• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

gunaydın kızlar. aleyna gozun aydın canım. evet ılk 3-4 ay gobekten gorunmedıgı ıcın alttan bakıyorlar ama hıc canın yanmıyor, korkma. ayrıca dusuge sebep olmaz. bunu da aklından cıkar.

benım canım sıkkın yıne. ya bı psıkolog bulup gıtmem lazım, ya kıraya cıkmam lazım yada bosanmam lazım......dun aksamdan berı mıdeme agrılar gırıyor,ellerım uyusuyor, bebısıme bısey olacak dıye korkuyorum............................................................................................................

gunaydın kızlar. Aleyna gozun aydın canım. Evet ılk 3-4 ay gobekten gorunmedıgı ıcın alttan bakıyorlar ama hıc canın yanmıyor, korkma. Ayrıca dusuge sebep olmaz. Bunu da aklından cıkar.

Benım canım sıkkın yıne. Ya bı psıkolog bulup gıtmem lazım, ya kıraya cıkmam lazım yada bosanmam lazım......dun aksamdan berı mıdeme agrılar gırıyor,ellerım uyusuyor, bebısıme bısey olacak dıye korkuyorum............................................................................................................

hayırdır cnm noldu kiiii

gunaydin kkizlar nasilsinizzz yaman bat napiyosunuz ben kac gundur giremiyorum bu hafta evdeyim rapor aldim dunnn rahatim bu hafta ev doktrouma gittimm dun adam iyi hissetmezsen haftaya yine gel dediii tanidik birazzz oyuzden daha sirtim yere gelmez diyorumm esimeee....bat bugun doktoragidicektin sanirim insallah catlama olmustur canimmmoptum hepinizi

mrb meryemcim nasılsın yiğenim nasıl ikinizde iyisiniz inşallah nasıl gidiyo hamişlik aşerme mide bulantısı varmı cnm...

mrh canimmm iyiyim sen nasilsin bebis iyii allaha sukur persembe gunu doktora gidicez..bakalimm en son gordgumde kucucuktu ve kalp atislarini gorememistimm simdi 8 haftamiz dolduu insallahh herseyy yolundadir diyorumm.as ermesi yok bende bulanti oluyor bazen midem yaniyor ise..cANIMM insallah sende aramiza katilirsinn seninde hamis olmani cani gonulden istiyorummm
.bugun sende doktora gidiceksin sanirim haber ver ben evdeyimmm yzarim sana optum canimm benimm

kıslaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr

eşim kan tahlilierinin sonucunu da aldı doktora gitmiş şimdi çıktı. doktor ultrason normal . bebek sahibi olmayı etkileyecek bir durum yok demiş. hormon testleri de normal demiş ama hrmonların sperm üretimini sağlayamıyor bunun için detaylı bir tedavi gerekir ki o 3-4 yıl sürer hem pahalı hem de yan etkileri çok bir yöntemdir demiş. o nedenle sana ilaç tedavisi verelim demiş. 3 ay sonra gel demiş spermiogram testi yaptıralım tekrar demiş. sayı 100 kat falan artar ama 25 milyonlara çıkmaz demiş...
mikroenjeksiyon en uygunu szin için demiş... :(

mikroejeksiyon tüp bebekden biraz daha yüksek garantili bir yöntem . çünkü en hareketsiz sperm hücresini bile alıp tek yumurta içine sırınga ile enjekte ediyorlar ve sperm zoraki yumurtayı döllüyor. embriyo oluşuyor. dışına bir yapıştırıcı jel sürüyrlar 5-6 gün labaratuvar ortamında gelişimleri gözlerinyor ve ailenin seçimiyle embriyo seçiliyor 1 yada 4 tane embriyor rahim içine ince bir hortum ile bırakılıyor. dışındaki jel sayesinde de rahim duvarına yapışmış oluyor. sürekli ultrason ile kontrol altına lınıyor ve tutması gelişmesi kontrol ediliyor. ilk başta çok sayıda yuurta ve sperm döllenmesi sağlanıp alınmayan embrioylar donduruarak bekletiliyor. içeri verilen embriyolardan tutmayan yada düşük olan olur ise yeni yumurtlama ve tedavi ile zaman ve para kaybı yaşanmasın diye dondurulan embriyolardan hemen deneme yapılıyor. yani tutma olasılığı çok daha fazla tüp bebeğe oranla. 2500 usd civarında medipol hastanesinde ki orası en yüksek rakamlılardan birsi.. daha uygun olanları da var elbet. ayrıca ssk lılara devlet hastanesinden yazı alınır ise devlet 1100 tl sini veriormuş...
eşim morali biraz bozulsada dalgaya verdi ; mikro bir bebeğimiz olacak ve adını da mikroca koyarız artık diyor :)

