teşekkür ederim canımcım.İnşallah hepimiz de sağlıklı bi şekilde meleklerimizi kucağımıza aldığımız günleri yazarız.Allah'ım bi daha bize bebişlerimizin acısını yaşatmaz inşallah.
amiiiin :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canımcım.İnşallah hepimiz de sağlıklı bi şekilde meleklerimizi kucağımıza aldığımız günleri yazarız.Allah'ım bi daha bize bebişlerimizin acısını yaşatmaz inşallah.
günaydın kısslar,
bugün ne güzel bi gün yeni hamişimiz var.hayırlı uğurlu olsun krakercim.Allah'ım sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin inaşallah.
ben de dün doktordaydım.bebişimin pıt pıtlarını duydum.süper bi duygu.İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağıma aldığım günü de yazabilirim.dün de katı meyve sıkacaklarından aldım.ilk dememeyi yaptım.meyve suyunu içtikten sonra o kadar çok midem bulandı ki, içim dışına çıktı sandım.şu an için bi sorun görünmüyo kızlar.doktorum 4 hafta sonra yani 11.hafta için kontrole çağırdı.
çubuk_krekercim.harika bi haber verdin bize.çok sevindim canım.İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın meleğini.
canım bu arada 2 gün arayla kan testi yaptırırsan hamileliğinin sağlıklı olup olmadığını öğrenebilirsin.ya da 1 hafta bekleyip keseyi göreblirsin.keseyi görünce doktor hiç kan testi yaptırmıyo zaten.
kizlar cumartesi gunu cok fena hastalandim.isten geldim karnimi doyurup biraz uyuyim dedim. uyandim midemde bi bulanti feci sekilde.arkadasima gittim orda daha fena sonra kustummm bi an tepemden su doktuler sanki o sekilde terledimmmm.sonra esim doktora goturdu doktor yedigin biseyden kaynaklanmistir dedi cok fena bi gunduuu
cnm benim sanırım bebek olmuyo diye bu kadar sinirin üzüntün kaç aydır deniyosunuz
biliyosun bebek için önce stres ortadan kalmalı ve takmayacaksın
umarım en kısa sürede gelir meleğiniz
geçmiş olsun bu arada
sanada gunaydın yamancım ve dıger tum bayanlar. nasılsınız bakalım bugun.
olgaycım hadı gozun aydın. senı cok ıyı anlıyorum. ben de ılk kalp atıslarını gordugumde hamıle oldugumu ogrendıgım gunden daha cok sevınmıstım ama dedıgın gıbı buyuyup ultrasonda bebek halınde gorunene kadar ınsan strese gırıyor. ama ınan rahat olmak en ıyısı
umutluyuz 3lu test yaptırdınmı sen . bana ıkılı yapıldı. dortlusu ıcın erken degılmı. ben de senın gıbıyım. sureklı doktora gıtmek, bebısımı gormek ıstıyorum. 3 hafta beklemek zor gelıyor. bana da sanı bebek yokmus gıbı gelıyor. hatta kendıme cok kızıyorum 2-3 gundur yıne sıgara ıcmeye basladım.
mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende bebek istiyorum ama daha çalışmalara başlamadım yeni karar verdik bebek yapmaya acaba önce bir doktora gitsemmi diye düşünüyorum siz ne önerirsiniz birde bikaç içinde adet olcam şuan tutmaz sanırım