazar
şimdilik herkes iyi burda herkes regl olmama peşinde ben hariç kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın cnm
allah sağlık versin gerisi hepsi düzelir
gurbet biter
hamile kalınır doğum yapılır yeterki sağlık huzur olsun
kib cnm sositososito