• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

evtt çok uzun ama işte 1 ere 24 haftalıkken bi düşük yaşadım..baya ksnamam olduu vee şimdi çok korrktum ara verdim.ama artııııı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:gelsin canım sennn yok demii bebiş

çok haklısın cnm ara vermekle iyi etmişsin üzme kendini
biz biraz daha beklemek istiyoruz 15 aylık evliyim daha

jaya demek gün sayıyosun izin için ne diyelim canım inş bana da sanada bu günler tez geçer:)yalnız kendimi de aradan hiç çıkarmıyorum:)sizde çıkarmayın ne olur aralara sıkıştırın hep dualarınızda:)

inş canım inş bir an önce tatile de bebişine de kavuşuruuuuuuuuuuun:)

canım benım yaa. ınsallah en kısa zamanda duaların kabul olur. o kadar guzel bır ınsansınkı ben ınanıyorum Rabbım en kısa zamanda gonlundekı dıleklerı gerceklestırecek. guzel dıleklerın ıcınde sagol.
ben bu aksam babamlarda kalıcam. moral olacak bana. ınsanın kendı aılesı gıbı yokmus gercektende. ama herne olursa olsun esının yerı bambaska. Allah en kısa zamanda esıne hıc ayrılmamak uzere kavustursun senı canım. kucagınada guzel guzel bebısler versın. Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn

kızlar hepınıze gunaydın.. yaman olgay umutluyuz meral gurbet gelını yaa o kadar cogaldıkkı son zamanlarda adını hatırlamadıgım tum arkadaslar hepınıze gunaydınnn

kızlar hepınıze gunaydın.. Yaman olgay umutluyuz meral gurbet gelını yaa o kadar cogaldıkkı son zamanlarda adını hatırlamadıgım tum arkadaslar hepınıze gunaydınnn

ay evt cnm ya çok kalabalık olduk ne güzelll
sen nasılsın bugün bakalım geldimi kayınnvalidenler

ay evt cnm ya çok kalabalık olduk ne güzelll
sen nasılsın bugün bakalım geldimi kayınnvalidenler

kayınvalıdem bu ayın 18ınde gelıyor canım. ben ıyıyım de bugun oturdugum yerde bıle sankı basım donuyor. tansıyon sorunu var sanırım.cok kendımde degılım. aksamı ıple cekıyorum.

canım benım yaa. ınsallah en kısa zamanda duaların kabul olur. o kadar guzel bır ınsansınkı ben ınanıyorum Rabbım en kısa zamanda gonlundekı dıleklerı gerceklestırecek. guzel dıleklerın ıcınde sagol.
ben bu aksam babamlarda kalıcam. moral olacak bana. ınsanın kendı aılesı gıbı yokmus gercektende. ama herne olursa olsun esının yerı bambaska. Allah en kısa zamanda esıne hıc ayrılmamak uzere kavustursun senı canım. kucagınada guzel guzel bebısler versın. Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn

sağol canım benim sen de çok tatlısın maşallah:)senden şirineler gelecek dünyaya inş hayırlısıyla.sağol canım benim duaların içinde güzel sözlerin için de:)

ewet katılıyorum aileme çok düşkün bir insanım bunu çevremdeki herkes bilir ve öyler.ama eşim ve ona olan sevgim ve onun yeri bambaşka dediğin gibi:)RABBİM tüm yuvalara huzur ve düzen versin inş.ayırmasın bizi inş:)

okulda bi ark var 3 ay bile olmamış evlenenli.eşi iş dolayısıyla şehir dışına çıkmış.valla kafamı dinliyorum hannem diyor.sen de kavuşunca sıkılacaksın diyor bak bölesi daha güzel diyor ama bana bu saçma gelio.insan eşinden daha 3 ayda sıkılırmı yawww:)tamam belki böyle gitmeyecek ama inanıyorum RABBİM daha başka güzellikler verecek.

öpüyorum seni ve bebişini tatlım.( evlilikte kısa ayrılıklar iydir derler.benimki kadar uzamadığı taktirde:))tadını çıkar ailenle olmanın:)

sağol canım benim sen de çok tatlısın maşallah:)senden şirineler gelecek dünyaya inş hayırlısıyla.sağol canım benim duaların içinde güzel sözlerin için de:)

ewet katılıyorum aileme çok düşkün bir insanım bunu çevremdeki herkes bilir ve öyler.ama eşim ve ona olan sevgim ve onun yeri bambaşka dediğin gibi:)RABBİM tüm yuvalara huzur ve düzen versin inş.ayırmasın bizi inş:)

okulda bi ark var 3 ay bile olmamış evlenenli.eşi iş dolayısıyla şehir dışına çıkmış.valla kafamı dinliyorum hannem diyor.sen de kavuşunca sıkılacaksın diyor bak bölesi daha güzel diyor ama bana bu saçma gelio.insan eşinden daha 3 ayda sıkılırmı yawww:)tamam belki böyle gitmeyecek ama inanıyorum RABBİM daha başka güzellikler verecek.

