Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

yaşasınnn yaz mevsimini sevmeyen birini buldum sonunda

beni de bayar sıcaklar ben de bahar insanıyım kiiiikaydirigubbakcemile2

evet ben hep sonbaharı severim ..bir de yazın kapalıyımya deli oluyorum sıcakta ..tabi size hava hoş ne de olsa ..biz ne edelim ulennn ..ne kadar ince giyinsek de bunaltıyor bazen ...geçen sene tatile sideye gittikte popomdan bile ter akıyordu iimi :roflol:

Kız robot ben yaŞ Çıtırıyım delı etme benı

değilsin ulennn ne var azıcık sinir ol da keyfim yerine gelsin ..:roflol:.ikimiz arasında en çıtır benim bi kere :roflol:
çıtır geveze :roflol:

Git süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt

ben vallahi yi ve baharı çok beğeniyorum bir de tabiiiki kırık kalpler durağındayı ..yok yaaa aslında hepsi güzel ...dinleye dinleye ezberledim ..

kaza mı ? kaç ölü kaç yaralı var heee :roflol: yine şomağızlılığım tuttu iimi :roflol:

merhaba bende 7 aylık evliyim ve bebek istiyoruz, adetime 5 gün kaldı çok merak ediyorum, ilk denememiz oldu ve yumurtlama günümü de dikkate aldım, inşallah ilk denemede olur :)) allah herhesin gönlüne göre versin

17 mart 2010 esrb haber yok
19 mart 2010 elifecevural beklemede
05 nisan 2010 mızmız
06 nisan 2010 saliha27
08 nisan 2010 içgiyimci
14 nisan 2010 gurbet gelini
21 nisan 2010 d_kupcu
21 nisan 2010 özlem

kızlar listeye ismini yazdıracak kimse yokmu kimse bebiş yapmayı düşünmüyormu liste azaldı ya hadi nisanda hamiş patlaması olsun haydi listeye yazdırın adınızı...

merhaba bende 7 aylık evliyim ve bebek istiyoruz, adetime 5 gün kaldı çok merak ediyorum, ilk denememiz oldu ve yumurtlama günümü de dikkate aldım, inşallah ilk denemede olur :)) allah herhesin gönlüne göre versin

AYYY inşallah canım hadi hayırlısı ben de heyecanlandım şimdi

yazın mutlaka şapka ile dolaşın sıcaktan korur kafanız açık kalmasın ...kendimden biliyorum :) eşarp o açıdan ii oluyor ..başıma güneş geçmiyor iimi :) şaka bir yana yazın özellikle de ağustoslarda başı korumak gerek güneşten ... eski türk fimlerindeki şapkalar varya o tip şapkalar çok hoş duruyor hem de biraz büyüklerya güneşten de ii korur ..görümcem açık bir bayan ...ona alacağım sana bi tane bunlardan diyorum da deli oluyo ,iice türk filminden çıkmış gibi olacağım diyor iimi :)

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım keyifler nasıl JAYACIM dün yazdıklarını okudum kaynanın değişmesine çok sevindim dün eskilerden bi beni sormamışsın ama ben yinede diyeyim bende iyi sayılırım bacak ve kasık ağrım dışında dün doktora gittim bebeğim baya büyümüş ellerini falan kafasını poposunu gösterdi doktorum kalbinasıl pıtpıt atıyordu çok heyecanlandım neyse umarım sende oğlunda iyisinizdir özletme kendini arada gir topiğe olurmu..
UMUTLUYUZ canım sen nasılsın neler yapıyosun doğumuna az kaldı heyecan varmı nasıl geçiyor günlerin umarım iyisindir sende kendine iyi bak..
MERYEM nerelerdesin ya çok merak ediyorum seni bitürlü karşılaşamıyoruz topikte senle özledim seni valla neler yapıyosun bebişin nasıl sen nasılsın umarım herşey yolundadır ...
YAMAN'OLGAY'MİNOZ'SALİHA'HANNEM'ÖZLEM'D_KUPCU'MUTFAKROBOTU'ELİFECE'MIZMIZ'SİZLER NASILSINIZ...

