Bende Çay İÇİyom Şİmdİk
topİk pek bİ durdu yawww
bu arada akŞam kocİŞİmle konuŞtuk artık bİzİmde olsun bebeĞİmİz dİyor.Şu yurtdıŞı İŞİnİ halledelİm hayırlısıyla hemen faalİyete baŞlayacaĞız
Bende Çay İÇİyom Şİmdİk
topİk pek bİ durdu yawww
bu arada akŞam kocİŞİmle konuŞtuk artık bİzİmde olsun bebeĞİmİz dİyor.Şu yurtdıŞı İŞİnİ halledelİm hayırlısıyla hemen faalİyete baŞlayacaĞız
kimininkinde tık yok kimininki ister ..bu ne ulennn bulmaca bildirmeceye döndü burası kaydirigubbakcemile3
geç tabi faaliyete ..dükkanı boş bırakma :roflol::roflol::roflol:
yurt dışı işi nedir bu arada eşin yurtdışına mı gidiyor hayırdır cadıarzu
yok cnm ikimiz birden gidiyoruz benim pasaport yok onu çıkartcaz hemde eşimin kuzeni evleniyo bu vesile il yapcaz yanii
yok cnm ikimiz birden gidiyoruz benim pasaport yok onu çıkartcaz hemde eşimin kuzeni evleniyo bu vesile il yapcaz yanii
Selam kizlar bilgisayarda problem olduguyndan giremiyordum.Mujdeli haber veriyim hemen 3 numara yola cikti gecen cuma test yaptim pozitif cikti.Hrrmfr kac tane yaptim iyice emin olmak icin darisi tum isteyenlerin basina.
:sm_cool:alkisalkisalkishihoyyyt tebrikler canım.sağlucakla kucağına alırsın inşallah kuzucuğunuSelam kizlar bilgisayarda problem olduguyndan giremiyordum.Mujdeli haber veriyim hemen 3 numara yola cikti gecen cuma test yaptim pozitif cikti.Hrrmfr kac tane yaptim iyice emin olmak icin darisi tum isteyenlerin basina.
hadi hayirlisi canim.karin agrisi goguste siskinlik varmi acaba.
herkese günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?