• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kız seni yolarım haaa ne kaçacak herif ben kaçıyom ona kalsa 7 /2 4 açık dükkan mubarek kaydirigubbakcemile3 zati eve 10 da geliyo akşamları senağlama seks için bile zaman zor buluyoz bee :asigim:
:roflol::roflol:

valla yok öle bir hakkı bana sarılıp tv seyredecek. Bazen maç varsa gider istediği yerde seyreder arkadaşlarıyla. Öle her gece her gece saatlerce özgürlük olmazzz:oklava::roflol:
saatlerce dediğim en fazla 1 saat ..1 saatten fazlaya ben de karşıyım ama hiç girmesine izin vermemeye de karşıyım ...ayrıca sana sarılıp tv de izleyebilir ..bu ona engel değil ki ...B]
ben kendı babama kızardım hep kı hala kızgınım ona annemı kanser ettı ÖldÜrdÜ anneme ılgısızdı ıÇer ıÇer leŞ gıbı kokula annemın gırtlaklarını tıkardı babam anlayıŞsız bencılın tekı annem Ölmeden 1 gÜn Önce bıle ıÇmıŞ gelmıŞ amelıyatlı kadın ya annem tıkandı ıÇkı kokusundan lanet olsun dedım ya.
Geldı benı buldu eŞımde anlyıŞsız bencıl bılmıyorum ya barıbursaya taŞınsak dıyorum olur 15 sene sora gıderız dedı bana.
Bende ÖmrÜmÜ burda geÇırmem kendımı ÖldÜrÜrÜm yınede burda yaŞamam dedım.
1 kere ıntıhar ettım ben eŞımın yÜzÜnden.
Ya kusura bakmayın sızıde ÜzÜyorum dertlerımle

çok üzüldüm durumuna ama kimse için hayatına son vermeye değmez .hayatta herşeyin bir çözümü vardır ,intihar hariç ...mantıklı olduğunu söylüyorsun ama intihara kalkışman ne kadar mantıklı ...:olmaz: herkesin kendine göre sıkıntısı var ama sakın bir daha böyle şeylere yeltenme ..mantıklı kararlar çerçevesinde hayatını devam ettirebilirsin ama ölmek hiçbir şeyin çözümü değil ...gerçekten çok ciddi sıkıntıların varsa başka çözümler üretmeye çalışmalısın ..

ben kendİ babama kızardım hep kİ hala kızgınım ona annemİ kanser ettİ ÖldÜrdÜ anneme İlgİsİzdİ İÇer İÇer leŞ gİbİ kokula annemİn gırtlaklarını tıkardı babam anlayıŞsız bencİlİn tekİ annem Ölmeden 1 gÜn Önce bİle İÇmİŞ gelmİŞ amelİyatlı kadın ya annem tıkandı İÇkİ kokusundan lanet olsun dedİm ya.
Geldİ benİ buldu eŞİmde anlyıŞsız bencİl bİlmİyorum ya barİbursaya taŞınsak dİyorum olur 15 sene sora gİderİz dedİ bana.
Bende ÖmrÜmÜ burda geÇİrmem kendİmİ ÖldÜrÜrÜm yİnede burda yaŞamam dedİm.
1 kere İntİhar ettİm ben eŞİmİn yÜzÜnden.
Ya kusura bakmayın sİzİde ÜzÜyorum dertlerİmle

annen öldümü senin :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: kıyamam cnm ya çok genç ölmüş allah rahmet eylesin tabi babanda destek değildir sana.kardeşin dln yokmu.allah yrd olsun ama bence şu pc sorununu çözmeden bebek yapma ozaman hepten ilgisiz olur bu adam OFF YA HAYAT NE ZORRR :1no2:

kız seni yolarım haaa ne kaçacak herif ben kaçıyom ona kalsa 7 /2 4 açık dükkan mubarek kaydirigubbakcemile3 zati eve 10 da geliyo akşamları senağlama seks için bile zaman zor buluyoz bee :asigim:

