bişeyler atıştır canmm yaa neden aç duruyon...
allahıma şükürler olsun. 22 yaşında doğurdum oğluşumu iyikide yapmışım aşkımı.
gelin mi sempatiksalakcinni:roflol:
kızlar bilin bakıyım ne gördüm
hayır kırmızıları gördüm bu ay umutlanmıştım 3 4 gün geciktiğim için çünkü her ay düzenli olurdu reglim ben çıkıyorum moralim bozuldu iyi akşamlar herkese :gitme::gitme::gitme::gitme:
hayır kırmızıları gördüm bu ay umutlanmıştım 3 4 gün geciktiğim için çünkü her ay düzenli olurdu reglim ben çıkıyorum moralim bozuldu iyi akşamlar herkese :gitme::gitme::gitme::gitme:
En küçüğünüz benim uleeeeeeyyyyyyyyyyyn
15.04.1986 çıtırıyımmmmmmmmm
ayy hadi senin de resmini görelim madem en çıtırsın :lepi:
CNM YA KUSURA BAKMA AMA BEN RESİM KOYMAK İSTEMİYORUM bayanssulusmile
canım yaa ben de sızlerı ozledım. Ben muthıs sıstım. Sabah kaynanamla hastaneye gıttık onun tahlıl sonucları ıcın. Geldım uzandım, uyuyup kalmısım yenı kalktım. Heryerım balonm gıbı. Benım 5 haftam var ama tabı oncesı yada sonrası olabılıyor. Izne ayrıldıgım gunden sonra doktora gıtmedım canım. Kısmetse haftaya gıdıcem. Sen nasılsın, bebıs nasıl. Artık ruyalarımda hep bebısımı goruyorum. Dun gece de kızım oldugunu gordum. Esınle gorusebılıyormusun. Bebıs nasıl. Ben sorun cıkmazsa normal dogum ıstıyorum canım.
Yamaaan kız valla suraya bu kadar sonra gelıp senden hamıleyım lafı duymak ısterdım. Hala beklıyorsun. Meryemde gırmıyor ne zamandır sanırım
d-kupcu Allah yardımcın olsun canım. Yasadıkların zor gercekten. Ben sıkıntılı donemımı atlattım cok sukur. Darısı basına. Kaynanam valla el bebek gul bebek bakıyor artık. Evden ayrılacagız korkusunamı nedır cok duzeldı.
kızlar günaydınnn
nasılsınız bakalım
Ehhh işte iyi diyelimmm iyi olalımmmmm
hava kasvetliii ben kasvetliyimmmm olumunekankayizsmile
ayy hadi senin de resmini görelim madem en çıtırsın :lepi:
slm canimm nasilsinn..ben sizler girmediginiz icin girsemde okuyup cikiyorum eskisi gibi bende girmiyorum yanii bu aralarda esimde izinli hergun disarlardayiz havlarda cok guzel evde durmak sikici geliyorr..bende cok fena bel agrisi oluyor galiba cok ayakta durmaktan cok yurumekten oluyorr....biz bile yolu yariladik nerdeyse bebisimlee....haftaya doktor randevumuz var 20.haftasinda testlerimiz varr insallah hepsi yolundadir cok merak ediyorumm bebegimii..seninde az kaliyor artik allah hayirlii dogumlar yasatsin insallahh cok kolay olur dogumunn...ben de 1 kilo aldimm artik normal diyorum cunki 6.ayima giricem surda 1 bucuk hafta sonraa....kaynanla aranin iyii olmasina sevindimm son zamanlarda yardimci olsun sana yanii..kedine ve oglusuna iyii bak canimm gorusuruz insallahh
diger arkadaslar isler nasilsiniz yaman canim nasilsin bat sen nasilsin umutluuz canim seninde doguma az kaldi allahh kurtarsin canimm insallahh...
kızlar günaydınnn
nasılsınız bakalım
...GÜNAYDIN...
Ehhh işte iyi diyelimmm iyi olalımmmmm
hava kasvetliii ben kasvetliyimmmm olumunekankayizsmile
BAYILIRIM KASVETLİ HAVALARAAAAkaydirigubbakcemile2
günaydın kızlarsengözlerimebaksanab
günaydın kızlaaaarrrr
herkes iyidir umarım izmirde havalar yaz gibi bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?