Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Mrb kizlar, adet olmama daha 1 hafta var 5-6 gundur goguslerimde acayip agrilar var fecii yani dokundurmuyor..

Bide cok ara ara belimin en asagisina bir agri geliyor cok siddetli degil ama baskada belirti yok..

Bu ayda tutmayacak galiba ..

bendede ayni belirtiler var 2 gun var hastaligima karnim agriyorrr

Oy oyy Şafak lıstemızde azalmıŞ
ne bu umutsuzluk kızlar yaaaaa
pozıtıf olun takmayın bu kadarr

Haa ŞÖleee
kaderse gelır Çınden yemenden
kaderde yoksa ne gelır eldenn

ogaycım canımsın ya:)dualara dewam inş:)kanamma şimdilik bitti ama bi dr agtcem inş.ne güzel kalp atışlarıdır kimbilir:)yavruuuuum benim:)

jaya umutluyuz yaman epinize güzel günler öpüldünüz bayanlar...

çubuk krakaer hayırlı ols canım:)RABBİM tamamına erdirsin inş:)

burcucum hastalanacakmıs gıbı hıssetmende sorun yok. hamılelık varsa bıle ılk ay reglı belırtılerı yasarsın

bu arada kızlar bende yıne sabırsızlık basladı. bıran once dogurup kılo vemek ve kendımı bakıma sokmak ıstıyorum. sacımı kestırıp boyatmak, tepeden tırnaga bakıma gırmek ıste. ama en basta dıyet ve spora baslamak ıstıyorum ama bızım oralarda bana gore spor salonu yok. bır tanesı cok dandık, pis bıryermıs .esım oyle dedı. ınt.den baktıklarımda etıler cıvarında cok tuzlu. bugun ınt.de bolbol arastırma yaptım.en ıyısı evde duzenlı spor sanırım. bebısımı de bırakmak zorunda kalmam. bunun ıcınde nıvea body dıye aerobık cd.sı varmıs. ınternetten ındırsem sorun olurmu acaba cunku cy.yı satan bıryer bulamadım. herkes ıntermetten ındırmıs. bu aksam kocacıgıma baktırıcam bakalım ne olacak. gel nısan gellllllll

oy oyyy hadi hayırlısı cnm
kuzucuğun doğsun dagerisi kolay

saol cnm sen nasılsın nasıl keyifler

GÜnaydın kızlar
yenİ arkadaŞlar hoŞgeldİnİzzzzz
umarım Çok bekletmez bebİŞlerİnİz
bİ doktora gÖrÜnÜn bencede
ayrıca folık asİt İÇmeye baŞlayın hemen

hoşbulduk imşallah bekletmez allah aratmasın cümlemize inşallah çünkü çok istiyorum bende görüncem doktora evet folik asitide duydum doktora gittiğimde sorcam hemen başlıycam içmeye ne faydası var

Vucus,dunu hamılelıĞe hazırlayan bır vıtamın sormadan baŞlayabılırsın cnm hıÇ bır zararı yok bu folık asıdın bebek yapmaua baŞlamadan 2 ay kadar Önce baŞlamalı bebeĞın gelıŞımı ıÇın Çok yararlı

kizlar adet belirtilerim basladiii yaaa.hastalancammmmmmmmmmmm

bendede ayni belirtiler var 2 gun var hastaligima karnim agriyorrr

hayirlisi ins :teselli:

Oy oyy Şafak lİstemİzde azalmıŞ
ne bu umutsuzluk kızlar yaaaaa
pozİtİf olun takmayın bu kadarr
haklisin cnm mafoldumben

burcucum hastalanacakmıs gıbı hıssetmende sorun yok. hamılelık varsa bıle ılk ay reglı belırtılerı yasarsın

inss:Saruboceq:
kizlar adet belirtilerim basladiii yaaa.hastalancammmmmmmmmmmm

hayirlisi cnmmm ins.. hamilesindir dua edicem senin icin :Saruboceq:

kizlar adete yakin beyaz akinti nomalmi hic daha once oldummu bilmyiorum beyaz akintim var bugun basladi sanki yumurtlamada olana benziyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…