yaşasınnn yaz mevsimini sevmeyen birini buldum sonunda
beni de bayar sıcaklar ben de bahar insanıyım kiiiikaydirigubbakcemile2
Kız robot ben yaŞ Çıtırıyım delı etme benı
Git süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt
canım heran regl oalcak gbiyim
biz daha hiç denemedik
ben baska bir rahatsızlıktan dolayı ilaç alıyordum o yüzden niyetinde değildik daha işte 19 martta regl olsaydım eger ilk yumurtlama gününde deneyecektık ilk deneme olarak :)) ama daha olmadı olsa kazayla olmuş olur sanırım :roflol:
selam arkadaşlar 7 aylık evliyim ve bebek yapmaya karar verdik.bikaç gündür çalışmalara başladık.bu konuda pek bilgili sayılmam.ve hangi topice gidiceğimi bilemedim.o yüsden açtım topici.eğer sizinde bebek için ilk çalışmalarınızssa yada yeni kara vermişsseniz yada hala uğraşıyorsanız buyrun burda paylaşalım herşeyimizi.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.beni yanlız bırakmayın emi
merhaba bende 7 aylık evliyim ve bebek istiyoruz, adetime 5 gün kaldı çok merak ediyorum, ilk denememiz oldu ve yumurtlama günümü de dikkate aldım, inşallah ilk denemede olur :)) allah herhesin gönlüne göre versin
evet ben hep sonbaharı severim ..bir de yazın kapalıyımya deli oluyorum sıcakta ..tabi size hava hoş ne de olsa ..biz ne edelim ulennn ..ne kadar ince giyinsek de bunaltıyor bazen ...geçen sene tatile sideye gittikte popomdan bile ter akıyordu iimi :roflol:
ayy evet senin işin daha zor tatlım Allah yardımcın olsun
biz bile mahvoluyoruz
merhaba bende 7 aylık evliyim ve bebek istiyoruz, adetime 5 gün kaldı çok merak ediyorum, ilk denememiz oldu ve yumurtlama günümü de dikkate aldım, inşallah ilk denemede olur :)) allah herhesin gönlüne göre versin
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım keyifler nasıl JAYACIM dün yazdıklarını okudum kaynanın değişmesine çok sevindim dün eskilerden bi beni sormamışsın ama ben yinede diyeyim bende iyi sayılırım bacak ve kasık ağrım dışında dün doktora gittim bebeğim baya büyümüş ellerini falan kafasını poposunu gösterdi doktorum kalbinasıl pıtpıt atıyordu çok heyecanlandım neyse umarım sende oğlunda ..
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım keyifler nasıl JAYACIM dün yazdıklarını okudum kaynanın değişmesine çok sevindim dün eskilerden bi beni sormamışsın ama ben yinede diyeyim bende iyi sayılırım bacak ve kasık ağrım dışında dün doktora gittim bebeğim baya büyümüş ellerini falan kafasını poposunu gösterdi doktorum kalbinasıl pıtpıt atıyordu çok heyecanlandım neyse umarım sende oğlunda iyisinizdir özletme kendini arada gir topiğe olurmu..
UMUTLUYUZ canım sen nasılsın neler yapıyosun doğumuna az kaldı heyecan varmı nasıl geçiyor günlerin umarım iyisindir sende kendine iyi bak..
MERYEM nerelerdesin ya çok merak ediyorum seni bitürlü karşılaşamıyoruz topikte senle özledim seni valla neler yapıyosun bebişin nasıl sen nasılsın umarım herşey yolundadır ...
YAMAN'OLGAY'MİNOZ'SALİHA'HANNEM'ÖZLEM'D_KUPCU'MUTFAKROBOTU'ELİFECE'MIZMIZ'SİZLER NASILSINIZ...
İYİYİZ TATLIM SEN NASILSIN
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım keyifler nasıl JAYACIM dün yazdıklarını okudum kaynanın değişmesine çok sevindim dün eskilerden bi beni sormamışsın ama ben yinede diyeyim bende iyi sayılırım bacak ve kasık ağrım dışında dün doktora gittim bebeğim baya büyümüş ellerini falan kafasını poposunu gösterdi doktorum kalbinasıl pıtpıt atıyordu çok heyecanlandım neyse umarım sende oğlunda iyisinizdir özletme kendini arada gir topiğe olurmu..
