Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarr
napııyonuuzzzzzzzzzz
battt nasıl geçti söz
jaya deryabrl ve diğer hamiş adayları siz nasılsınız
tünaydın herkese nasılsınız kızlar yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz aramıza...
yamancım söz çok güzel geçti tam salon havası vardı pastalar kesildi oyunlar oynandı süperdi yani sen neler yaptın hafta sonu özledim sizleri yarın kontrolüm var inşallah çatlama olmuştur yaaa çok korkuyorum benim için dua edin kızlar....:Saruboceq:
günaydın kızlarr
napııyonuuzzzzzzzzzz
battt nasıl geçti söz
jaya deryabrl ve diğer hamiş adayları siz nasılsınız
gunaydıııın. bız dun esım ve malum kayınvalıdemle ıstınye parktaydık ve farkında olmadan 6 saat dolasmısız. cok yorgunum ve hala ayaklarımın altı acıyor....
derya o haplardanda kullanma canım. ben hamılelıkten once fx15 dıye bır ılac aldım. ınan bunyem bozuldu ve bıraktım. en guzelı spor ve dıyet. kardesımdede kılo fazlalıgı cok. kac gundur basının etını yıye yıye dun spora yazılmıs. mıllıyete bak bugun. orda nerdeyse 150-160 kılodakılerın 50-60 kıloya ındıklerını gorunce ımkansız dıye bırseyın olmadıgını anlıyor ınsan. ben de bıran once dogurup spora yazılmak ıstıyorum. hamılelıkte acayıp popo yaptım. kocam dalga gecıyor valla.
İİ BARİ EĞLENMİŞİNİZDİR BİRAZ
BENDE CNM YOĞUN Bİ ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUM
BU ARADA BENİM REGL GENE GECİKTİ YA
GEÇEN AY 10 GÜN GECİKMİŞTİ
BU AY DA DÜN GELMELİYDİ HALA YOK YA İYİCE SAPITTI BENİMKİ BU ARALAR :gitme:
İİ BARİ EĞLENMİŞİNİZDİR BİRAZ
BENDE CNM YOĞUN Bİ ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUM
BU ARADA BENİM REGL GENE GECİKTİ YA
GEÇEN AY 10 GÜN GECİKMİŞTİ
BU AY DA DÜN GELMELİYDİ HALA YOK YA İYİCE SAPITTI BENİMKİ BU ARALAR :gitme:
merhaba kızlar nasılsınız kaç gündür nete giremiyorum görümcem doğum yaptı onla ilgileniyorduk hala fırsat bulupta doktora gidemedim ama bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı çift çizgi yani hamileyimmm :CüvCüv: darısı bütün isteyenlerin başına inşallah..doktora gidince hemen alttan muayene ediyorlarmı acaba kızlar bilginiz varmı bu düşüğe sebep olurmu böyle bişey duydumda
evet canim alttan muane ediliyor bende oyle oldu dusuge sebep olmaz bence cunki 4 aya kadar hep attan yapiliyor benim bildigim
sağol canım yaaa ben korkuyorum acıyomu![]()
merhaba kızlar nasılsınız kaç gündür nete giremiyorum görümcem doğum yaptı onla ilgileniyorduk hala fırsat bulupta doktora gidemedim ama bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı çift çizgi yani hamileyimmm :CüvCüv: darısı bütün isteyenlerin başına inşallah..doktora gidince hemen alttan muayene ediyorlarmı acaba kızlar bilginiz varmı bu düşüğe sebep olurmu böyle bişey duydumda
HAYDİ KIZLAR LİSTEMİZ ÇOĞALIYO SİZDE GELİN KATILIN LİSTEYE..
14 OCAK 2010 BURCUBURCU
19 OCAK 2010 MGÖKÇE
29 OCAK 2010 DERYABERİL
03 ŞUBAT 2010 BAT
08 ŞUBAT 2010 FERHATINSIRINIYIMBEN
HADİ ARKADAŞLAR LİSTEMİZE BEKLİYORUZ ANNE ADAYLARI..
burcumburcum senin günün yaklaşıyo varmı bi gelişme bizi haberdar et merakta bırakma olurmu.
evet listemize adını yazdıracak arkadaş yokmu hadi çalışın hamiş adayları boş durmak yok..
günaydın yamancım naber...