eşim kan tahlilierinin sonucunu da aldı doktora gitmiş şimdi çıktı. doktor ultrason normal . bebek sahibi olmayı etkileyecek bir durum yok demiş. hormon testleri de normal demiş ama hrmonların sperm üretimini sağlayamıyor bunun için detaylı bir tedavi gerekir ki o 3-4 yıl sürer hem pahalı hem de yan etkileri çok bir yöntemdir demiş. o nedenle sana ilaç tedavisi verelim demiş. 3 ay sonra gel demiş spermiogram testi yaptıralım tekrar demiş. sayı 100 kat falan artar ama 25 milyonlara çıkmaz demiş...

sevindim cnm gözün aydın

mikroejeksiyon tüp bebekden biraz daha yüksek garantili bir yöntem . çünkü en hareketsiz sperm hücresini bile alıp tek yumurta içine sırınga ile enjekte ediyorlar ve sperm zoraki yumurtayı döllüyor. embriyo oluşuyor. dışına bir yapıştırıcı jel sürüyrlar 5-6 gün labaratuvar ortamında gelişimleri gözlerinyor ve ailenin seçimiyle embriyo seçiliyor 1 yada 4 tane embriyor rahim içine ince bir hortum ile bırakılıyor. dışındaki jel sayesinde de rahim duvarına yapışmış oluyor. sürekli ultrason ile kontrol altına lınıyor ve tutması gelişmesi kontrol ediliyor. ilk başta çok sayıda yuurta ve sperm döllenmesi sağlanıp alınmayan embrioylar donduruarak bekletiliyor. içeri verilen embriyolardan tutmayan yada düşük olan olur ise yeni yumurtlama ve tedavi ile zaman ve para kaybı yaşanmasın diye dondurulan embriyolardan hemen deneme yapılıyor. yani tutma olasılığı çok daha fazla tüp bebeğe oranla. 2500 usd civarında medipol hastanesinde ki orası en yüksek rakamlılardan birsi.. daha uygun olanları da var elbet. ayrıca ssk lılara devlet hastanesinden yazı alınır ise devlet 1100 tl sini veriormuş...
eşim morali biraz bozulsada dalgaya verdi ; mikro bir bebeğimiz olacak ve adını da mikroca koyarız artık diyor :)

hayilrisi olsun canim hakkinizdaa insallah en kisa zamanda olur bebisinizzz allahim istedikten sonra tedaviye bile gerek kalmadan olurr insallahhh

kızlar ya benim regl 2 aydır sapıttı iyice yaa
geçen ay 10 gün geç geldi
bu ay da 2 gün gecikti hala tık yok

iyim cnm saol sen nasılsın
doktora ne zaman giiyossun

benim bugün biraz canım sıkkın yamancım ya nedenini bilmiyorum şimdi doktordan geliyorum çatlama olmamış 10mm.lik bi yumurta var dedi istediğim gibi değil ama dedi yinede iyi dedi o yüzden moralim bozuk bu aydanda ümidimi kestim ben anlayacağın...mafoldumben

benım canım sıkkın yıne. ya bı psıkolog bulup gıtmem lazım, ya kıraya cıkmam lazım yada bosanmam lazım......dun aksamdan berı mıdeme agrılar gırıyor,ellerım uyusuyor, bebısıme bısey olacak dıye korkuyorum............................................................................................................[/QUOTE]

jayacım ne oldu sana ya ailenle bi sorunmu çıktı neden böyle olumsuz düşünüyorsun yapma lütfen yiğenimede yansıyo bunlar umarım en kısa zamanda sorun neyse halledilir canım...

