bana küsemezsin de gerisini bilemem :roflol:
prinç makarna şehriye salça yağ aklıma gelen bunlar şimdilik
KIZ ALLAH SENİ NE ETMESİN BENDE BİLİYOM EVİMİN İHTİYAÇLARINI AMA HANİ HEP OLURYA İNSAN AKLINA GELMEZ Bİ TÜRLÜ DÖNÜNCE HAY ALLAH ŞUDA KALDI DENİZ BENİMDE LİSTEM HAZIR AMA HALA DÜŞÜNÜYOM BELKİ DAHA VARDIR BİŞEYLER DİYE lülülülülülü
naniknanik
tuz,un,yoğurt,peynir,hazır pizza,ketçep mayonez,turşu,soğuk içecekler
ayy beim de aklıma gelenler bunlar hadi bakalım
sana küsmek mümkün mü kibar feyzo sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ha şöleee kaydirigubbakcemile5 yazmaya gelince aklına gelmiyo insanın ondn dedim
ha şöleee kaydirigubbakcemile5 yazmaya gelince aklına gelmiyo insanın ondn dedim
yufka da geldi aklıma şimdi ,kabartma tozu ,kakao ,vanilin,baharat.
BAK AÇILDIN GÖRDÜN MÜÜÜ sempatiksalakcinni alkisalkisalkis :roflol:
ulennn al bim den hazır mantı nimet akyseri mantısı yap bi güzel ye ohhhh mis gibi :icecream:
evetkaydirigubbakcemile2
daha da açılıcam da zor tutuyorum kendimi
milföy hamuur da ben her ay illa alır atarım buzluga
böreklik peynir alırım
yumurta
tereyağ
soda
AY AYY AYYYYYY SÜPERSİNN DEVAMMMM :sm_cool: :roflol:
süperfresh in hazır mantıları süper oluyorrrr
offf canım çekti yine
bide hazır patates kroket soğan halkası ayyy nasıl dayanıcam yemege daha çok var
ben biminkine bayılıyorum ..bir de hazır patateslerine ...patatesi kızartmak yerine tepsiye yağlı kağıdı koyuyorum üzerine patatesleri veriyorum fırına ..aynı kızarmış patates gibi oluyor ve gram yağsız ..
ben biminkine bayılıyorum ..bir de hazır patateslerine ...patatesi kızartmak yerine tepsiye yağlı kağıdı koyuyorum üzerine patatesleri veriyorum fırına ..aynı kızarmış patates gibi oluyor ve gram yağsız ..
ayy ciddimisin benim kocam bayılıyo onlara ama hiç yapmadım
nasıl oluyo hangi marka almalıyım
onu ben de yapıyorum tadı da aynı oluyor değil mi;geöen hatta tepsinin bi yanına biber patlıcan falan da koydum al sana karısık yagsız kızartma
offf ölecem yaaaaa
çiğköfte severmisiniz pekiiiii:teytey::teytey::teytey:
ayy ciddimisin benim kocam bayılıyo onlara ama hiç yapmadım
nasıl oluyo hangi marka almalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?