Mrb kizlar, adet olmama daha 1 hafta var 5-6 gundur goguslerimde acayip agrilar var fecii yani dokundurmuyor..
Bide cok ara ara belimin en asagisina bir agri geliyor cok siddetli degil ama baskada belirti yok..
Bu ayda tutmayacak galiba..
Oy oyy Şafak lİstemİzde azalmıŞ
ne bu umutsuzluk kızlar yaaaaa
pozİtİf olun takmayın bu kadarr
hannemcim canım benim.nasılsın?kanaman geçti dimi.bi problemin yoktur inşallah.canım sana o kadar çok dua ediyorum ki.önce eşine sonra da bebişine bir aönce kavuşabilesin diye.
bebeğim de şu anda iyi çok şükür teyzesi.dün doktora gittim.kalp atımını duyduk.inşallah bu sefer sağlıklı bi şekilde doğurabilirim.ona bişey olacak diye ödüm kopuyo.insan ilk başta düşük yapınca düşük psikolojisi ile bu bebeğime de her an bişey olacakmış gibi geliyo.çok fazla abartıyorum bazen.pıt pıtlarını duyunca bir nebze olsun rahatladım.bu sefer de kalbi durursa diye korkmaya başladım.kafayı yicem galiba.ama doktorumla da konuştuk.o da beni bu kadar pimpirikli görünce biraz oluruna bırak dedi.kendini de strese sokuyosun dedi.eğer bebek sağlıklı değilse bunun önüne geçemeyiz.yapacağımız bişey yok dedi.bi de tarlada çalışanları düşün.yük taşıyolar akşama kadar çalışıp belki doktor yüzü bile görmeden bebeklerini sağlıklı bi şekilde dünyaya getiriyorlar dedi.
canım inşallah senin mutlu haberlerini alacağız.3 ay sonra bize müjdeni vereceksin inşallah.eşine ve bebişine kavuşacaksın inşallah bitanem.dualarım hep seninle.
burcucum hastalanacakmıs gıbı hıssetmende sorun yok. hamılelık varsa bıle ılk ay reglı belırtılerı yasarsın
bu arada kızlar bende yıne sabırsızlık basladı. bıran once dogurup kılo vemek ve kendımı bakıma sokmak ıstıyorum. sacımı kestırıp boyatmak, tepeden tırnaga bakıma gırmek ıste. ama en basta dıyet ve spora baslamak ıstıyorum ama bızım oralarda bana gore spor salonu yok. bır tanesı cok dandık, pis bıryermıs .esım oyle dedı. ınt.den baktıklarımda etıler cıvarında cok tuzlu. bugun ınt.de bolbol arastırma yaptım.en ıyısı evde duzenlı spor sanırım. bebısımı de bırakmak zorunda kalmam. bunun ıcınde nıvea body dıye aerobık cd.sı varmıs. ınternetten ındırsem sorun olurmu acaba cunku cy.yı satan bıryer bulamadım. herkes ıntermetten ındırmıs. bu aksam kocacıgıma baktırıcam bakalım ne olacak. gel nısan gellllllll
ogaycım canımsın ya:)dualara dewam inş:)kanamma şimdilik bitti ama bi dr agtcem inş.ne güzel kalp atışlarıdır kimbilir:)yavruuuuum benim:)
jaya umutluyuz yaman epinize güzel günler öpüldünüz bayanlar...
çubuk krakaer hayırlı ols canım:)RABBİM tamamına erdirsin inş:)
oy oyyy hadi hayırlısı cnm
kuzucuğun doğsun dagerisi kolay
GÜnaydın kızlar
yenİ arkadaŞlar hoŞgeldİnİzzzzz
umarım Çok bekletmez bebİŞlerİnİz
bİ doktora gÖrÜnÜn bencede
ayrıca folık asİt İÇmeye baŞlayın hemen
Vucus,dunu hamİlelİĞe hazırlayan bİr vİtamİn sormadan baŞlayabİlİrsİn cnm hİÇ bİr zararı yok bu folİk asİdİn bebek yapmaua baŞlamadan 2 ay kadar Önce baŞlamalı bebeĞİn gelİŞİmİ İÇİn Çok yararlı
bendede ayni belirtiler var 2 gun var hastaligima karnim agriyorrr
haklisin cnm mafoldumbenOy oyy Şafak lİstemİzde azalmıŞ
ne bu umutsuzluk kızlar yaaaaa
pozİtİf olun takmayın bu kadarr
burcucum hastalanacakmıs gıbı hıssetmende sorun yok. hamılelık varsa bıle ılk ay reglı belırtılerı yasarsın
kizlar adet belirtilerim basladiii yaaa.hastalancammmmmmmmmmmm
Meryemm test yaptin mi seeeen ?????????
Adetİ yaklaŞanlar test yapabİlİr Çıkıyoo bazılarındaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?