bu şarkı benden kaynanasından çeken tüm arkadaşlara o zamannn haydi oturmak yok ohh ohhh
kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı aman aman aman kaynana dişleri gedik kaynana hahahahahahaha
ben de eskiden hüngür hüngür her gün ağlıodum naptım da hakettim bunları bunlara mı layıktım ben vs vs şimdi dalga geçiyorum valla.ben belki altın kaybettim ama o beni ve oğlunu kaybetti.benim gibi gelini baştacı edemedi.kendi kaybetti diyorum.beni her tanıyan da böyle diyor.boşver tatlım.hesaplaşma gününde hesaplaşıcaz bunlarla.benim kayınvalidem kapalı ve kocası da hoca olmasına rağmen siz benim kul hakkıma girdiniz mehir hakkımı gasp ett,niz hakkımı helal etmiyorum dediğimde bana senin bende ne hakkın var ki de helal etmiyorsun kuranda mehir hakkı diye birşey yok diye bağırdı.nasıl psikopat olduğunu sen düşün artıkkk ohhhhhh kocam yanımda her günümüz gülüş cümbüş her haftasonu gezmelerdeyiz.bir aayy karnım agrıyor desem çorbaları ıhlamurları ayağıma getiriyor kocam.el üstünde tutuyor.o da kudursun kudursun dursun oralarda.