• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

benim eşim metin 2 diye bi oyuna bulaştı evlendiğimiz sene ve 3 milyar para harçamıştır
o oyuna bütün akşam pc başında oyun oynuyor deli ediyor beni 2 haftadır tanıdığı adama lcd tv alıoz 2milyara kartan çektirdi parayı nakit alacaktı alamadı buna benzer çok kazıklanmıştır.
yaw adamla evlendik benden büyük akııllıdır diye aramızda 10 yaş var ama ben ondan daha olgun ve mantıklıyım.

eyvah eyvah ..eşin çok ii niyetli sanırım ama ii niyeti ona bu gidişle çok zarar verir ...akıl yaşta değil baştadır ...inş. zamanla düzelir ne diyeyim

eyvah eyvah ..eşin çok ii niyetli sanırım ama ii niyeti ona bu gidişle çok zarar verir ...akıl yaşta değil baştadır ...inş. Zamanla düzelir ne diyeyim

bence düzelmiçek bu adam
ya kızlar çocuk gibi oyuna para harçayan adama ben çocuk doğurmam yüzünede söyledim bunu bişey diyemedi ama hala aynı
ben çok boşanma durumuna geldim ama yapamadım en çok
koyanda ailemden uzakta olmam arıorum abimleri bizimkilerle toplanmış yemek muhabbet ohh içim gidiyor bende öle yaşıordum kalabalık ailede büyüdüm.eşimin akrabaları evime bile gelmiyor ne yemeği uyuz oluyorum bu memleketeeeeeeee

Çok mu anlaşılmaz yaratıklarız da ünlü ünsüz herkes bizim hakkımız da kendince birşeyler yazıyor ne dersiniz gerçekten anlaşılamıyor muyuz?

Bir kadını tanımak… Bütün gel-gitleri kaprisleri küçük şımarıklıkları korkuları şaşkınlıkları hercailikleri hayal kırıklıkları aşkları terk edilişleri başarıları başarısızlıkları kurnazlıkları saflıkları çocuk ağızları şirinlikleri küçük yalanları büyük itirafları kocaman yürekleri ile kendi olmaya çalışan kadınları tanımak…

Bir kadını sevmekle başlar her şey ama bir kadını tanımakla varılır hayatın sırrına. Bir kadını tanımaya soyunmak zor ama keyifli bir yolculuğa çıkmaktır. Dört mevsimi bir yürekte buluşturur bu yüzden de sürekli şaşırtırlar. Sürprizlerin ardı arkası kesilmez. Zordur anlamak onları. Benzemek gerekir anlayabilmek için belki de! Kendi zekasını hatırlatanları sever sevgisini göstermekten ürkmeyenleri sürprizlere hazırlıklı olanları bir de. Muson yağmurları gibi yağarken Sahra’da çöl fırtınası koparıp ardından güneş olup ısıtabilirler. Dedim ya bir dünyadır kadınlar yürekleriyle konuşan gözleriyle gülen…

Bir kadını sevmekle başlar her şey ama bir kadını tanımakla anlaşılır hayatın sırrına ancak aşkla varılacağı. Sevgi arsızıdır kadın. Verdiğinden daha fazlasını isteme bencilliğini gösterecek kadar sevgi arsızı… Bu yanını doyurunca şımaracağından korkanlar birlikte çoğalacaklarını bilmeyenlerdir.

Bir kadını sevmekle başlar her şey ama bir kadını tanımakla kanat çırpılır özgürlüğün bütün maviliklerine. Kendine inananlara aşka inananlara koşar. Hem yaman bir aşk avcısı hem de engebeli yollarda koşmaktan bitap aşk yorgunudur kadın.

Bir kadını sevmekle başlar her şey ama bir kadını tanımakla çıkılır keyifli serüvenlere. Hayatla dalga geçmesini bilir kadın tıpkı kendiyle dalga geçmesini bildiği gibi. Ağız dolusu gülüşlere teslim olur.

Bir kadını sevmekle başlar her şey ama bir kadını tanımakla tanık olunur tutkuların gücüne. Göze alandır kadın. Çekip gitmeyi sahip olduklarından vazgeçmeyi karşılık beklememeyi… Mücadele eder kızar bağırır ama hep sever. Dedim ya bir dünyadır kadınlar yürekleriyle konuşan gözleriyle gülen…

Yüreğini sevgiye açan ve sevmekten korkmayan bütün kadınlar gibi.. Şimdi bir düşünün kaç kadını değil bir kadını tanıyabildiniz mi bugüne değin??

