Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar adetim gecikeli 5 gün oldu testtede silik çizgi çıkmıştı ama kan testi yaptırmadım hala çevremdkiler 4-5 gün daha bekle öyle yaptır diyorlar hemen çıkmazmış bende beklemedeyim
neeeeeeeeeeeee 5 gün olmuş cnm ya nasıl sabrediyon
hemde testte silik çıkmış hamilesin sen ya
git hemen kan testi yaptır ya süperrrr
sabredemiyorum aslında canım çatlıycam yakında ama işte herkes öyle deyince birde kan testinde negatif çıkarsa hayal kırıklığı yaşamak istemedim
cicim aylarınız bitmedi galiba ha yaman ne güzel allah daim etsin severekmi evlendin..
AMAN BİTMESİN ZATEN opuyorumnanaktan
SEVEREK EVLENDİM CNM
2 SENE ÇIKTIK SONA EVLENDİM
YA SENN
Anlatsana merak ettİm bak Şİmdİİ[/QUOTE
üç sene önce tam çok sevdiğim evli arkadaşlarım tavsiye ettiler beni ona onu bana söylediler ben başta tanımak istemedim sonra 1 ocak 2007de arkadaşımla telefonda konuşurken eşimde yanındaymış tlf numaramı vermiş öyle başladık mesajlaşmaya 1 ay hiç birbirimizi görmeden bir ay sonra gördük birbirimizi önce arkadaşça başladık sonra benim haberim olmadan çıkmaya başlamışız 14 şubatta çıktığımızı öğrendim birbirimizi biraz tanımaya başlayınca bağlandık eşim beni ilk görüşte aşık olmuş fakat benim bağlanmam b iüç ayı buldu sonra evlenmeye karar verdik yedi ay sonra nişanlandık 1 sene nişanlı bekledik sonra güzel bir düğünle hayatlarımızı birleştirdik ve şimdiçok mutluyum onu tanıdığım ve onunla evlendiğim için...
evet şimdi sende sıra sen nasıl tanıştın anlat bakalım...
bat,yaman,jaya,meryem64,minöz.... canlarım yazdıklarınızı tek tek eşime okudum... çok iyisiniz..yazdıklarıız bana iyi geldi güüç verdi... ben ümitsizlik değil aslında sinirliyim .başından beri gittiğim 2 doktor hiç eşime yönlemedi diye...hele 2. gittiğim bölge hastanesi doktoru ona çok güvenmiştim... ve burda sizden ne okudumsa öğrendimse söyledim...bana bu testi yapmadınız eşimi test sonuçları gerekmiyormu dedikce nerden duydun bunları dedi bana..forumdan siteden dedim..bırak öyle şeyleri herkesin farklı rahatsızlığı daha biz senin yumurtanı bir oluşturalım da öyle dedi durdu.. be doktor yumurtayı geliştirsen e olcak onu dölleyecek sperm olmadıktan sonraa... off offff 2 kere klomen kulllandım orda bi uyan demi???? doktoraaa kızıyorum.... bu kadar zama kaybı - para kaybı yaşattı .moral eksikliği yaşattı diye...
deryacım canım benim seni anlıyorum tedavi görüyosun bir an önce sonuç versin istiyorsun ama olmayınca moralmen çöküntü yaşıyorsun tabi burda doktorunun rolüde çok büyük doktorun hastasına yaklaşımı iyi olmalı moral vermeli her doktorun kendine göre bi tedavi yöntemi var başkalarından edindiğin bilgilerede kızmasına şaırmadım çünkü hatasını ört pas etmeye çalışmış gibi geldi bana ama sen yinede en güvendiğin hangisiyse ona git yada yeni bir doktor edin arkadaşım bu süreç sabır isteyen bi süreç bak gör en kısa zamanda alacağız senin güzel haberlerini yeterki moralini yüksek tutopuyorumnanaktan
betülcüm hoşgeldin aramıza başın sağolsun zor bi durum allah sabırlar versin umarım en kısa zamanda kendini toparlar başlarsın çalışmalara ne kadar oldu sezeryan olalı eğer düşünüyosan adet tarihini söyle senide ekleyelim listeye...
canım üzülme benimde öyle oldu umutlarımız şubat ayına kaldı adet tarihini söyle listeye
listeye ekleyeyim..
evrimsus seninde başın sağolsun hoşgeldin topiğimize bu topik eminim iyigelecek sana ve uğurlu senide ekleyelim listeye...
ne güzel ya yiğenlerim çoğalıyo hüseyin ve yusuf güzel ad canım sana beğendiğim erkek isimlerini söyleyeyim cnm TUNA.YİĞİT.YAĞIZ.UMUT.EMİR.EMRE.TAHA.MURAT.MERT.BERKE.CANER. şuan aklıma bunlar geliyo eğer bulursam yine yazarım cnm nasıl yiğenim iyimi...
canım söyle tarihini ekleyelim listeye....
hoşgeldin hadi hayırlısı liste yapıyoruz senide ekleyeriz adet tarihini söylersen...
canım ekledim seni listeye...
CANIM BEN 26 ARALIKDA KAYBETTIM BEBEGIMI DAHA YENI SEZERYAN OLDUM...CALIŞMALARA NE ZAMAN BASLARIM BILMIYORUM...
selam.
Bende 9 kasımda bebeğimi kaybettim seni çok iyi anlıyorum.
Doğumum sezaryanla oldu.sezaryanı yaptıran doktor iki yıl bekleyin dedi.doğum sonrası kontrollere gittiğim doktorum ise herhangi bir problemin olmadığını doğumdan altı ay sonrası yeni bir bebeği düşünebileceğimi söyledi. Doğuma kadar yaklaşık bir buçuk iki yıl geçer o zamana kadar fiziksel olarak kendini toparlarsın dedi.
Hayırlısıyla ikinci bebeğinde yüzün güler inşallah.
CNM BENİM YA BAŞIN SAĞOLSUN ALLAH SABIR VERSİN :çok üzgünüm:
NEDENİ NEYDİ PEKİ
ALLAH BİDAHA YAŞATMASIN :gitme:
selam, sızde muhabbet koyu.
bat gecmıs olsun canım, aleyna hıc umıtsızlık yasamana ve beklemene gerek yok cunku hamılesın.
betul canım acın daha cok taze. Allah sabır versın .