oh ne güzel valla, zaten eşin sana bu şekilde davranıyorsa gerisini boş vericeksin tatlım...
Bende 5 aydır küsüm k.valideme çok kırdı beni o kadar kırıldımki bayramda bile gitmedim evine, şimdi vicdan azabı duyuyorum tabi sonuçta bayram keşke gitseydim diyorum.. Ama ozaman öyle bi kırgınlık yaşadımki hiç ayağım gitmedi, eşimde hiç diretmedi, ama ne bilim yinede üzülüyorum ne var iyi olsak samimi olmayı istemiyorum, sadece beni üzmesin yarama basmasın laf sokmasın yeter.
Benim morelim bozuksa kayınvalidem benimle çok iyi, ama azcık yüzüm gülsün mutlu olayım hemen bi olay of offf bu konu hiç bitmez...
şekercim zamanında ben de 3 ay-4 ay gitmedim.eşimi tek başına yolladım.ama sonunda baktım kadın daha da delirdi.evimi bastı sonunda sen kimsin ki bana beni siliyorsun diye bas bas bağırdı.ilk başlarda orda moralim bozuk oldugu için yüzüm asık neşesiz oluyordum.o kadar hoşuna gidiyordu ki kadının şarkı söylüyordu evin içinde şen şakrak.şimdi inanır mısın oraya gittiğimde yiyip içip yatıyorum.kahveyi ayağıma getiriyor.gık da diyemiyor.sadece yattıgım yatağı topluyorum.herkesi kafaya alıyorum.sürekli espriler şen şakrak gülüyoruz eşim kayınpeder ben.bu sefer o kadar sinir oluyor ki (geçti o evini temizleyeyim anne var mı ihtiyacın anne günleri) sana tavsiyem nereye kadar görüşmüceksin ki?mecbursun?eşinle aranı açma sonra canım..dikkatli ol...vicdan azabı da sakın duyma!! ben her gidişimde hediyelerle giderdim,market alışverişi yapar giderdim.yaptıgım market alışverişlerini bana evimi düzerken kendi almış gibi geri getirdi poşetini dahi değiştirmemiş! aldığım hediyeleri de tartışınca geri yolladı! ben deee haaaaaaaa öyle miiiiiiii dedimm büyüğün büyüklüğü bilmediği yerde ben küçüklüğümü hiçten bilmem dedim.öyle ben büyüğüm bana saygı duycaksınız demekle olmuyor bu işler.sen saygı duyulacak bir şahıs ol ki ben de sana saygı duyayım di mi