• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kısslaaar merhaba,

sizleri çok özledim.1 aydan beri Ankara'da eğitimdeydim.Şimdi de internet cafeden yazıyorum.teyzeleri benim prensesim olucak inşallah.dün doktora gittiğimde kesinleşti cinsiyeti.prensesim 15 haftalık.çok yaramaz kızlar.dün ultrasonda bacak bacak üstüne atmıştı.gülmekten öldürdü bizi.yerinde duramıyor.doktorum da ben bu kadar hareketli bir bebek görmedim dedi.benim eğitim 1 ay daha sürecek.çok zor oluyor benim açımdan ama 1 ay daha sabredeceğim.1 ay daha giremem siteye herhalde.beni merak ettiğinizi biliyorum.bu arada ikili testimin sonuçları çok iyiydi.üçlü testimi yaptırmayı düşünmüyorum.

Jaya,umutluyuz,hannem,yaman kızlar hepinizi çok özledim yaaa.

topiğimize yeni gelen arkadaşlar var bir sürü.hepsi de hoşgelmişler.inşallah hepinizin de kısa sürede hamiş haberlerinizi alırız.

yeni yılda inşallah hepimiz sağlıklıcakla bebişlerimize kavuşuruz.

kısslaaar merhaba,

sizleri çok özledim.1 aydan beri ankara'da eğitimdeydim.şimdi de internet cafeden yazıyorum.teyzeleri benim prensesim olucak inşallah.dün doktora gittiğimde kesinleşti cinsiyeti.prensesim 15 haftalık.çok yaramaz kızlar.dün ultrasonda bacak bacak üstüne atmıştı.gülmekten öldürdü bizi.yerinde duramıyor.doktorum da ben bu kadar hareketli bir bebek görmedim dedi.benim eğitim 1 ay daha sürecek.çok zor oluyor benim açımdan ama 1 ay daha sabredeceğim.1 ay daha giremem siteye herhalde.beni merak ettiğinizi biliyorum.bu arada ikili testimin sonuçları çok iyiydi.üçlü testimi yaptırmayı düşünmüyorum.

Topiğimize yeni gelen arkadaşlar var bir sürü.hepsi de hoşgelmişler.inşallah hepinizin de kısa sürede hamiş haberlerinizi alırız.

Yeni yılda inşallah hepimiz sağlıklıcakla bebişlerimize kavuşuruz.

cnm ya şükür haber aldık senden
napalım sağlıklı huzurlu olalaımda bazı zorluklara katlancaz
iyi olmana sevindim
ikkat et kendinee

Bbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttt

efendim yamancım ben hergün giriyorum fakat takip ediyorum yazılarınızı pek keyfim yok bugünlerde pazartesi belki kan testi yaptıracağım pek ümidim yok ama halada regl olmadım yalnız çok fazla akıntım var iltihapmı var acaba yine..mafoldumben

kısslaaar merhaba,

sizleri çok özledim.1 aydan beri Ankara'da eğitimdeydim.Şimdi de internet cafeden yazıyorum.teyzeleri benim prensesim olucak inşallah.dün doktora gittiğimde kesinleşti cinsiyeti.prensesim 15 haftalık.çok yaramaz kızlar.dün ultrasonda bacak bacak üstüne atmıştı.gülmekten öldürdü bizi.yerinde duramıyor.doktorum da ben bu kadar hareketli bir bebek görmedim dedi.benim eğitim 1 ay daha sürecek.çok zor oluyor benim açımdan ama 1 ay daha sabredeceğim.1 ay daha giremem siteye herhalde.beni merak ettiğinizi biliyorum.bu arada ikili testimin sonuçları çok iyiydi.üçlü testimi yaptırmayı düşünmüyorum.

topiğimize yeni gelen arkadaşlar var bir sürü.hepsi de hoşgelmişler.inşallah hepinizin de kısa sürede hamiş haberlerinizi alırız.

yeni yılda inşallah hepimiz sağlıklıcakla bebişlerimize kavuşuruz.