Tanrı kadınlara geçmişi ve geleceği erkeklere ise yaşadığı günü armağan etti kadınlar geniş bir zamana yayıldıkları için huzursuz erkekler daracık bir zamana sıkıştıkları için anlayışsız olurlar.kaydirigubbakcemile3

Ahmet Altan

aynen bızım evden de mısafır eksık olmazdı, bız de gıderdık. Ama buraya tasındıgımdan berı ınsan yuzune hasret kaldım. Kımseyle gorusmuyorlar da gorusturmuyorlar da. Herkes onların gozunde seytan, uzak durmam lazım. Delırıcem valla. Kımse sızden daha seytan olamaz dıyesım gelıyor cogu zaman

Ayy kızlar ya evde pc yok benim almamda zatii :sinifsinif:
herifler fena bağlanıyo walla :oklava:
allah yrd olsun.ama bende maaşımı eve bırakırım eşimle ortak noktamız var oraya yani.bişey alıcaksam sölerim ama ikna etmek zor oluyo bazen bende gidip en neşeli anımızda yada biraz çalıştıktan sona Şeniz sölerim pek kıramaz o zaman genelde anlayışlıdır.ama inadıda beterdir.her konuda erkekten onay beklememeliyiz bence ama mecbur kaldığımızda oluyor işteekafamçokkarıştı

Ayy kızlar ya evde pc yok benim almamda zatii :sinifsinif:
herifler fena bağlanıyo walla :oklava:
allah yrd olsun.ama bende maaşımı eve bırakırım eşimle ortak noktamız var oraya yani.bişey alıcaksam sölerim ama ikna etmek zor oluyo bazen bende gidip en neşeli anımızda yada biraz çalıştıktan sona Şeniz sölerim pek kıramaz o zaman genelde anlayışlıdır.ama inadıda beterdir.her konuda erkekten onay beklememeliyiz bence ama mecbur kaldığımızda oluyor işteekafamçokkarıştı

Arkadaşlar benim işim bilgiişlem olduğu halde eve bilgisayar sokmam eşimi
o illete asla alıştırmammmm aslaaaaakötükedihüso

valla ben evlendıĞım ıÇın Çok pıŞmanım
sadece onu bılıyorum bu eŞıme kızdıĞım ıÇın deĞıl erken evlendım
ondan pıŞmanım eŞımı sevıyorum ama ben akŞam karar aldım 2 sene Çocuk dÜŞÜnmÜyorum kesın kararlıyım.

bence düzelmiçek bu adam
ya kızlar çocuk gibi oyuna para harçayan adama ben çocuk doğurmam yüzünede söyledim bunu bişey diyemedi ama hala aynı
ben çok boşanma durumuna geldim ama yapamadım en çok
koyanda ailemden uzakta olmam arıorum abimleri bizimkilerle toplanmış yemek muhabbet ohh içim gidiyor bende öle yaşıordum kalabalık ailede büyüdüm.eşimin akrabaları evime bile gelmiyor ne yemeği uyuz oluyorum bu memleketeeeeeeee
dur bakalım sabrın sonu selamettir ..acele ve öfkeli kararlar verme ..herşeyde vardır bir hayır ..

her konuda erkekten onay beklememeliyiz bence ama mecbur kaldığımızda oluyor işteekafamçokkarıştı

bence her konuda eşlerin birbirlerinden onay almaları lazım ..sen ondan o da senden ..ben eşimden gizli bir şey hayatta yapmam bana ters ...yarın bir gün önüme çıkmasın ne gerek var ..o da aynı şekilde söyler ..olması gereken de bu ..ayrı hayatlar yaşamıyoruz ki onlardan gizli saklımız olsun ya da onların bizden ..o zaman zaten evliliğin anlamı olmuyor ki ..bekar yaşa daha ii ...