öpüyorum seni ve bebişini tatlım.( evlilikte kısa ayrılıklar iydir derler.benimki kadar uzamadığı taktirde:))tadını çıkar ailenle olmanın:)

insan sevdgi insanla evlilik yapinca ondan bi an bile bikmiyor.ben 2 bucuk yiilik evliyim isten eve gelmek icin can atiyorum.hergunumuz ayni olmuyor ama yinede esin bir baska oluyor.insallah canim en kisa zamanda esine kavusursunn.allah yardimcin olsunn

:ecrin_bebek:
çok haklısın cnm ara vermekle iyi etmişsin üzme kendini
biz biraz daha beklemek istiyoruz 15 aylık evliyim daha

:ecrin_bebek:canım benim saol...evt çok üzüüldüm ama artık üzlmek istemiyorum...:Saruboceq:15 ayylıkk çok yeniiihihoyyyt çok muutlu ol bekkle sen yenisinnn:lepi:

insan sevdgi insanla evlilik yapinca ondan bi an bile bikmiyor.ben 2 bucuk yiilik evliyim isten eve gelmek icin can atiyorum.hergunumuz ayni olmuyor ama yinede esin bir baska oluyor.insallah canim en kisa zamanda esine kavusursunn.allah yardimcin olsunn

ewet meryemcim bende öle düşünüyorum.hamd olsun kalbimize bu muhabbeti veren RABBİME.RABİM sizin ve cümle eşlerin muhabbetini arttırsın canım:)

dua et inş bana olurmu canım:)ALLAHA EMANET OL CANIM:)

günaydın arkadaşlar moralim çok bozuk yaaaaaaaa senağlama dün acile gittik yumurtalıklarımdaki ağrı nedeniyle kan tahlili yaptırdık ve negatif çıktı yine bebek hayallerimiz yıkıldı ya benim anlamadığım kaç kere doktora gittim hiç bir şey çıkmadı sadece p.c.o başlangıcı var dedi ama önemsiz boyutta dedi doktor. Zaten bir sürü ilaç da kullanıyorum folik asit, glucophage, progestan daha ne yapayım bilmiyorum ya acaba eksik bir şey mi yapıyoruz lütfen bana yardım edin arkadaşlar yaa kafamı toparlayıp kendimi işime bile veremiyorum

günaydın arkadaşlar moralim çok bozuk yaaaaaaaa senağlama dün acile gittik yumurtalıklarımdaki ağrı nedeniyle kan tahlili yaptırdık ve negatif çıktı yine bebek hayallerimiz yıkıldı ya benim anlamadığım kaç kere doktora gittim hiç bir şey çıkmadı sadece p.c.o başlangıcı var dedi ama önemsiz boyutta dedi doktor. Zaten bir sürü ilaç da kullanıyorum folik asit, glucophage, progestan daha ne yapayım bilmiyorum ya acaba eksik bir şey mi yapıyoruz lütfen bana yardım edin arkadaşlar yaa kafamı toparlayıp kendimi işime bile veremiyorum

cnm benim sanırım bebek olmuyo diye bu kadar sinirin üzüntün kaç aydır deniyosunuz
biliyosun bebek için önce stres ortadan kalmalı ve takmayacaksın
umarım en kısa sürede gelir meleğiniz
geçmiş olsun bu arada

bu adetten 5 gün önce yaptığım test,yok gibi neredeyse ama ışıkta dikkatli bakılınca görünüyor

bu adetime 3 gün kala yaptığım test,2.çizgi biraz daha belirgin

bunlar adetime 2 gün kala yaptığım 2 farklı marka test

bunlarda adetime bir gün kala yani az önce yaptığım testler

adet günüm yarın arkadaşlar bugün gidip kan testi yaptırmak istiyorum

çubuğum ne güzel bunlar böyle :ecrin_bebek:
yaşasın bebiş geliyo desene :lepi:
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:
bizlere en kısa zamanda yaşatsın bu mutlulığu :Saruboceq:

çubuğum ne güzel bunlar böyle :ecrin_bebek:
yaşasın bebiş geliyo desene :lepi:
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:
bizlere en kısa zamanda yaşatsın bu mutlulığu :Saruboceq:

canım teşekkür ederimmm
darısı tüm isteyenlerin başına
allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın amiiiiiiiin

bu adetten 5 gün önce yaptığım test,yok gibi neredeyse ama ışıkta dikkatli bakılınca görünüyor

bu adetime 3 gün kala yaptığım test,2.çizgi biraz daha belirgin

bunlar adetime 2 gün kala yaptığım 2 farklı marka test

bunlarda adetime bir gün kala yani az önce yaptığım testler

adet günüm yarın arkadaşlar bugün gidip kan testi yaptırmak istiyorum

canım benim çokkkkk svindimzemuszemus inan güzel haberlerle gel inşallah çook tebrik ederi şimdiden darısı tüm isteyenlerin başınan inş:Saruboceq:

canım benim çokkkkk svindimzemuszemus inan güzel haberlerle gel inşallah çook tebrik ederi şimdiden darısı tüm isteyenlerin başınan inş:Saruboceq:

ayy canım teşekkür ederiiimm candyyy testler yanlış değildir dimiiii,çok korkuyorum kan tetsinde negatif çıkar diyee allahıım bu sevincimi boşa çıkarmasın inşallah:Saruboceq:

ayy canım teşekkür ederiiimm candyyy testler yanlış değildir dimiiii,çok korkuyorum kan tetsinde negatif çıkar diyee allahıım bu sevincimi boşa çıkarmasın inşallah:Saruboceq:

değildir cnm benim silik bile çıksa hamile oluyosun içini bozma sakın herşey güzel olucak bundan sonra inşallah Şeniz

Back
X