Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Sağol cnm benim. O senin güzellliğinnn :kedi:
Valla kızı kendime benzetmişim de ondannnnnnn kaydirigubbakcemile3
bu seferki oğlan olursa babaya benzesin ama kız olursaaaa bannnaaaaaaguclubacismile

şimdi bende baktımda d_kupcu albüme gerçektende çok hoşsun kızında çok tatlı maşallah allah bizlerede nasip etsin özellikle gelinlikli foton çok güzel cindy bebek gibisin:kedi:

şimdi bende baktımda d_kupcu albüme gerçektende çok hoşsun kızında çok tatlı maşallah allah bizlerede nasip etsin özellikle gelinlikli foton çok güzel cindy bebek gibisin:kedi:

Allahım bahtımı güzel yapsın cnm benim
güzellik beş par etmez derler ya öle.....

Ayyy kızım mı olur oğlum mu
kız fal mal bakan mı bulsak yaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

Aramızda en çirkin benmiyim ne :çok üzgünüm:

Yerim seni tatlım yaaaaalmaz: kızarım ama opuyorumnanaktan
boşver biz bebişlere odaklanalımmm

benim ağzımda da hep çoğul var hayırdırr ya birde ikiz olurmuşşşşşş :lepi:

kızlar orda mısınız resım yÜkledın Özel yaptım gÖrebılıonuz mu resımlerımı

kızlarr bende bebiş istiorumm.başladık bakalm bu ay çalışmalara inş olur.ama pek ümidim yok

tamam kaldırdım Özelı hadı bakında 1.2 saate kaldırıcam resımlerı kocam gÖrmesın kızar :)

D kupsu canım maŞaallah tÜtÜtÜtÜtÜ allah nazarlardan esırgesın anne gÜzel kız anne den daha gÜzel :) :) maŞaallah sıze.
ıÇ gıyımcı sana da maŞaallah kırpıklerıne bayıldım rabbım esırgesın.

kızlarr bende bebiş istiorumm.başladık bakalm bu ay çalışmalara inş olur.ama pek ümidim yok

HOŞGELDİN CANM.
NEDEN ÜMİDİN YOKMUŞ OLUR ALLAHIN İZNİYLE HEPİMİZ BEKLEMEDEYİZ ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLI BEBEİŞLER VERSİN İNŞ.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…