Su an kendimi iyi hissediyorum yorgunluk disinda tabi.Ama ikizlerde 6 haftdan sonra baslamisti bulantilar.umarim bunda olmaz.evdeki keltos abilere kim bakar sonra.Canim habire bir seyler yemek istiyor ama sonra birden tikaniyorum.
hapı yeni bıraktıysan hemen hamile kalmak sakıncalı dğilmi ..
günaydın sütyenci :roflol:GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ
Çok araştırdım kesin bir tanı yokk ama ilk ay kalanda çooooooook ender zaen :kedi:
ilk üç ay düşük riski var yok diye bir şey yok ...risk var her zaman ...olurmu hemen kalan da çok var ..benim bildiğim yani..hiç belli olmuyor ..topicleri kurcala bak göre ilk ay kalan çok bayan var zemuszemus
Amannnn bilmem takmıyooom okadarben.
Rabbim hayırlısı neyse onu versinnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2
ama tedbiri d ealacaksın ..tedbir almazsan sonuçlarından ALLAH sorumlu değil ki ...ALLAH tedbiri al gerisini bana bırak diyor ...
Nasıl alacam tedbir bakimmmmmmmmmmm :kedi:
ilk 3 ay eşin korunacak ondan sonra saldım çayıra allah gayıra :roflol:
:roflol::roflol: ayol eşime süpriz olacak adam çocuk istemiyooo nasıl olacakoooo dediğin yaaaaaaaaaaaa CADIARZU:roflol:
hımmm ... ..niye istemiyor peki ....tek çocukla da olmazki ...kardeşsiz çocukmu olur ...senin işin zor ..neyse iki ay daha olmazsa risk geçer ...ondan sonra serbest atış :roflol:
Cnm onunda benimde ilk eviliklerimizden birer çocuğu var..
Ben kızıma kadeş istiyom eşimse onlar üveyde olsa bize yeter diyooo
ama bennn bir tane istiyoom.
İsteiyom demiyo ama laf açıldımıdakonuyu kapatıyoooo :sinifsinif: :gitme:
hımm .ben bilmiyordum .2.evlilikleriniz demek ..akannehirakannehir
2. EVLİLİKLER DAHA SAĞLAM OLURMUŞ. KIZZ ROBOT SANA SÜTYEN SATAM KAÇ BEDEN KULLANION :roflol:
ayoll bende 80 bedenimmm veee dantlliolsun tatlımmmmm şüleeeeeee ciyk pembe olsun donlu takımmm aaayyyyyyyyyyy cnm iç çamaşırı çekti ayooolll sempatiksalakcinni :jeyyar: delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?