günaydın d_kupcu. günaydın bu topic in güzel çıtırları
günaydın kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr huzurlu günler dilerim
d_kupcu dün albümüne baktım maşallah ya bu ne güzellik böle ana kız allah nazardan korusun
baatt cnm kontrolün bugündü dimi
gunaydinn kizlar nasilsinizz ben iyiyimm esimi ise gonderdimm uyku tutmadii bi gireyim dedimm ama pc basinda oturken uykum geldii ben gider birazz uyurr..yaman bat in doktor randevuusu haftaya canim 3 marta benimde 4 martt optum kizlarr sayfalarca yazarsiniz simdii ben uyanana dekkkk optumm hepinize kolayy gelsinn gununuz istediginizden daha guzell gecsin insallahhhhhhhh
Günaydın cnm nasılsınn bu sabah???
gunaydinn kizlar nasilsinizz ben iyiyimm esimi ise gonderdimm uyku tutmadii bi gireyim dedimm ama pc basinda oturken uykum geldii ben gider birazz uyurr..yaman bat in doktor randevuusu haftaya canim 3 marta benimde 4 martt optum kizlarr sayfalarca yazarsiniz simdii ben uyanana dekkkk optumm hepinize kolayy gelsinn gununuz istediginizden daha guzell gecsin insallahhhhhhhh
[sıze="2"]sağol cnm benim. O senin güzellliğinnn :kedi:
Valla kızı kendime benzetmişim de ondannnnnnn kaydirigubbakcemile3
bu seferki oğlan olursa babaya benzesin ama kız olursaaaa bannnaaaaaaguclubacismile[/sıze]
iyiyim canım ne olsun geldik yine iş yerine. sen nasılsın
bencede sana benzesin maşallah ozaman 3 prenses olurr
sen çalışıyomusun cnm
Aynen işteyizzz işte... İş yerinde gerginizzz biraz.
İş arıyorum. Ama bebek olursa ara vereceğim birazzz..
İş yerini sevmeyince eziyet oluyooo gelmekkkk...
Bakalım bu mart ayı uğurlu gelir bana belki
hayatımda yeni kararlar alırım ... kimbilirrrropuyorumnanaktan
günaydın kızlar..
3 test yaptım olumsuz çıktı :umursamaz:
Bi sonraki aya kaldı artık.
dur kızım yaww hemen bayrakları indirme
daha regl olmamışın
idrara geç yansıyabilirr
Sağol cnm benim. O senin güzellliğinnn :kedi:
Valla kızı kendime benzetmişim de ondannnnnnn kaydirigubbakcemile3
bu seferki oğlan olursa babaya benzesin ama kız olursaaaa bannnaaaaaaguclubacismile
valla yaman albüm deyince bende baktım d_kupcu kardweş:)maşallah çok güzelsiniz valla RABBİM nazarlardan korusun.hani ben ALLAHIN izniyle hamileyim yaaaaa kızına baksam benim bebişimde ona benzer mi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana analı kızlı süpersiniz:)
valla yaman albüm deyince bende baktım d_kupcu kardweş:)maşallah çok güzelsiniz valla RABBİM nazarlardan korusun.hani ben ALLAHIN izniyle hamileyim yaaaaa kızına baksam benim bebişimde ona benzer mi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana analı kızlı süpersiniz:)
SLM. E BEN SANA BENİM RESMİMİ YOLLİYİM
BENİM RESMİ İSTİYO HAMİLE ARKADAŞLAR BAKMAK İÇİN.aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?