• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalara.s.
hadi haftaya cmt olsun da doktora gidiyim yaaakaydirigubbakcemile2

hayırlı cumalar arkadaşlar bugün benim için çok önemli bir gün saat 14:30 da eşimin spermiogram testi var Allah ım inşallah bir sorun çıkmaz arkadaşlar lütfen dua edin eşim ve ben çok stres yapıyoruz delikafadulden

hayırlı cumalar arkadaşlar bugün benim için çok önemli bir gün saat 14:30 da eşimin spermiogram testi var Allah ım inşallah bir sorun çıkmaz arkadaşlar lütfen dua edin eşim ve ben çok stres yapıyoruz delikafadulden

canım,İnşallah hiçbir sorun çıkmaz, hayırlı sağlıklı bir evladınız olur:Saruboceq:

canım,İnşallah hiçbir sorun çıkmaz, hayırlı sağlıklı bir evladınız olur:Saruboceq:

çok teşekkür ederim canım ama nerdeyse 9 ay oldu ben gerekli tetkikleri yaptırdım ve sonuçta her şeyin normal göründüğü söylendi şimdi eşim için test yaptıracağız. ya benim anlamadığım bebek sahibi olmak bu kadar zor mu? Sanki ilk denemede hamile kalacakmışım gibi gelirdi ilk zamanlar. ama artık ne kadar zor olduğunu anladım :1no2:

canım dışardan konuşmak kolay diyebilirsin ban ama gerçekten herşeyin hayırlısını Allahtan dileyip sabırla beklemek,umudunu yitirmemek gerekiyor bence bu durumlarda...ben daha çok yeniyim mesela ama kendimi de eşimi de her türlü ihitmale alıştırmaya şimdiden gayret ediyorum. sonuçta herşey biz insanlar için demia.s.a.s.

aleyna83 doktora sormadan aldım ben folic asidi
destek ürünü olduğu için yan etkisi yok
fakat 3 ay önceden baslanılması gerektiği konusunda fikrim yok
meryem 64 ben alalı daha 1 ay olmadı ya hemen hamile kalırsam zararı mı olcak ki ne :delphin:

KIZLAR FOLıK ASıDıN ZARARI YOK AKSıNE HEM SıZE HEM BEBEĞE YARARLI KULLANIN KORKMAYIN

canım dışardan konuşmak kolay diyebilirsin ban ama gerçekten herşeyin hayırlısını Allahtan dileyip sabırla beklemek,umudunu yitirmemek gerekiyor bence bu durumlarda...ben daha çok yeniyim mesela ama kendimi de eşimi de her türlü ihitmale alıştırmaya şimdiden gayret ediyorum. sonuçta herşey biz insanlar için demi

hakılısın cnm herşey bizim için
ama hayat gerçekten çok zor
herkes farklı şekide sınanıyor napalım
allah beterinden korusunn

meryem 64 ben alalı daha 1 ay olmadı ya hemen hamile kalırsam zararı mı olcak ki ne

hayır cnm zararı olmucak ne kadar önce başlarsan o kadar iyii

gunaydın kızlar,

smnr ınsallah hersey dıledıgın gıbı gelısır canım. hakkında hayırlısı
ben de 1 hafta sonrasını ıple cekıyorum. kontrolum var. cma gunu kaynanamda gelıyor kızlar. bebısımı cok ozledım yaa. ultrason cıhazı alıp sabah aksam bakıcam artık. dayanamıyoooooooommmm

gunaydın kızlar,

ben de 1 hafta sonrasını ıple cekıyorum. kontrolum var. cma gunu kaynanamda gelıyor kızlar. bebısımı cok ozledım yaa. ultrason cıhazı alıp sabah aksam bakıcam artık. dayanamıyoooooooommmm

kıyamam yaa allah kucağına almakda nasip etsin
ne kadar oldun cnm
saçma diceksin ama senin kızın olcak gibi geliyo banaaa
kaç haftalık oldun cnm kaç ayda hamile kalmışdın

canım dışardan konuşmak kolay diyebilirsin ban ama gerçekten herşeyin hayırlısını Allahtan dileyip sabırla beklemek,umudunu yitirmemek gerekiyor bence bu durumlarda...ben daha çok yeniyim mesela ama kendimi de eşimi de her türlü ihitmale alıştırmaya şimdiden gayret ediyorum. sonuçta herşey biz insanlar için demia.s.a.s.

evet canım öyle de bazen insan umutsuzluğa kapılıyor hayat her zaman planladığımız gibi olmuyor istediklerimiz zamanında olmayınca çaresizliğe düşüyoruz oysaki dediğin gibi her şeyin hayırlısı Allah tan O ne eylerse güzel eyler bize dua edip beklemek düşer destek olduğun için çok ama çok teşekkür ederim insanın içi rahatlıyor

gunaydın kızlar,

inşallah canım bir problem çıkmaz. Allah sana da bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

günaydın herkese hayırlı cumalar mübarek günde dua edelim rabbim bizi hayırlısıyla tez elenden bebeklerimize kavuşturmayı nasip eder inşallah

kıyamam yaa allah kucağına almakda nasip etsin
ne kadar oldun cnm
saçma diceksin ama senin kızın olcak gibi geliyo banaaa
kaç haftalık oldun cnm kaç ayda hamile kalmışdın

sagol yamancım hayırlısı neyse o olsun kız erkek farketmez. saglıklı ve hayırlı ınsallah
benım umutluyuzla aynı sayılır . 2 gun var aramızda bu pazar 16 haftam doluyor. temmuzun 26sı sat. daha cok yolumuz var. bazen hıc gecmeyecek gıbı gelıyor ama su gıbı gecıyor zaman aslında. Allah saglıkla ve huzurla herkesın bebegını kucagına almayı nasıp etsın. doktor bıze erkek demıstı ama daha cok erken emın olmak ıcın. zaten dedıgım gıbı hayırlısı olsun

sagol yamancım hayırlısı neyse o olsun kız erkek farketmez. saglıklı ve hayırlı ınsallah
benım umutluyuzla aynı sayılır . 2 gun var aramızda bu pazar 16 haftam doluyor. temmuzun 26sı sat. daha cok yolumuz var. bazen hıc gecmeyecek gıbı gelıyor ama su gıbı gecıyor zaman aslında. Allah saglıkla ve huzurla herkesın bebegını kucagına almayı nasıp etsın. doktor bıze erkek demıstı ama daha cok erken emın olmak ıcın. zaten dedıgım gıbı hayırlısı olsun

saglicakla kucagina allmak nasip etsinnnn allahimmm

meryem 64 ben alalı daha 1 ay olmadı ya hemen hamile kalırsam zararı mı olcak ki ne :delphin:

benimde daha 1 hafta oldu.ama doktorum oyle dedi zarari yok tabikidee once almakta yarar varrr...

günaydın herkese hayırlı cumalar mübarek günde dua edelim rabbim bizi hayırlısıyla tez elenden bebeklerimize kavuşturmayı nasip eder inşallah

gunaydinn canim sanada hayirli cumalarrr insallah hepimizin duasi kabul olur..allah bu topikte ve cevremizde cocuk isteyen herkeze en kisa zamanda saglikli bi sekilde versin insalllahhhhh.AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.

kızlar dün düştüm bugün doktora gittim ama bebeğimin durumu iyi çok şükür,,,,,,bu arada doktorum iğnemin dozunu değiştirmemi istedi ama askeri hastanedeki doktor değiştirmiyor offf ya canım çok sıkkın ne yapıcam ben bilmiyorum bir çözüm yolu bulmam gerekli.......

Back
X