• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

yamancım folic asıd kilo mu aldırıyo akannehiree kızlar liste göremiyom artık niye :bbo:

kizlar ben galiba hamileyim :CüvCüv: :emir_bebek:
tam eminde olamiyorum testi aksam yapmistim biraz silik cikti
ama belirtiler basladi migde bulantisi ozelliklede
iste yaptigim test
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/327636-sizce-test-pozitifmi.html

cnm gozun aydiin , tebriklerr...hihoyyyt

arkadaşlar günaydın bende aranıza yeni katılanlardanım. 1 yıllık evliyim ve bu ay bebiş için çalışmalara başladık. inşallah bebeğimiz gelir. adetim 17 kasımda.

hosgeldin aramiza cnm :CüvCüv:

kizlar normalde adet gunum yarin dayanamadim test yaptim malesfff hamile degilim.ilk denememizde olmuycani biliyodum ama yinede belki diye yaptim ama negatifffff

cnm benimm daha ilk ayinmiss uzulme biz 4 aydir deniyoruz:gitme:

sabir edelim hep birlikte ilerleyelim..:içelim:

kızlar benimde reglim biteli 2-3 gün oluyo
güya bu ay çok çalışçaktık çocuk için :kedi:
ama hfta sonu eşim hastaydı şimdide ben hastalandım umarım hemen iyileşirimde günleri kaçırmayız kaydirigubbakcemile4
ben bide bu ay incir kürünü deniycem inş. eğer üşenmezsem bide onu deniyelim ne kaybederizki :delphin:

Selam Kizlar. Bende bu ay ikinci denememiz olacak. Bu aralar cok calismamiz lazim. Insallah bu ay tutar. Ve hepimiz aralikda hamis oluruz .

Sayımız gıt gıde artıyor nÜfus patlaması olcak gıbı
hadı bakalım bereketlı gÜnler hebıcınızeeee ııı ÇalıŞın
allah ÇalıŞan kullarını severrrr
uyumayın gecelerı yawwww

cnm ya hadi hayırlısı sanırım gerçekten hamilesin
bi doktora görün bizede haber ver emii

canım bence de hamilesin.tebrikler.ama içinin rahatlaması açısından farklı marka bir testle tekrar dene canım.ya da kan testi de yaptırabilirsin.:nazar::teytey::teytey::teytey:

gurbet gelını bence de hamılesın canım. ama olgayın dedıgı gıbı bugun yarın bır test daha yap yada kan testı yaptır ıcın rahat olsun. en saglıklısı tabı kan testı.

meryemcım umıtsızlıge kapılmak ıcın erken daha. testler bazen adet gununu 10 gun gecınce fılan gosterıyor. bırkac gun daha bekle bence. hakkında hayırlıs canım.

bu arada beyaz yapıskan akıntı da koku yoksa yumurtlama olabılır

dmtumt belırtı yazmıssın ama hamılelık oyle hemen basdonmesı mıde bulantısı vs belırtıler vermez. adet olacakmıssın gıbı hıssedersın yıne. hepımızın hakkında hayırlısı arkadaslar
yamannnnnnn senın de hamıle haberını alırsam varya. zaten yaman, hannem, burcu sıra sızde artık
kıdemlıler hadı hamıle haberlerınız gelsınde hayırlısıyla yenı gelen arkadaslara yol acın bakalımmmm

cnm gozun aydiin , tebriklerr...hihoyyyt

hosgeldin aramiza cnm :CüvCüv:

cnm benimm daha ilk ayinmiss uzulme biz 4 aydir deniyoruz:gitme:

sabir edelim hep birlikte ilerleyelim..:içelim:

cnm tebrikler kesin hamilesin sende silikte çıksa gözüküyo sonuçta
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

cok tesekkur ediyorum canlarim rabbim insallah hayirli hamilelik ve dogum yapmayi nasip etsin allah her kadinada anne olmayi nasip etsin amin

cnm dur hemen olumsuz düşünme belki geç döllenme dir ondan görünmez
yok canim ya zaten umidim yoktu cunki yumurtlamamdan 3 gun once yapmistk olmuycani biliyorum cunki ilk denememiy acemilik ilk cocgumda olucak allah nasip ederse ama uzulmedim allah ne zaman hayirliysa ozaman versin insalllahhh

kızlar ben de aranıza yeni katıldım. 2yıl+3 aylık evliyim. 6 aydır bebek düşünüyorum ama :( eşime keçiboynuzu kürü içiremiyorum. midesini bulandırıyormuş. ne yapsam da içmedi. başka bi önerisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?

Cnm bneım henÜz zamanı var demekkı umarım en kısa zamanda gelır bebeĞınızzz

folik asiti doktora sormadan alabilirmiyim kızlar bi sakıncası olurmu birde nerden alıyoruz reçetesiz eczanelerden alınabilir mi?

folik asiti doktora sormadan alabilirmiyim kızlar bi sakıncası olurmu birde nerden alıyoruz reçetesiz eczanelerden alınabilir mi?

evet alabilirsin 3 ay onceden baslaman lazimmis.bana doktorum kendisi verdi receteye yazmiyor 1 aylik verdi gerisini eczaneden almami soyledi

Back
X