AMAN ALMAYIN SAKIN.
YAW BEN EŞİMLE OTURUP TV İZLEDİĞİMİ HATIRLIYAMIYORUM CİLGİSAYAR YÜZÜNDEN BU BANA ÇOK AĞIR GELİYOR DÜŞÜNSENİZE KOCA EVDE TEK BAŞIMAYIM ÇOK GARİP GELİYOR BEN BÖYLE Bİ EVLİLİK HAYAL ETMEMİŞTİM
ÇOK MUTSUZUM BUNUN İÇİN senağlamasenağlama

neden ki ...o tamamen eşinle alakalı bir durum bence ..bizim evde de net var ..eşim çok yoğun işyerinde ..eve gelince de facebookuna girer bir iki dolanır çıkar ..en fazla 1 saat durur nette ...

valla ben evlendİĞİm İÇİn Çok pİŞmanım
sadece onu bİlİyorum bu eŞİme kızdıĞım İÇİn deĞİl erken evlendİm
ondan pİŞmanım eŞİmİ sevİyorum ama ben akŞam karar aldım 2 sene Çocuk dÜŞÜnmÜyorum kesİn kararlıyım.

anaaa ciddimisin kız sen noldu birden böyle yaaa
kaç yaşında evlendin kaç yıllık evlisin cnm peki
önemli bi sorun yoktur inşallah
bende en az 1 yıl bekleriz diyodum 2 ye çıkardım bu süreyi ağustosta 2 oluyo bence çocuk olmadan hayatı yaşamak lazım birazda dimii kaydirigubbakcemile5 :jeyyar:
evliliğin seksin gezmenin iki kişinin de çok güzel olduğunu yaşamalıyız.bebekte ayrı güzelliktir eminim :ecrin_bebek: olumunekankayizsmile

Canlarım herkezin eşi farklı kimi huyları güzel kimi huyları kötü..
Benim bildiğim tek şey mükemmel olamayacakları.
Onları eyer eş olarak kabul ettiysek malesef değiştire bildiğimiz kadar değiştirip değişmeyen huylarını sevmeyi yada görmemeye çalışmayı öğrenmeliyiz..

kiiii mutlu bir evlilik ola bilsin....boshayallersmile

AMAN ALMAYIN SAKIN.
YAW BEN EŞİMLE OTURUP TV İZLEDİĞİMİ HATIRLIYAMIYORUM CİLGİSAYAR YÜZÜNDEN BU BANA ÇOK AĞIR GELİYOR DÜŞÜNSENİZE KOCA EVDE TEK BAŞIMAYIM ÇOK GARİP GELİYOR BEN BÖYLE Bİ EVLİLİK HAYAL ETMEMİŞTİM
ÇOK MUTSUZUM BUNUN İÇİN senağlamasenağlama

yapma cnm ya ciddi bi sorun bence allah yrd olsun ya üzüldüm bak şimdii

Valla benden okadar ayrı otursa o bilgisayarı kırmazsam banada deniz demesinler..
parçalarımmm valla :mymeka: alsanaalsanasmile :dilcikar: kötükedihüso :oklava:

anaaa ciddimisin kız sen noldu birden böyle yaaa
kaç yaşında evlendin kaç yıllık evlisin cnm peki
önemli bi sorun yoktur inşallah
bende en az 1 yıl bekleriz diyodum 2 ye çıkardım bu süreyi ağustosta 2 oluyo bence çocuk olmadan hayatı yaşamak lazım birazda dimii kaydirigubbakcemile5 :jeyyar:
Evliliğin seksin gezmenin iki kişinin de çok güzel olduğunu yaşamalıyız.bebekte ayrı güzelliktir eminim :ecrin_bebek: Olumunekankayizsmile

evet canım çok ciddiyim.
Bak şöyle söliyim ben 19 yaşımda evlendim eşimle aramızda 10 yaş var ama genç duruyo ee öğrentmende olunca cazip geldi o zamanlar mantıklı gibi görünüyordu bana.
Ne sexi ya 3 dk.lık yapılan şey sexe evet yapıyoruz insan eşiyle sevişmezmi bilmior gerizekalı sadece işin o kızmını biliyor.insan eşiyle oturup muhabbet etmezmi insan eşinin evde ne yemek pişirdini bilmezmi.
Ya canım benim daha yaşım 22 ama gördüğüm muamele çok kötü anlayışsız bi kocam var çünkü ama hepsi oyun oynadığı için oluyor bütün hayatımızı o oyun kısıtlıyor.ben ondan önce yatıp uyuyorum bile düşün oyundan kalkamıor ya allahım ne olur bi çıkar yol göster