mrh canimmm iyiyim sen nasilsin bebis iyii allaha sukur persembe gunu doktora gidicez..bakalimm en son gordgumde kucucuktu ve kalp atislarini gorememistimm simdi 8 haftamiz dolduu insallahh herseyy yolundadir diyorumm.as ermesi yok bende bulanti oluyor bazen midem yaniyor ise..cANIMM insallah sende aramiza katilirsinn seninde hamis olmani cani gonulden istiyorummm
.bugun sende doktora gidiceksin sanirim haber ver ben evdeyimmm yzarim sana optum canimm benimm

meryemcim çok teşekkür ederim canım arkadaşım güzel dileklerin ve duaların için evet bugün gittim doktora pek içaçıcı şeyler söylemedi çatlama olmamış 10 mm'lik bi yumurtA varmış oda beklediğinin altındaymış perşembe günü tekrar çağırdı ama ben çok korkuyorum hamile kalamamaktan ümidim azalıyor git gide 10 mm yumurtayla hamile kalma riskim ne kadar sence bi fikrin varmı canım...

canım inşallah en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsın sende benim gibi uğraşıyorsun bebek için bende gidiyorum doktora bendede çatlama olmamış bugün gittim perşembe bi daha gidicem rabbim tüm anne olmak isteyen herkese anneliği tattırsın..

kızlar ya benim regl 2 aydır sapıttı iyice yaa
geçen ay 10 gün geç geldi
bu ay da 2 gün gecikti hala tık yok

yaman ne oldu sana böyle ya dengen bozulmuş olabilir havalara baksana ocak ayında bahar havası ondan oluyodur kendine dikkat et..

HAYDİ KIZLAR LİSTEMİZ ÇOĞALIYO SİZDE GELİN KATILIN LİSTEYE..

14 OCAK 2010 BURCUBURCU
19 OCAK 2010 MGÖKÇE
29 OCAK 2010 DERYABERİL
03 ŞUBAT 2010 BAT
08 ŞUBAT 2010 FERHATINSIRINIYIMBEN

HADİ ARKADAŞLAR LİSTEMİZE BEKLİYORUZ ANNE ADAYLARI..

burcumburcum senin günün yaklaşıyo varmı bi gelişme bizi haberdar et merakta bırakma olurmu.

evet listemize adını yazdıracak arkadaş yokmu hadi çalışın hamiş adayları boş durmak yok..

bende geldım kızlaaaaaaaarrrrkaydirigubbakcemile5

16 ocakkk

bat cigim canim benim olumsuz dusunursen olamz zatenn iyi dusun iyi olsunn bu yumurta catlamalari hakkinda hic bilgim yok ama rabbim buyukk tek umut onda o istedikten sonra mutlaka olurr ben inaniyorum sen en umutsuz kaldigin anda o sana dunyalar kadar cok sevineceginnn haberiii almani saglicak inan bana gercekten istemekk ve inanmak cok onemlii lutfen olumlu olll olumlu dusun dualarim seninle canimmm insalllah en kisa zamandaa olucakkk bebisimin teyzesi bebeisimle duamizz hep seninleee

HAYDı KIZLAR LıSTEMıZ ÇOĞALIYO SıZDE GELıN KATILIN LıSTEYE..

14 OCAK 2010 BURCUBURCU
16 OCAK 2010 PEMBE50
19 OCAK 2010 MGÖKÇE
29 OCAK 2010 DERYABERıL
03 ŞUBAT 2010 BAT
08 ŞUBAT 2010 FERHATINSIRINIYIMBEN

HADı ARKADAŞLAR LıSTEMıZE BEKLıYORUZ ANNE ADAYLARI..

burcumburcum senin günün yaklaşıyo varmı bi gelişme bizi haberdar et merakta bırakma olurmu.

evet listemize adını yazdıracak arkadaş yokmu hadi çalışın hamiş adayları boş durmak yok..

bende geldım kızlaaaaaaaarrrrkaydirigubbakcemile5

16 ocakkk

HOŞGELDıN ARAMIZA PEMBECıM SENıDE EKLEDıM LıSTEYE...

