• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hannemcim canım benim.nasılsın?kanaman geçti dimi.bi problemin yoktur inşallah.canım sana o kadar çok dua ediyorum ki.önce eşine sonra da bebişine bir aönce kavuşabilesin diye.

bebeğim de şu anda iyi çok şükür teyzesi.dün doktora gittim.kalp atımını duyduk.inşallah bu sefer sağlıklı bi şekilde doğurabilirim.ona bişey olacak diye ödüm kopuyo.insan ilk başta düşük yapınca düşük psikolojisi ile bu bebeğime de her an bişey olacakmış gibi geliyo.çok fazla abartıyorum bazen.pıt pıtlarını duyunca bir nebze olsun rahatladım.bu sefer de kalbi durursa diye korkmaya başladım.kafayı yicem galiba.ama doktorumla da konuştuk.o da beni bu kadar pimpirikli görünce biraz oluruna bırak dedi.kendini de strese sokuyosun dedi.eğer bebek sağlıklı değilse bunun önüne geçemeyiz.yapacağımız bişey yok dedi.bi de tarlada çalışanları düşün.yük taşıyolar akşama kadar çalışıp belki doktor yüzü bile görmeden bebeklerini sağlıklı bi şekilde dünyaya getiriyorlar dedi.

canım inşallah senin mutlu haberlerini alacağız.3 ay sonra bize müjdeni vereceksin inşallah.eşine ve bebişine kavuşacaksın inşallah bitanem.dualarım hep seninle.

günaydın kısslar,

bugün ne güzel bi gün yeni hamişimiz var.hayırlı uğurlu olsun krakercim.Allah'ım sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin inaşallah.

ben de dün doktordaydım.bebişimin pıt pıtlarını duydum.süper bi duygu.İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağıma aldığım günü de yazabilirim.dün de katı meyve sıkacaklarından aldım.ilk dememeyi yaptım.meyve suyunu içtikten sonra o kadar çok midem bulandı ki, içim dışına çıktı sandım.şu an için bi sorun görünmüyo kızlar.doktorum 4 hafta sonra yani 11.hafta için kontrole çağırdı.

olgaycıımm çok teşekkür ederim canımm.hayırlısıyla doğuralım hep beraber:CüvCüv:
çubuk_krekercim.harika bi haber verdin bize.çok sevindim canım.İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın meleğini.

canım bu arada 2 gün arayla kan testi yaptırırsan hamileliğinin sağlıklı olup olmadığını öğrenebilirsin.ya da 1 hafta bekleyip keseyi göreblirsin.keseyi görünce doktor hiç kan testi yaptırmıyo zaten.

çok çoookk teşekkürler canıımmm,çok merak ediyorum yaa

olgaycım pıt pıtlarına çok sevindim
çubukcum iyisindir inşallah
jayacım hannemcim ve diğer arkadaşlar günaydın sizler nasılsınız

kizlar cumartesi gunu cok fena hastalandim.isten geldim karnimi doyurup biraz uyuyim dedim. uyandim midemde bi bulanti feci sekilde.arkadasima gittim orda daha fena sonra kustummm bi an tepemden su doktuler sanki o sekilde terledimmmm.sonra esim doktora goturdu doktor yedigin biseyden kaynaklanmistir dedi cok fena bi gunduuu

cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne

sanada gunaydın yamancım ve dıger tum bayanlar. nasılsınız bakalım bugun.

olgaycım hadı gozun aydın. senı cok ıyı anlıyorum. ben de ılk kalp atıslarını gordugumde hamıle oldugumu ogrendıgım gunden daha cok sevınmıstım ama dedıgın gıbı buyuyup ultrasonda bebek halınde gorunene kadar ınsan strese gırıyor. ama ınan rahat olmak en ıyısı
umutluyuz 3lu test yaptırdınmı sen . bana ıkılı yapıldı. dortlusu ıcın erken degılmı. ben de senın gıbıyım. sureklı doktora gıtmek, bebısımı gormek ıstıyorum. 3 hafta beklemek zor gelıyor. bana da sanı bebek yokmus gıbı gelıyor. hatta kendıme cok kızıyorum 2-3 gundur yıne sıgara ıcmeye basladım.

