Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Ayyy eşimin ağzından bende bir kez duysam yokkkkk :mymeka:
belemiyomda artık... Kendim için doğuracağım ben ...

kimininkinde tık yok kimininki ister ..bu ne ulennn bulmaca bildirmeceye döndü burası kaydirigubbakcemile3

geç tabi faaliyete ..dükkanı boş bırakma :roflol::roflol::roflol:

yurt dışı işi nedir bu arada eşin yurtdışına mı gidiyor hayırdır CADIARZU

yok cnm ikimiz birden gidiyoruz benim pasaport yok onu çıkartcaz hemde eşimin kuzeni evleniyo bu vesile il yapcaz yanii

yok cnm ikimiz birden gidiyoruz benim pasaport yok onu çıkartcaz hemde eşimin kuzeni evleniyo bu vesile il yapcaz yanii

vay vay vayu hayırlı olsun yurddışı felan gezin tozun valla kııızz.bizde ilerde gitmek istiyoruz yeşil pasport çısında bi

Haydiiii millet deniz kaçarrrr.
Kursum var biraz ders çalışayımmmm ...
Ayyy cnm :hulya: örgü örmek istedi. Evde olsam keşke..

Öpüldünüzzzzzzz canlarımmmm...

Şu listeyi öne alında tarihleri görelim canlarım yaaaaa merak ettim ben :kedi:

insanin daha topige giresi bile gelmiyorr yaa nerdde bu kizlarrrr..ozledim valla ama herkez terk etti burayii yaaa........

Selam kizlar bilgisayarda problem olduguyndan giremiyordum.Mujdeli haber veriyim hemen 3 numara yola cikti gecen cuma test yaptim pozitif cikti.Hrrmfr kac tane yaptim iyice emin olmak icin darisi tum isteyenlerin basina.

günaydın kızlar,

ben de şeker yükleme testimi yaptırdım sonuç gayet iyi çıktı.

jayacım gözün aydın.izne ayrılmışsın nihayet.sorunlar da çözülmüş.inşallah huzurlu geçirirsin bu dönemi.

ya hannemmmmmm seni çok merak ediyorum.inşallah bebişin ve sen iyisinizdir canım.

umutluyuz sen neler yapıyosun canım.ne kadar kaldı meleğine kavuşmaya?

bat,meryem sizin nasıl gidiyo?bi şikayetiniz var mı?

Selam kizlar bilgisayarda problem olduguyndan giremiyordum.Mujdeli haber veriyim hemen 3 numara yola cikti gecen cuma test yaptim pozitif cikti.Hrrmfr kac tane yaptim iyice emin olmak icin darisi tum isteyenlerin basina.

Ayyy maaşalllahhh.. 3 tane heeeeeeeeee
ayyy özendim valla bende hep 3 çocuk isterdim..
Cnm hayırlısıyla atlatırsın bu dönemi inşallah eeee
kaç aylık şimdi bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş????

:sm_cool:alkisalkisalkishihoyyyt tebrikler canım.sağlucakla kucağına alırsın inşallah kuzucuğunu

Su an kendimi iyi hissediyorum yorgunluk disinda tabi.Ama ikizlerde 6 haftdan sonra baslamisti bulantilar.umarim bunda olmaz.evdeki keltos abilere kim bakar sonra.Canim habire bir seyler yemek istiyor ama sonra birden tikaniyorum.

foruma giremedim diye uzuluyordum.son dakikaya kadar hamlei deilim herhalde diyordum kendimi oyle bir sartlamisimki hamile olunca sanki birden anliycam .ikilerde oyle olmustu cunku hemen anladim regli gunum gelmeden cift cizgi gordum.bunda ise reglim gectigi halde cift cizgiyi anca silik birsekilde gordum.
cok komik ama burda 1 dolar lik dukkanlar var hani turkiyedeki 1 liraliklar gibi ordan test aldim.nette okumustum ameriklali bayanlar aliyormus dogrud cikiyormus.bende aliyim her gun yaprim dedim.dogru cikti oyle ogrendim hamile oldugumu sonra gidip isyisinden bir test aldim ondada pozitif cikti.

ayyyy benim ilk test denememe 8 gün varrrrrrrr :lepi:

hadi hayirlisi canim.karin agrisi goguste siskinlik varmi acaba.

Kendimi bir garip hissediyorum. Kilo almadım ama karnım şişti..
hehehe valla olmaz diye bekliyom hemde olsun diye dua ediyomm
Doğum k.hapını yeni bıraktım ama şansımı deniyeceğimmm yaaa
bende ikiz isterdim hep ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…