cok sukur yaaaaaaaaa. nasıl merak ettırdın benı varya. aman ıyı olmanıza cok sevındım bebısın de senın de canım yaa. dıkkat et kendıne cok yorma. Allah gonlune gore versın. Bızım ısyerınde bırı daha hamıle ona da 5.aya kadar kız demısler. sımdı erkek beklıyor. ama erkek bebekler tembel oluyor. benım oglusum oyle . yaa canım mumkun oldugu kadar yalnız bırakma bızı . gercekten cok ozlettın bu sefer.

efendim yamancım ben hergün giriyorum fakat takip ediyorum yazılarınızı pek keyfim yok bugünlerde pazartesi belki kan testi yaptıracağım pek ümidim yok ama halada regl olmadım yalnız çok fazla akıntım var iltihapmı var acaba yine..mafoldumben

canım yaa Allahj gonlune gore versın. umarım ıyı haberler getırırsın bıze

herkese hayırlı pazarlar kızlar size iyi haberler veremeyeceğim malesef regl oldum bu sabah ama üzülmedim çok çünkü zaten pek bi umudum yoktu kendiliğimden hamile kalamayacağımı hissediyordum yinede desteğinizle yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim inşallah bi dahaki aya size müjdeli haberler verebilirim...

bat, üzülme canım...öncelikle herşeyin hayırlısı olsun...inşallah bebiş vardır ama yoksa da Allahın günü mü bitmiş çalışmalara devam:)

deryaberil ne kadar şanslıymışsın şans eseri bu kadar ilgili doktor bulmuşsun. dediğin gibi bu sefer tamam bu iş :teytey:

saol güzelim ya.. bakalım hai ihanet etmişim gibi de geliyor eski doktoruma ama napıyım o da böyle test takip hiç istemedi. hap iç test yap.. kaç aydır aynı şey...
bakalım şans belki burda tutar. bu ist. da 3. hastanemm

bence de canım 1 ay umutsuzluğa kapılmak için çok kısa bir süre.aslında ilk ay kalabilmek mucize bile sayılabilir:))sen bakma tv lerde 1 tecavüzle hamile kalan kızlara :roflol: hepimizin olacak inşallah Allah en hayırlı vakitte en hayırlı evlatları versin cümlemize inşallahhhhh

walla çok güzel söylemişin. kocamda geçen onu söylüyo bu filmlerde ne böyle ilk günden , hemen hamile kalıyorlar bunlarda yokmu kist falan diyor... hakkaten öyle bunların uyarılması gerek . insanları umutsuzluğa sevk ediyorlar.

olcak olcak inş. hepimiz anne olcaz...

gunaydın kızlar. bat canım uzme kendını. bekle bakalım. belkı gec dollenmedır. 3-5 gun sonra tekrarlarsın testı. ama moral bozmak yok
umutluyuz sukur kavusturana. valla meraktan catlatırsın ınsanı. olgay zaten ıyıce terkettı bızı. bebıs nasıl. benım yaramaz dun baya yordu benı. epey hareketlıydı. sıkayetlerımı duydu sanırım.
deryacım sorma benım de keyfım kactı. dogumu ozel okmeydanında dusunuyordum. sımdı napıcam bılmıyorum. hayat her gecen gun zorlasıyor.....Allah yardıımcımız olsun

canımcım benim yine misafirler vardı evde tam 8 kişiydik benim bebişle beraber 9 tabi :)
şimdide eşimin yeğeni bende ama ben arada girerim yine benim bebiş maşallah bugün hareketli teyzesi Allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu yaşamayı bu topikteki herkes yeni yılda yepyeni hamilelikler yaşasınlar,,,,,,,, :Saruboceq:

merhaba kızlar bikaç gün önce eczaneden aldığım testte negatif çıkmıştı dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım adetimde düzenlidir normalde hamile olabilirmiyim sizce bidaha test nezaman yapıyım

merhaba kızlar bikaç gün önce eczaneden aldığım testte negatif çıkmıştı dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım adetimde düzenlidir normalde hamile olabilirmiyim sizce bidaha test nezaman yapıyım

