bat, üzülme canım...öncelikle herşeyin hayırlısı olsun...inşallah bebiş vardır ama yoksa da Allahın günü mü bitmiş çalışmalara devam:)
günaydın minnoz canım sağol ben hem ümitliyim hemde ümitsiz yani karışık duygular içersindeyim bi yanım hamilesin diyor bi yanım yok adetin geçikti adet olacaksın diyor bakalım rabbim hayırlısı neyse onu verir inşallah dularanızı eksik etmeyin olurmu..
gunaydın kızlar. bat canım uzme kendını. bekle bakalım. belkı gec dollenmedır. 3-5 gun sonra tekrarlarsın testı. ama moral bozmak yok
umutluyuz sukur kavusturana. valla meraktan catlatırsın ınsanı. olgay zaten ıyıce terkettı bızı. bebıs nasıl. benım yaramaz dun baya yordu benı. epey hareketlıydı. sıkayetlerımı duydu sanırım.
günaydın jayacım minnoz arkadaşıma dediğim gibi karışık duygular içindeyim ne hamileyim diye ümitlenebiliyorum nede regl olucam diye üzülebiliyorum işte böyleyim ama
sana birşey sormak istiyorum göbeğimin sol tarafında bi ağırlık hissediyorum sence ne olabilir bi kaç gündür böyleyim...
bu arada bütün topikteki arkadaşlarımın yeni yılını kutlar sağlık'huzur 'mutluluk ve bebek getirmesini dilerim.... bütün hayallerinizin yeni yılda gerçekleşmesi dileğiyle hepinizi çok seviyorum...opuyorumnanaktan