Son düzenleme:
bat cigim canim benim olumsuz dusunursen olamz zatenn iyi dusun iyi olsunn bu yumurta catlamalari hakkinda hic bilgim yok ama rabbim buyukk tek umut onda o istedikten sonra mutlaka olurr ben inaniyorum sen en umutsuz kaldigin anda o sana dunyalar kadar cok sevineceginnn haberiii almani saglicak inan bana gercekten istemekk ve inanmak cok onemlii lutfen olumlu olll olumlu dusun dualarim seninle canimmm insalllah en kisa zamandaa olucakkk bebisimin teyzesi bebeisimle duamizz hep seninleee

CANIM BENİM ÇOK SAĞOL YA İYİKİ VARSINIZ BU TOPİK OLMASA SİZLER OLMASAYDINIZ NE YAPARDIM BİLMİYORUM BURDA PAYLAŞIMLAR ÇOK GÜZEL HEP BÖYLE DEVAM EDER İNŞALLAH DUALARINI EKSİK ETME EMİ MERYEMCİM DUAYA ÇOK İHTİYACIM VAR İNŞALLAH PERŞEMBE GÜNÜ GÜZEL BİHABER ALIRIM ÇATLAMA OLUR İLK HAMİLELİĞİMDE İLAÇTAN SONRAKİ İLK SEANSTA ÇATLAMA OLMUŞTU BUDA ÖYLE OLUR SANDIM AMA MALESEF OLMADI...:olmaz:

CANIM BENİM ÇOK SAĞOL YA İYİKİ VARSINIZ BU TOPİK OLMASA SİZLER OLMASAYDINIZ NE YAPARDIM BİLMİYORUM BURDA PAYLAŞIMLAR ÇOK GÜZEL HEP BÖYLE DEVAM EDER İNŞALLAH DUALARINI EKSİK ETME EMİ MERYEMCİM DUAYA ÇOK İHTİYACIM VAR İNŞALLAH PERŞEMBE GÜNÜ GÜZEL BİHABER ALIRIM ÇATLAMA OLUR İLK HAMİLELİĞİMDE İLAÇTAN SONRAKİ İLK SEANSTA ÇATLAMA OLMUŞTU BUDA ÖYLE OLUR SANDIM AMA MALESEF OLMADI...:olmaz:

insallah canimm benimde persembe 4 te doktor randevum var insallah ikimiz icinde iyi gecer dualarim tabkide seninle canimm benimmm uzulme yeter bence iyi gecicek insann bannaaa optumm canimmm benimm

insallah canimm benimde persembe 4 te doktor randevum var insallah ikimiz icinde iyi gecer dualarim tabkide seninle canimm benimmm uzulme yeter bence iyi gecicek insann bannaaa optumm canimmm benimm

canım inşallah ikimizde hayırlı haberlerle evimize döner topiğe güzel şeyler yazarız ben erken gideceğim çünkü eşimin halasının mevlütü var oraya yetişmem lazım perşembe günü gelmez benim için şimdi inş seninde dediğin gibi olur çok bekletmeden gelir meleğim
iyi geceler canım bu arada evde olmana çok sevindim dinlenirsiniz azıcık yiğenimle bol bol dinlen yorma kendini olurmu..opuyorumnanaktan

canım inşallah ikimizde hayırlı haberlerle evimize döner topiğe güzel şeyler yazarız ben erken gideceğim çünkü eşimin halasının mevlütü var oraya yetişmem lazım perşembe günü gelmez benim için şimdi inş seninde dediğin gibi olur çok bekletmeden gelir meleğim
iyi geceler canım bu arada evde olmana çok sevindim dinlenirsiniz azıcık yiğenimle bol bol dinlen yorma kendini olurmu..opuyorumnanaktan

keske dinlenmek mumkun olsaydi dun gece hayatimin en kotu gununu gecirdim..allahimm yardim etsin hepimizeee.....bunu ozelden yazarim canimm omkk

Back
X