Cnm ya ne sıgarası bebıŞle bıde sıgaramı ıÇıyon yaa
yapma lÜtfen

yamancım,jayacım teşekkür ederim kızlar.

jayacım sigara içen birinin sigarayı birden bırakması zordur sanırım.ben sigara içmiyorum ama eşim içiyo.ne yaptıysam bırakmadı.sen de çok içiyosan hamilelikte birden bırakmak zordur ama iradeni çok zorlaman lazım canım.

cnm benim sanırım bebek olmuyo diye bu kadar sinirin üzüntün kaç aydır deniyosunuz
biliyosun bebek için önce stres ortadan kalmalı ve takmayacaksın
umarım en kısa sürede gelir meleğiniz
geçmiş olsun bu arada

çok teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda bebiş sahibi olurum ve tabi tüm isteyenler.Bu arada hamile olduğu haberini aldığımız yeni arkadaşımızı da tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

kizlar reglime 3 gun var goguslerim acimaya basladi ama karin agrim daha yok biliyosunuz ilk denememizdi pek umidim yoktu ama olmasinida isterdim arada bir sol kasigim agriyor o kadar cuma gunu regl gunum bakalim bekelyip gorcez hayirlisi olsun artikk

sanada gunaydın yamancım ve dıger tum bayanlar. nasılsınız bakalım bugun.

olgaycım hadı gozun aydın. senı cok ıyı anlıyorum. ben de ılk kalp atıslarını gordugumde hamıle oldugumu ogrendıgım gunden daha cok sevınmıstım ama dedıgın gıbı buyuyup ultrasonda bebek halınde gorunene kadar ınsan strese gırıyor. ama ınan rahat olmak en ıyısı
umutluyuz 3lu test yaptırdınmı sen . bana ıkılı yapıldı. dortlusu ıcın erken degılmı. ben de senın gıbıyım. sureklı doktora gıtmek, bebısımı gormek ıstıyorum. 3 hafta beklemek zor gelıyor. bana da sanı bebek yokmus gıbı gelıyor. hatta kendıme cok kızıyorum 2-3 gundur yıne sıgara ıcmeye basladım.

canım 3lüyle 4lü aynı şey zaten 3lünün yeni versyonu 4lüymüş,,,,,,neyse bence sakın sigara kullanma nasıl kıyabiliyorsun bebeğine kendini düşünmüyorsanbebeğini düşün o daha küçücük nasıl etkilenir biliyormusun sigaradan,,,,ben yanımda biri sigara içince bile kaçıyorum yanından sen nasıl kıyıyorsun yavruna canım sakın yanlış anlama senin iyiliğini düşünüyorum ben lütfen içme sigara 1 tanenin bile çok zararı var ilerğide sen çekersin bunun acısını

gunaydın kızlar. umutluyuzcum, yamancım haklısınız ama elımden gelenı yapıyorum. neyse. hepınıze guzel bır gun dılıyorum arkadaslar

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende bebek istiyorum ama daha çalışmalara başlamadım yeni karar verdik bebek yapmaya acaba önce bir doktora gitsemmi diye düşünüyorum siz ne önerirsiniz birde bikaç içinde adet olcam şuan tutmaz sanırım

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende bebek istiyorum ama daha çalışmalara başlamadım yeni karar verdik bebek yapmaya acaba önce bir doktora gitsemmi diye düşünüyorum siz ne önerirsiniz birde bikaç içinde adet olcam şuan tutmaz sanırım

bizde bu ay karar verdik.bendeoncelikle doktora gidip herseyin yolunda olup olmadigina baktirdim test felanda yapildim ve haftaya yine testim var.bence sende bi doktoa git canim sonra bi sorunla karsilasmadan tedbirini al bence,,,

kizlar bu ay ilk denememizdi ama hastalanma belirtilerim basladi.ama bidahaki ay clear blue kolay hamilelik monitorunu almak istiyoru aranizda kullanan varmi acaba varya nasil

GÜnaydın kızlar
yenı arkadaŞlar hoŞgeldınızzzzz
umarım Çok bekletmez bebıŞlerınız
bı doktora gÖrÜnÜn bencede
ayrıca folık asıt ıÇmeye baŞlayın hemen

Mrb kizlar, adet olmama daha 1 hafta var 5-6 gundur goguslerimde acayip agrilar var fecii yani dokundurmuyor..

Bide cok ara ara belimin en asagisina bir agri geliyor cok siddetli degil ama baskada belirti yok..

Bu ayda tutmayacak galiba :( ..

Back
X