evet yanımdaki eşim ...hannem sen beni gördünmü ..bana mı diyorsun yani ...
evet sana diyurum:)göstermiosun diye
oyyyyyyyyyyyy oy evimdeki istirahatim yarın sona eriyor.pazar ist yolcusuyum inşallah.pzt si iş başı.ama bu kez yanlız gitmiyorum ALLAHIN izniyle.....
en kısa zamanda evime ve eşime kavuşurum inş.....
oyyyyyyyyyyyy oy evimdeki istirahatim yarın sona eriyor.pazar ist yolcusuyum inşallah.pzt si iş başı.ama bu kez yanlız gitmiyorum ALLAHIN izniyle.....
en kısa zamanda evime ve eşime kavuşurum inş.....
kaydirigubbakcemile3 sonunda kavuştuk anlaştık kaydirigubbakcemile3
evet taşşşş gibiyim taşşşş :roflol::roflol: 28 olduğumu söyleyince dumura uğruyorlar .. işyerinde başımı açınca bi de iice küçük gösteriyorum ..ilk başta işyerinde beni satajyer sanıyorlardı ..ben işe başlayalı 5 yıl oldu ..hala stajyer sananlar var kaydirigubbakcemile3
idare ediyoruz işte allaha şükür kaydirigubbakcemile3:roflol:
28 deyince hayatım gözlerimin önünden geçti beeee...gencecikken çalışmaya başladım ..5 sene olmuş ..hayat ne çabuk akıyor ..şimdi de çocuğum olacak inş.. vay anasını sayın seyirciler ..ama ben hala harikalar diyarında sürtüyorum iimi :roflol:
KOCAN NE ŞANSLI O ZAMAN KIZ aklinialirimsmile
amiin inşallah.....
esilaaaaaaaaaaaaa
o resimdeki senmisinnnnnnnnnnnn
amiin inşallah.....
esilaaaaaaaaaaaaa
o resimdeki senmisinnnnnnnnnnnn
yap kızım bir oğlan öle alma milletinkini bakiiim uyanıkkk seniiii:mymeka:
yok bacım nirdeeee
scarlett johansson
bu kızı da kimse tanımıyormuş yaf....kaydirigubbakcemile3
MUTFAK ROBOTUM canım benim benim evim ve eşim boluda.2.5 yıllık evliyim.4 aylık evliyken atamam istanbula yapıldı.öğretmenim.ogün bugündür istanbulda eşimden evimden ayrıyım.5 ay önce 1 aylık hamile iken bebğimi düşürdüm.şimdi ikincisi var karnımda inşallah.5 haftalık falan daha yeni bende rapor aldım evime gelmiştim.
tayin istiyorum eş durumundan anma gıcı meb bunu zorlaştırıyor.istanbulda yaşamak istemediğim için ben boluya tayin istiyorum.kurulu düzenim var eşimin işide boluda o yüzden böle ayrıyız işte.2.5 yıllık evliyiz ama 1 yıl birlikteyizdir toplasan.
öle işteeeeee((((
o değil ..artist resmi dediya daha önce ulennn kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?