evliliğin seksin gezmenin iki kişinin de çok güzel olduğunu yaşamalıyız.:ecrin_bebek: olumunekankayizsmile
sapığa bak sapığa ..töbe est... bunun kocası köşe bucak kaçıyordur bundan hee..yeter artık iliğimi kuruttun diye iimi :roflol::roflol:
Valla benden okadar ayrı otursa o bilgisayarı kırmazsam banada deniz demesinler..
parçalarımmm valla :mymeka: alsanaalsanasmile :dilcikar: kötükedihüso :oklava:

yok canım sen de abartma ...ne olacakki ..o özgürlüğü onlara vernezseniz ve umursamazsanız herşey daha ii olur ..onları sürekli kafesteymiş gibi tutarsanız sonu ii olmaz benden söylemesi..sonuçta biz nasıl nete giriyorsak onların da hakkı var ..bencil olmayalım ...

ben kendı babama kızardım hep kı hala kızgınım ona annemı kanser ettı ÖldÜrdÜ anneme ılgısızdı ıÇer ıÇer leŞ gıbı kokula annemın gırtlaklarını tıkardı babam anlayıŞsız bencılın tekı annem Ölmeden 1 gÜn Önce bıle ıÇmıŞ gelmıŞ amelıyatlı kadın ya annem tıkandı ıÇkı kokusundan lanet olsun dedım ya.
Geldı benı buldu eŞımde anlyıŞsız bencıl bılmıyorum ya barıbursaya taŞınsak dıyorum olur 15 sene sora gıderız dedı bana.
Bende ÖmrÜmÜ burda geÇırmem kendımı ÖldÜrÜrÜm yınede burda yaŞamam dedım.
1 kere ıntıhar ettım ben eŞımın yÜzÜnden.
Ya kusura bakmayın sızıde ÜzÜyorum dertlerımle

yok canım sen de abartma ...ne olacakki ..o özgürlüğü onlara vernezseniz ve umursamazsanız herşey daha ii olur ..onları sürekli kafesteymiş gibi tutarsanız sonu ii olmaz benden söylemesi..sonuçta biz nasıl nete giriyorsak onların da hakkı var ..bencil olmayalım ...

valla yok öle bir hakkı bana sarılıp tv seyredecek. Bazen maç varsa gider istediği yerde seyreder arkadaşlarıyla. Öle her gece her gece saatlerce özgürlük olmazzz:oklava::roflol:

sapığa bak sapığa ..töbe est... bunun kocası köşe bucak kaçıyordur bundan hee..yeter artık iliğimi kuruttun diye iimi :roflol::roflol:

.

kız seni yolarım haaa ne kaçacak herif ben kaçıyom ona kalsa 7 /2 4 açık dükkan mubarek kaydirigubbakcemile3 zati eve 10 da geliyo akşamları senağlama seks için bile zaman zor buluyoz bee :asigim:

ben kendİ babama kızardım hep kİ hala kızgınım ona annemİ kanser ettİ ÖldÜrdÜ anneme İlgİsİzdİ İÇer İÇer leŞ gİbİ kokula annemİn gırtlaklarını tıkardı babam anlayıŞsız bencİlİn tekİ annem Ölmeden 1 gÜn Önce bİle İÇmİŞ gelmİŞ amelİyatlı kadın ya annem tıkandı İÇkİ kokusundan lanet olsun dedİm ya.
Geldİ benİ buldu eŞİmde anlyıŞsız bencİl bİlmİyorum ya barİbursaya taŞınsak dİyorum olur 15 sene sora gİderİz dedİ bana.
Bende ÖmrÜmÜ burda geÇİrmem kendİmİ ÖldÜrÜrÜm yİnede burda yaŞamam dedİm.
1 kere İntİhar ettİm ben eŞİmİn yÜzÜnden.
Ya kusura bakmayın sİzİde ÜzÜyorum dertlerİmle

yaaa cnm inanki üzüldüm durumuna evt brz erken evlenmişsin
ama heyecan his duygu düşünce yaşta değilki güzelim eşinde biraz hödükmüş kızma ama nerden alışmış pc yee çok kızıyorum bu konuda eşlere b.. mu var şu pc de yaaa
alsa seni koluna salına salına gezdirseye :oklava: yokmu bi çözümü daha önce konuştunuzmu bu konuda ne diyor :mymeka: :kızgın:

Back
X