ayyyy bana ne yaaa ben çocuk yapacam benim herifff hasta oldu...
yapacaz diyom yok dizi izleyecem diyoooo :oklava:

tövbe tövbeeee.... 40 yaşından sonra zor tabii dedimm :roflol: yatağa gittim yattım
5 saniye sonra yanımdaydı :roflol: alemim yaaaa rezil deniz hehehehe :roflol:

icgiyimci tatlımmmmolumunekankayizsmile

üzülmekkk yokkk dert yokkkkk
dünyaya bir kez geliyorsun yaaa
sen onu üzzzzzz
güçlü ol...
kimse için kendimin saçımı bile kesmem ben yaaa

güçlü ol bakiimm kızacam haaa:teselli:

yaaa cnm inanki üzüldüm durumuna evt brz erken evlenmişsin
ama heyecan his duygu düşünce yaşta değilki güzelim eşinde biraz hödükmüş kızma ama nerden alışmış pc yee çok kızıyorum bu konuda eşlere b.. Mu var şu pc de yaaa
alsa seni koluna salına salına gezdirseye :oklava: Yokmu bi çözümü daha önce konuştunuzmu bu konuda ne diyor :mymeka: :kızgın:

ya canım defalarca konuşmaya çalıştım 1 haftadüzeliyor sonra yine aynı lanet olası oyuna.ben kaynanaya dedim evi derkettim gittim yanlarına dedim oğlunuzu ya adam edin yada ben bursaya gidicem dedim.kadın bana ne dedi evlilikte artılar ve eksiler vardır arılarınız çoksa boşanmak saçma olur dedi bende ne artısı ya yok öle bişey bizde ya herşeyi geçtim 32 yaşında bi adam oyuna para harçıyorsa bana göre o salaktır dedim bakrı kaldı suratıma.eşim tek.tasarım öğretmeni ve elektronik hastası yaw evde 3 klima var ışıklar bile sensörlü düşün para olmadığı halde eksi hesaptan alır yinede teknolojiden kalmaz yani .

tövbe tövbeeee.... 40 yaşından sonra zor tabii dedimm :roflol: yatağa gittim yattım

aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 AFERİN SANA KIZZZ
ÖZEL DEĞİLSE ŞUNU SORSAM
EŞİNİN İLK EVLİLİĞİMİ HANİ YAŞÇA BÜYÜK DEDİN YA ONDAN SORUYOM CNM
ALLAH TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN HEPİMİZEEE hihoyyyt

genelde ben ona değil o bana bulaşır ...hiç oralı olmam ..dört döner peşimde ..en iisi bu ..tecrübelerle sabit ..şimdi ben ona bulaşsam alışacak belki de olmaz diyecek ..o benim peşimde dönsün ...kaydirigubbakcemile3:roflol:

annen öldümü senin :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: Kıyamam cnm ya çok genç ölmüş allah rahmet eylesin tabi babanda destek değildir sana.kardeşin dln yokmu.allah yrd olsun ama bence şu pc sorununu çözmeden bebek yapma ozaman hepten ilgisiz olur bu adam off ya hayat ne zorrr :1no2:

3 abim var teyzemler halam var sağolsunlar hepsi destekler ama ben antalyada onlar bursada olunca ne olacakki canım sıkıldığında bile gidecek bi kapım yok bi kankam var işte onunda benden bi farkı yok. Aynen hayat çok zor

[sıze="2"][sıze="1"]icgiyimci tatlımmmmolumunekankayizsmile

üzülmekkk yokkk dert yokkkkk
dünyaya bir kez geliyorsun yaaa
sen onu üzzzzzz
güçlü ol...
Kimse için kendimin saçımı bile kesmem ben yaaa

güçlü ol bakiimm kızacam haaa:teselli:[/sıze]
[/sıze]

canım benim çok sağol haklısın tabiki.
Yaw ben de gamsız bi insanım öyle olmasam çoktan terketmiştim bu adamı ama 3 yıl oldu bişeyler değişmiyorsa bi sorunvar demektir.

aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 AFERİN SANA KIZZZ
ÖZEL DEĞİLSE ŞUNU SORSAM
EŞİNİN İLK EVLİLİĞİMİ HANİ YAŞÇA BÜYÜK DEDİN YA ONDAN SORUYOM CNM
ALLAH TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN HEPİMİZEEE hihoyyyt

cnm ikimizinde 2. evliliği.
onunda bir oğlu var ilk evliliğinden annede kalıyor oğlan...
Benimki bizimleeeee killoozzzzz kaydirigubbakcemile3

eee 1. lerr cefayııı 2.ler sefayı sürermiş yaaa hahahahaha hihoyyyt

Ya hafta sonu kar gelecekmiş yaaaaa...
Her pazar hava kötü olmak zorundamııı yaaaa :sinifsinif:

3 abim var teyzemler halam var sağolsunlar hepsi destekler ama ben antalyada onlar bursada olunca ne olacakki canım sıkıldığında bile gidecek bi kapım yok bi kankam var işte onunda benden bi farkı yok. Aynen hayat çok zor

KIYAMAM YA KEŞKE Bİ ABLAN OLSAYDI ABİNDE OLSA ABLANIN YERİ AYRI OLURDU
BİRDE ŞUN U UNUTMA TEK DOST ALLAHTIR DUALARA SIĞIN BENCE CNM BOL BOL DUA ET kaydirigubbakcemile5

ıcgıyımcı canım yaa durumuna uzuldum ama ne akıl verıcem bılmıyorum cunku kelın ılacı olsa kendı basına surer derler ya. Benım esım de aynı hoduk. Ben de gunlerde her gece aglayarak yattım. Sabahlara kadar aglayıp ıse uykusuz sısmıs gozlerle gıttım. Ben de bır gece annesının yuzunden kavga ettıgımızde ılac ıctım. Gece hastaneye gıttık serum takıldı. Aılesının haberı bıle yok, guya aynı evdeyız. Bence haberlerı varda onemsemedıler. Bazen kendıme o kadar cok kızıyorumkı. Esım zamanında o...ların pesınden romanyalara bıle defalaca gıtmıs, ayrı ev tutmus, benım ıcın bınde bırını yapmıyor. Ona da soyledım sımdıkı aklım olsa ölene kadar bekar yasardım daha ıyı.

ya canım defalarca konuşmaya çalıştım 1 haftadüzeliyor sonra yine aynı lanet olası oyuna.ben kaynanaya dedim evi derkettim gittim yanlarına dedim oğlunuzu ya adam edin yada ben bursaya gidicem dedim.kadın bana ne dedi evlilikte artılar ve eksiler vardır arılarınız çoksa boşanmak saçma olur dedi bende ne artısı ya yok öle bişey bizde ya herşeyi geçtim 32 yaşında bi adam oyuna para harçıyorsa bana göre o salaktır dedim bakrı kaldı suratıma.eşim tek.tasarım öğretmeni ve elektronik hastası yaw evde 3 klima var ışıklar bile sensörlü düşün para olmadığı halde eksi hesaptan alır yinede teknolojiden kalmaz yani .