merhaba canım ben şuan hamileyim daha yeni allah nasip ederse ağustosda doğacak aynı şeyi bende yaşadım tatlım belki hamilesindir çünkü bende senin gibi test yaptım ve negatif çıkmıştı hemde bir kaç gün arayla yapmıştım testleri adet zamanım1gün geçti tekrar test yaptım yine negatif çıktı artık umudumu kesmiştim adet olcağım die..ertesi gün yine adet olmadım ve bende adet geçikmesi hiç olmıcak bişeydir her ay 2 gün erken olurum..nitekim en son yaptığım testte pozitif çıktı ama çizgi çok soluktu.yani gebelik yeni olduğu zaman testte çıkmıyomuş bu hormonlarla alakalıymış gebeliğin ilerleyen zamanlarında kandaki hcgg hormonları yeteri kadar yükselmeyince testlerde görünmüyormuş..eğer adetlerin düzenli ve geçikme olayıda olmuyosa yada nadirse test yapmak için biraz daha bekle ama çok sabırsızlanıyosan kan testi yaptır onda kesin çıkar canım..

merhaba canım ben şuan hamileyim daha yeni allah nasip ederse ağustosda doğacak aynı şeyi bende yaşadım tatlım belki hamilesindir çünkü bende senin gibi test yaptım ve negatif çıkmıştı hemde bir kaç gün arayla yapmıştım testleri adet zamanım1gün geçti tekrar test yaptım yine negatif çıktı artık umudumu kesmiştim adet olcağım die..ertesi gün yine adet olmadım ve bende adet geçikmesi hiç olmıcak bişeydir her ay 2 gün erken olurum..nitekim en son yaptığım testte pozitif çıktı ama çizgi çok soluktu.yani gebelik yeni olduğu zaman testte çıkmıyomuş bu hormonlarla alakalıymış gebeliğin ilerleyen zamanlarında kandaki hcgg hormonları yeteri kadar yükselmeyince testlerde görünmüyormuş..eğer adetlerin düzenli ve geçikme olayıda olmuyosa yada nadirse test yapmak için biraz daha bekle ama çok sabırsızlanıyosan kan testi yaptır onda kesin çıkar canım..

tebrik ederim canım allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.evet adetlerim düzenlidir bugünde akşam oldu ben hala adet olmadım 2 gün oldu nerdeyse yarında bekliycem neolur neolmaz diye tekrar test alırım yada kan testi yaptırırım bukadar ümitlendim inşalah hayal kırıklığına uğramam

merhabalar arkadaşlar.3,5 yıllık evliyim.artık bebek yapmaya karar verdik.folibol tablet aldım.kullanmak istiyorum.ama şuan reglim.ne zaman başlamam gerekiyor.adetliykenmi bitincemi.bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.

herkese hayırlı pazarlar kızlar size iyi haberler veremeyeceğim malesef regl oldum bu sabah ama üzülmedim çok çünkü zaten pek bi umudum yoktu kendiliğimden hamile kalamayacağımı hissediyordum yinede desteğinizle yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim inşallah bi dahaki aya size müjdeli haberler verebilirim...

cnm yaaaa hayırlısı buymuş demekki
allah hayırlşı zamanda versin üzülme cnm olurmuu siz sağlıklı olunda gerisi olur elbet

arkadaşlar bugün tekrar idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı kafam karıştı adetimde 3 gün gecikti yarın kan testi yaptırsam çıkarmı acaba yoksa bikaçgün daha bekleyeyimmi

merhabalar arkadaşlar.3,5 yıllık evliyim.artık bebek yapmaya karar verdik.folibol tablet aldım.kullanmak istiyorum.ama şuan reglim.ne zaman başlamam gerekiyor.adetliykenmi bitincemi.bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.

hemen başlayabilirsin cnm regli olup olmaman önemli değil bende başladım ama sadece 1 kutu bitirebildim şimdi günüm geçti

arkadaşlar bugün tekrar idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı kafam karıştı adetimde 3 gün gecikti yarın kan testi yaptırsam çıkarmı acaba yoksa bikaçgün daha bekleyeyimmi

CNM SİLİK ÇIKMASI SORUN DEĞİLKİİ BENCE HAMİLESİN
HEMEN KAN TESTİ YAPTIRR :CüvCüv:

Back
X