UMUTLUYUZ canım sen nasılsın neler yapıyosun doğumuna az kaldı heyecan varmı nasıl geçiyor günlerin umarım iyisindir sende kendine iyi bak..
MERYEM nerelerdesin ya çok merak ediyorum seni bitürlü karşılaşamıyoruz topikte senle özledim seni valla neler yapıyosun bebişin nasıl sen nasılsın umarım herşey yolundadır ...
YAMAN'OLGAY'MİNOZ'SALİHA'HANNEM'ÖZLEM'D_KUPCU'MUTFAKROBOTU'ELİFECE'MIZMIZ'SİZLER NASILSINIZ...
.
bak yaaa ..valla akşam gidip çalışmalara başlayasım geliyor hee...beni en çok şu 4 boyutlu ultrasonlar etkiliyor yaa ...normal adam gibi hareket ediyorya çok etkileyici ...çok mucizevi bir şey yaa ...ALLAH ın insana bahşettiği en güzel şeylerden biri de bebek bence ...
İYİYİZ TATLIM SEN NASILSIN
BENDE İYİYİM CANIM SEN NASILSIN TEST YAPMADINMI HALA..
çok şükür canım ben iyiyim. Bebeğinin iyi olmasına sevindim canım hep böyle güzel haberler alırsın inşaallah canım. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah.
O KADAR GÜZEL Bİ DUYGUKİ İÇİNDE KÜÇÜCÜK Bİ CANLI TAŞIDIĞINI BİLMEK ANLATILAMZ Bİ DUYGU BEN HER GÖRMEMDE KALBİM YERİNDEN ÇIKACAKMIŞ GİBİ OLUYORUM RABBİM GÖNÜLDEN ANNE OLMAK İSTEYEN HERKESE BU DUYGUYU YAŞATSIN BEN BAŞLARDA ÇOK KORKU İLE YAŞADIM GEBELİĞİMİ DUYUNCA HİÇ SEVİNEMEMİŞTİM BİLİYORMUSUN ÇÜNKÜ HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMEDEN ÖNCE ARABA ÇARPMIŞTI BANA HASTANEDE KAN TESTİ SONUCUNDA ÖĞRENDİM DUYUNCADA AĞLADIM HİÇ SEVİNEMEDİM ÇÜNKÜ İLK BEBEĞİMİ DÜŞÜK YAPTIM ÇÜNKÜ ÇOK KÖTÜ KAYIP BELİMİN ÜSTÜNE DÜŞMÜŞTÜM Bİ HAFTA SONRA KANAMAYLA DÜŞTÜ BEBEĞİM BUNADA BİRŞEY OLACAK DİYE DÜNYAM KARARDI RESMEN AMA YÜCE RABBİM YAVRUMU BANA BAĞIŞLADI O EN UFAK Bİ AĞRIDA HEMEN BEBEĞİM GELİYOR AKLIMA ONA BİRLEY OLURSA DİYE İŞTE BÖYLE KAFANIZI ŞİŞİRDİM KUSURA BAKMAYIN O GÜNLER GELDİ AKLIMA PAYLAŞMAK İSTEDİM..
aaa sen hamılesın bende jeton yeni düştüüüü
ne kadarlık bebiş çok sevindim
yok cnm yapmadım bikaç gün daha gecsin hem benim olduysa kaza ıle olmuş olur çnk bilerek bişi yapmadık :))
O KADAR GÜZEL Bİ DUYGUKİ İÇİNDE KÜÇÜCÜK Bİ CANLI TAŞIDIĞINI BİLMEK ANLATILAMZ Bİ DUYGU BEN HER GÖRMEMDE KALBİM YERİNDEN ÇIKACAKMIŞ GİBİ OLUYORUM RABBİM GÖNÜLDEN ANNE OLMAK İSTEYEN HERKESE BU DUYGUYU YAŞATSIN BEN BAŞLARDA ÇOK KORKU İLE YAŞADIM GEBELİĞİMİ DUYUNCA HİÇ SEVİNEMEMİŞTİM BİLİYORMUSUN ÇÜNKÜ HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMEDEN ÖNCE ARABA ÇARPMIŞTI BANA HASTANEDE KAN TESTİ SONUCUNDA ÖĞRENDİM DUYUNCADA AĞLADIM HİÇ SEVİNEMEDİM ÇÜNKÜ İLK BEBEĞİMİ DÜŞÜK YAPTIM ÇÜNKÜ ÇOK KÖTÜ KAYIP BELİMİN ÜSTÜNE DÜŞMÜŞTÜM Bİ HAFTA SONRA KANAMAYLA DÜŞTÜ BEBEĞİM BUNADA BİRŞEY OLACAK DİYE DÜNYAM KARARDI RESMEN AMA YÜCE RABBİM YAVRUMU BANA BAĞIŞLADI O EN UFAK Bİ AĞRIDA HEMEN BEBEĞİM GELİYOR AKLIMA ONA BİRLEY OLURSA DİYE İŞTE BÖYLE KAFANIZI ŞİŞİRDİM KUSURA BAKMAYIN O GÜNLER GELDİ AKLIMA PAYLAŞMAK İSTEDİM..
