Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Su an kendimi iyi hissediyorum yorgunluk disinda tabi.Ama ikizlerde 6 haftdan sonra baslamisti bulantilar.umarim bunda olmaz.evdeki keltos abilere kim bakar sonra.Canim habire bir seyler yemek istiyor ama sonra birden tikaniyorum.

tebrikler canım HAYIRLI OLSUN İNŞ. alkisalkisalkis

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ
günaydın sütyenci :roflol:

Çok araştırdım kesin bir tanı yokk ama ilk ay kalanda çooooooook ender zaen :kedi:

ilk üç ay düşük riski var yok diye bir şey yok ...risk var her zaman ...olurmu hemen kalan da çok var ..benim bildiğim yani..hiç belli olmuyor ..topicleri kurcala bak göre ilk ay kalan çok bayan var
zemuszemus

ilk üç ay düşük riski var yok diye bir şey yok ...risk var her zaman ...olurmu hemen kalan da çok var ..benim bildiğim yani..hiç belli olmuyor ..topicleri kurcala bak göre ilk ay kalan çok bayan var
zemuszemus

Amannnn bilmem takmıyooom okadarben.
Rabbim hayırlısı neyse onu versinnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol: ayol eşime süpriz olacak adam çocuk istemiyooo nasıl olacakoooo dediğin yaaaaaaaaaaaa CADIARZU:roflol:

hımmm ... ..niye istemiyor peki ....tek çocukla da olmazki ...kardeşsiz çocukmu olur ...senin işin zor ..neyse iki ay daha olmazsa risk geçer ...ondan sonra serbest atış :roflol:

hımmm ... ..niye istemiyor peki ....tek çocukla da olmazki ...kardeşsiz çocukmu olur ...senin işin zor ..neyse iki ay daha olmazsa risk geçer ...ondan sonra serbest atış :roflol:

Cnm onunda benimde ilk eviliklerimizden birer çocuğu var..
Ben kızıma kadeş istiyom eşimse onlar üveyde olsa bize yeter diyooo
ama bennn bir tane istiyoom.
İsteiyom demiyo ama laf açıldımıdakonuyu kapatıyoooo :sinifsinif: :gitme:

hımm .ben bilmiyordum .2.evlilikleriniz demek ..akannehirakannehir

Evtöle diyorlar 2. evlilikte erkekler daha duyarlı ve eşlerine düşkün oluyorlar...
Oras kesinnnnnnnnnnn :jeyyar:
Ama bebekte sorunumuz var ve bebeklerede ço düşkün ve süper bir baba
ben ondan bir bebeğim olunistiyorummmmmmmmmmmm :dance::teytey: :CüvCüv:

ayoll bende 80 bedenimmm veee dantlliolsun tatlımmmmm şüleeeeeee ciyk pembe olsun donlu takımmm aaayyyyyyyyyyy cnm iç çamaşırı çekti ayooolll sempatiksalakcinni :jeyyar: delikafadulden

QUOTE=bat;11766519]
Alıntı. rüzgarım:hamileeeeeee

17 mart 2010 esrb
19 mart 2010 d_kupcu
20 mart 2010 özlem109630
05 nisan 2010 mızmız
06 nisan 2010 saliha27

yeni gelen arkadaşlar listemize katılmak isterseniz muhtemel regl tarihinizi vermeniz yeter ve listeye adını yazdıran bazı arkadaşlardan bir ricam olucak isminizi listeye yazdırıp sonra ortalardan kaybolmayın eğer yazdırıp kaçacaksanız hiç listeye adınızı yazdırmayın yazdıran sürekli takip etsin rica ediyorum...

kızlar liste azaldı yokmu adını yazdıracak arkadaş yazdırıpta günü geçip haber vermeyen arkadaşları siliyorum adını yazdırıyolar sonra ses seda yok listede olan arkadaşlarım umarım hepinizden hamiş haberleri alırız....

rüzgarcım tebrik ederim çok sevindim üçüncü yolda demek kaç haftalık peki doktora gittinmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…