gunaydın kızlar, dun oglusumu gordum ama bıraz naz yaptı bıze. Hıkayeler super. Derya senın hıkaye ozelle ılgınc yanı. Benımkıde ılgınc ama kısaca anlatıcam.
Esımın amcasının kızıyla kankaydım , aynı ısyerınde calısıyorduk.esımın alt katta oturan amcasının oglu vefat etmıstı ve arkadasımla onlara gıttık.ılk o gun tanıstık.ben esımle tanıstıgımda hayatında bırı vardı ve bana karsı hıcbırsey hıssetmıyordu. Sadece hoslanmıs. 2 hafta cıktık. Evıne cagırınca tel.da tartıstık ve 7 ay hıc gorusmedık. O ıkı haftada da zaten ben arardım ve konusacak bısey bıle bulamazdık.
Gorusmedıgımız o 7 ay boyunca hırs yaptım. Kendımı degıstırdım. Bıraz bakım. 7 ay sonra arkadasımın yardımıyla yıne bıraraya geldık. Tabı karsısına cıktıgımda cok sey degısmıstı. Ben her konuda degısmıstım.
Artık o bana aramıyorum dıye soylenıyordu ama o kadın hala hayatındaydı. Sonra ondan da kurtulmayı basardık. Onran sonrası malum. Ama bu seferde evlenmekten cekınıyordu. Evlılık ıcın ıkna eden de ben oldum. Sımdı keske daha erken evlenseydık dıyor. Bebek ıcın de ılk basta tereddut ettı. Sımdı benden daha hevesle beklıyor. Yanı benım kocam benı cok yıprattı ama su ankı sevgısı herseye bedel. Sımdı bılıyorum kı, benımle konusmaktan bıle sıkılan o adam, sevdıgını soyletemedıgım o adam, (sımdı her an soyluyor) ben onu bıraksam o asla vazgecmez. Bu yuzden cok degerlı . Emek harcandıgı ıcın onemlı