yok bacım nirdeeee
scarlett johansson
bu kızı da kimse tanımıyormuş yaf....kaydirigubbakcemile3
NE BAĞRIYON ULENNNNNNNN
KÜÇÜCÜK ÇOCUĞA :çok üzgünüm:
çok üzüldüm şuanki durumuna ..allah sabır versin ama rabbim neylerse güzel eyler ..bize sabretmek düşüyor ..inş. Eşinle kavuşursun ..hayat zor ..ama mücadele etmeden de olmuyr..zahmetsiz rahmet olmuyor .....eşin özel sektörde mi ondan mı o senin yanına gelemiyor ...hakkında hayırlısı neyse o olsun ..bebeğin de umarım sağlıklı ve hayırlı bir şekilde doğar inş...
Benim sülalemde de çok öğretmen var ..malese eskisi gibi değil eş durumu ..hizmet puanı istiyorlar artık ..allah kolaylık versin...opuyorumnanaktan
Kızlar arya 1 yaş daha gençleştim bu gün valla o kadar güldüm ki
kız ben eşimden bir gece ayrı kalamam aaaaaaaaaa çok zor yaaaaaaa
yemişim öğretmenliğini ben gidemem uzağaaaaaaaasositososito
ben tanıyorum merak etme o zilliyi kaydirigubbakcemile3
heee doğru .... bayramda el öpmeye gelirsin artık :icecream:
Kızlar arya 1 yaş daha gençleştim bu gün valla o kadar güldüm ki
kız ben eşimden bir gece ayrı kalamam aaaaaaaaaa çok zor yaaaaaaa
yemişim öğretmenliğini ben gidemem uzağaaaaaaaasositososito
çok üzüldüm şuanki durumuna ..ALLAH sabır versin ama rabbim neylerse güzel eyler ..bize sabretmek düşüyor ..inş. eşinle kavuşursun ..hayat zor ..ama mücadele etmeden de olmuyr..zahmetsiz rahmet olmuyor .....eşin özel sektörde mi ondan mı o senin yanına gelemiyor ...hakkında hayırlısı neyse o olsun ..bebeğin de umarım sağlıklı ve hayırlı bir şekilde doğar inş...
benim sülalemde de çok öğretmen var ..malese eskisi gibi değil eş durumu ..hizmet puanı istiyorlar artık ..ALLAH kolaylık versin...opuyorumnanaktan
GELıRıM KIZ KAÇ PARA HARÇLIK VERCEN :teytey:
Allah kimseyi eşinden evinden ayırmasın çok zor çok
benim eşim de bir buçuk ay önce geldi askerden ondan biliyorum
Allah kimseyi eşinden evinden ayırmasın çok zor çok
benim eşim de bir buçuk ay önce geldi askerden ondan biliyorum
helalinden beş gaymeyi hakketttinnn:roflol: onu bile vermeyecektim de yazık garibansın acıdım mübarek cuma günü :roflol:
bu arada tükkandaki mallarına bağlı ..ben öyle sıradan giymem ona göre heee :icecream::roflol:
ANACIM KOM VAR NBB VAR LE JARDİN VAR JEL VAR
YENİ İNCİ VAR TUTKU VAR VOG VAR EEE DAHA NE OLSUN..
:dance:
AMİNNNNNNNN.
ASKERLİĞİ UZUN DÖNEM YAPTI DEME SAKIN akannehir
yok 5 ay yaptı öğretmen kendisi...
ii ozaman geldim gittti :icecream::roflol:
sagol denızcım yaa, ben de 34 yasındayım ve ılk bebegım .Kendımı bırden ıhtıyar bunak gıbı hıssettım aranızda. Malum hepınız daha cıtırsınız
Meryemcım cooook gecmıs olsun tatlım yaa. Aman dıklkat et kendıne. Esınle nıye küstün. Bakma bız hala duzelmedık tam olarak ama arttık takmıcam kafama. Bebegın cınsıyetıne gelınce, Ben senın yerınde olsam kız olsun da o kadının ıstemeyecegı bır ısım koyayım dıye bakardım.
baaattttttt nasıl oldun sekerrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?