HOŞGELDİN CANIM İNŞALLAH İLK AYDA BEBİŞİ TUTTURURSUN ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN..

bak yaaa ..valla akşam gidip çalışmalara başlayasım geliyor hee...beni en çok şu 4 boyutlu ultrasonlar etkiliyor yaa ...normal adam gibi hareket ediyorya çok etkileyici ...çok mucizevi bir şey yaa ...ALLAH ın insana bahşettiği en güzel şeylerden biri de bebek bence ...

çok şükür canım ben iyiyim. bebeğinin iyi olmasına sevindim canım hep böyle güzel haberler alırsın inşaALLAH canım. HAyırlısıyla kucağına alırsın inşaALLAH.

O KADAR GÜZEL Bİ DUYGUKİ İÇİNDE KÜÇÜCÜK Bİ CANLI TAŞIDIĞINI BİLMEK ANLATILAMZ Bİ DUYGU BEN HER GÖRMEMDE KALBİM YERİNDEN ÇIKACAKMIŞ GİBİ OLUYORUM RABBİM GÖNÜLDEN ANNE OLMAK İSTEYEN HERKESE BU DUYGUYU YAŞATSIN BEN BAŞLARDA ÇOK KORKU İLE YAŞADIM GEBELİĞİMİ DUYUNCA HİÇ SEVİNEMEMİŞTİM BİLİYORMUSUN ÇÜNKÜ HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMEDEN ÖNCE ARABA ÇARPMIŞTI BANA HASTANEDE KAN TESTİ SONUCUNDA ÖĞRENDİM DUYUNCADA AĞLADIM HİÇ SEVİNEMEDİM ÇÜNKÜ İLK BEBEĞİMİ DÜŞÜK YAPTIM ÇÜNKÜ ÇOK KÖTÜ KAYIP BELİMİN ÜSTÜNE DÜŞMÜŞTÜM Bİ HAFTA SONRA KANAMAYLA DÜŞTÜ BEBEĞİM BUNADA BİRŞEY OLACAK DİYE DÜNYAM KARARDI RESMEN AMA YÜCE RABBİM YAVRUMU BANA BAĞIŞLADI O EN UFAK Bİ AĞRIDA HEMEN BEBEĞİM GELİYOR AKLIMA ONA BİRLEY OLURSA DİYE İŞTE BÖYLE KAFANIZI ŞİŞİRDİM KUSURA BAKMAYIN O GÜNLER GELDİ AKLIMA PAYLAŞMAK İSTEDİM..

çok şükür canım ben iyiyim. Bebeğinin iyi olmasına sevindim canım hep böyle güzel haberler alırsın inşaallah canım. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah.

sağol salihacım inşallah tek temennim bebeğimin sağlıklı olması allah sizlerede en kısa zamanda tattırsın bu duyguyu gönülden dileğim...

Bat hg cnm ıyı olmanıza sevındım rabbım saĞlıkla kucaĞına almayıda nasıp etsın sana ve hepımıze
kaÇ haftalık oldu meleĞın
aĞrılarında en kısa sÜrede geÇer umarım

canım çok merak etmıyorum çnk niyetine girmemiştik daha bakıyorum burda hep adet gunu yumrtlama günü yok işte yatış şekli vs hesaplanıo yanı gebe kalmak sanırım okadar kolay değil:))))

bikaç gün gecsın yapıcam adet tarıhı 1n hafta gecmesı gerekıomuş bellı olması ıcın
birde heran olacak gbiyim oldum sanıp sürekli lavabya gidiorum ama bişi yok

ay canım baya olmuş senin çok sevindim

CNM YA İYİDE Bİ TEST ALSANA ECZANEDEN NOLCAK 3-5 LİRA BİŞEY EN AZINDAN BİZ RAHATLARIZ :roflol: ÇOK MERAK ETTİM YA
BENİMDE KORUNDUĞUMUZ HALDE GECİKMİŞTİ KESİN VAR DEDİM
ERTESİ GÜN DOKTORA GİDİCEKTİM RANDEVU ALDIM AMA GECE 11 DE GELDİ GİTMEME GEREK KALMADI YANİ
SITRES SIKINTI ÜZÜNTÜ YADA İLAÇ KULLANIMINDAN DA GECİKİYO
HADİ HAYIRLISI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…