çok geçmiş olsun ALLAH bir daha o günleri göstermesin ...benim yengem de bebek karnında ölmüştü hatta on gün olmuş öleli ..ALLAH tan anneyi zehirlememiş ..operasyon geçirmişti..öyle çok üzülmüştü ağlamıştı ki hiç unutmuyorum ...ALLAH sağlıklı bir şekilde doğmayı nasip etsin inş.. ama her işte bir hayır vardır öyle düşünmek lazım ...mesela yengemde doğacak bebek sakatı ki vucut reddetti diyordu doktorlar ...
aaa sen hamılesın bende jeton yeni düştüüüü
ne kadarlık bebiş çok sevindim
yok cnm yapmadım bikaç gün daha gecsin hem benim olduysa kaza ıle olmuş olur çnk bilerek bişi yapmadık :))
SAĞOL ECECİM 10+5 GÜNLÜK OLDUK BUGÜN SENDE TEST YAPSANA MERAK ETMİYORMUSUN İNŞALLAH BEBİŞ VARDIR KARNINDA TEST YAPTA BİZİDE MERAKTA BIRAKMA..,,
çok geçmiş olsun ALLAH bir daha o günleri göstermesin ...benim yengem de bebek karnında ölmüştü hatta on gün olmuş öleli ..ALLAH tan anneyi zehirlememiş ..operasyon geçirmişti..öyle çok üzülmüştü ağlamıştı ki hiç unutmuyorum ...ALLAH sağlıklı bir şekilde doğmayı nasip etsin inş.. ama her işte bir hayır vardır öyle düşünmek lazım ...mesela yengemde doğacak bebek sakatı ki vucut reddetti diyordu doktorlar ...
SAĞOL CANIM ALLAH KİMSEYE BÖYLE ACILAR YAŞATMASIN YENGENEDE ÇOK ÜZÜLDÜM RABBİM HERKESE ELİ AYAĞI DÜZGÜN SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLESİN...
Bat hg cnm İyİ olmanıza sevİndİm rabbİm saĞlıkla kucaĞına almayıda nasİp etsİn sana ve hepİmİze
kaÇ haftalık oldu meleĞİn
aĞrılarında en kısa sÜrede geÇer umarım
H.B YAMANCIM AMİN DARISI SANA İNŞALLAH AĞRILARIM İÇİN AĞRI KESİCİ KULLANIYORUM İNŞALLAH GEÇER EN KISA ZAMANDA ÇÜNKÜ GÜNLÜK YAŞANTIMI ÇOK ETKİLİYOR OTURDUPUM YERDE KALIYORUM DÜN ZAR ZORUNA GİTTİM HASTANEYE NEYSE BEBİŞİM 10 HAFTA 5 GÜNLÜK TEYZESİ BÜYÜMÜŞ BAYA YAYILMIŞ YATIYODU KEYFİNE DİYECEK YOKTU VALLA...
canım çok merak etmıyorum çnk niyetine girmemiştik daha bakıyorum burda hep adet gunu yumrtlama günü yok işte yatış şekli vs hesaplanıo yanı gebe kalmak sanırım okadar kolay değil:))))
bikaç gün gecsın yapıcam adet tarıhı 1n hafta gecmesı gerekıomuş bellı olması ıcın
birde heran olacak gbiyim oldum sanıp sürekli lavabya gidiorum ama bişi yok
ay canım baya olmuş senin çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?