ÇOK HAKLISIN CNM YAŞI 32 AMA BENDE 12 BİLE DEĞİL KOCA ADAM OYUN OYNUCAK YAŞTAMI
TAMAM OYNASIN AMA HOBİ OLARAK ARADA GİRSİN NETE
BENCE SENDE ONU İHMAL ET BRZ YA BU NE BÖLE BAKALIM O NE YAPCAK.O OTURSUN EVDE ÇIK DOLAŞ TAK KULAĞINA MÜZİK SPORA GİT HAYAT GÜZEL VE ÇOK GENÇSİN HENÜZ HAYATI KARARTMA KENDİNE ŞİMDİDEN CNM YAA SİLKELEN VE HAYATA DÖNNN :1hug:

ıcgıyımcı canım yaa durumuna uzuldum ama ne akıl verıcem bılmıyorum cunku kelın ılacı olsa kendı basına surer derler ya. Benım esım de aynı hoduk. Ben de gunlerde her gece aglayarak yattım. Sabahlara kadar aglayıp ıse uykusuz sısmıs gozlerle gıttım. Ben de bır gece annesının yuzunden kavga ettıgımızde ılac ıctım. Gece hastaneye gıttık serum takıldı. Aılesının haberı bıle yok, guya aynı evdeyız. Bence haberlerı varda onemsemedıler. Bazen kendıme o kadar cok kızıyorumkı. Esım zamanında o...ların pesınden romanyalara bıle defalaca gıtmıs, ayrı ev tutmus, benım ıcın bınde bırını yapmıyor. Ona da soyledım sımdıkı aklım olsa ölene kadar bekar yasardım daha ıyı.

aynen canım benimde şimdiki aklım olsa evlenmezdim.
Bende kolumu kesmiştim bardakla kızdığım zaman delimiyim neyim.
Ama gerçekten insan kendine hergün sormuyormu sende benim gibisin bak neden böyle olmak zorunda allahım neden diyorum yani.

CNM YA HAKLISIN BU ERKEKLER O... LARDAN LAZIM YESİN PARASINI BİTİNCEDE VURSUN TEKMEYİ EN İYİ GENÇ PARALI ADAMLARLA GEZSİNLER DİMİ YA KIZIM EVLENİNCE ÖKÜZ ÖTESİ OLUYO BUNLAR ÇANTADA KEKLİK SANIYOLAR İŞTE NAPARSIN HEPSİ ÖKÜÜÜÜÜZZZZZZZZZZZ alsanaalsanasmile guclubacismile:oklava:

çok haklısın cnm yaşı 32 ama bende 12 bile değil koca adam oyun oynucak yaştamı
tamam oynasın ama hobi olarak arada girsin nete
bence sende onu ihmal et brz ya bu ne böle bakalım o ne yapcak.o otursun evde çık dolaş tak kulağına müzik spora git hayat güzel ve çok gençsin henüz hayatı karartma kendine şimdiden cnm yaa silkelen ve hayata dönnn :1hug:

canım zaten haftanın 3 günü akşam kankama gidiyorum onun kocasıda aynı ok. Zaten ilgilenmiyorum bu sene aynı evde iki yabancı gibi yaşıyoruz artık umurumdada değil adam olsun öyle gelsin yanıma çocuk kurtarır mı ilişkimizi dedim bi an ama imkansız 2 yıl daha beklicem çocuk için başka yolu yok.
Canım silkelendim dükkan açtım kendime zaten borç var adam gitti 2 mişlyar kazıklandı birine yine aynı tas aynı hamam.

Ama sılkelenıp hayat dÖnn jaya bak senın bı bebeĞın oluyo ne gÜzel hayatı artık ona baĞla onla gÜl aĞla eŞını de takma mutlu olmaya ÇalıŞ

ıÇ gıyımcı maddı durumunuz ıyı ıse sende aktıvıtelere katıl arada Çık dolaŞ kalsın evde o oyunuylaa

Ama sİlkelenİp hayat dÖnn jaya bak senİn bİ bebeĞİn oluyo ne gÜzel hayatı artık ona baĞla onla gÜl aĞla eŞİnİ de takma mutlu olmaya ÇalıŞ

İÇ gİyİmcİ maddİ durumunuz İyİ İse sende aktİvİtelere katıl arada Çık dolaŞ kalsın evde o oyunuylaa

kaydirigubbakcemile3 AYNEN KATILIYORUM :sm_cool:

Back
X