Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bugün çok agresif herkesin kafasına vuruyor
iki kere benim de vurdumafoldumben

HAZIR GıTMıŞKEN DEDıKODU YAPALIM
BENDE ULEN DıYO DıYE KIZDIM ONA O DA ALINGANSIN DEDı BANA HALBUKı BEN ULEN KELıMESıNı SEVMEM KABA GELıR BANA OHH ıÇıMı DÖKTÜM :roflol:

HAZIR GİTMİŞKEN DEDİKODU YAPALIM
BENDE ULEN DİYO DİYE KIZDIM ONA O DA ALINGANSIN DEDİ BANA HALBUKİ BEN ULEN KELİMESİNİ SEVMEM KABA GELİR BANA OHH İÇİMİ DÖKTÜM :roflol:

şutarafagitti

bana da alıngansın dedi,bende hassas insanım ben dedim
yarın okur artık yazdıklarımızı kafamıza kaçkere vurur bilmemsırnaşık şey
belki de okuyordur çıkmamıştır kimbilir heran yazabilirkaydirigubbakcemile3
dök dök rahatla canım

EĞER OKUYOSA lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
YRN OKUYACAKSA :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol:

canım ya günler geçmiyordur sana şimdi eşinde yok ama sabret beklenen gün çabuk gelir derler inş en kısa zamanda eşinede bebeğinede kavuşursun benim hamilelik iyi gibi başlarda çok ağrım sancım oluıyordu ama yavaş yavaş düzeliyorum şimdi sadece bulantım ve mide yanması var oda oluyomuş bebişimde iyi teyzesi cinsiyetini öğrenmek için gün sayıyoruz bizde kendine iyi bakopuyorumnanaktan

İYİM CNM BENDE GELİN KAYNANA NE GÜZELLL zemuszemus

evet güzel oluyor seviyorum kaynanamla oturup sohbet etmeyi bi arkadaş gibi konuşuyoruz...

batttttttttt ne yapıyosun tatlım.test temiz çıkmış hayırlı olsun darısı bize inşallah.ya ksık ağrılşarın oluyormu.bide testi kaç haftalıkiken yaptın:)

sağol hannemcim darısı sana inşallah kasık ağrılarım olmazmı oluyordu hemde çok şiddetli vajinama kadar vuruyordu ağrısı ama sebebi idrar yollarımın iltihaplı olmasıymış ama ben çok şiddetli ağrılar çektim geceleri uyutmuyodu tuttuğu vakit testi 12 haftalıkken yaptırdım canım pazartesi aldım sonucu dün doktoruma gösterdim senin ne kadarlık oldu bebişlerin bu arada senin nasıl gidiyo hamilelik bebişler nasıl..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:.

ben de yaprak sarmasına bayılırım annem bol baharatlı limonlu yapa

nasılsa ıkımızden baska kımse yok konusabilirizzemuszemus

ama ayıp oluyo ben çok aşeriyorum yaprak sarmasını kaynanam çok güzel yapıyo limonlu
sarmısaklı salçalı çok güzel oluyo ya bak şimdi benimde canımı çektirdiniz...

[

çiğ köfteyi severim eşim dışardan alıyo etsiz hem çok acı hemde çok güzel ama yiyemiyorum hamile kaldığımdan beri midemi yakıyo...

HAZIR GİTMİŞKEN DEDİKODU YAPALIM
BENDE ULEN DİYO DİYE KIZDIM ONA O DA ALINGANSIN DEDİ BANA HALBUKİ BEN ULEN KELİMESİNİ SEVMEM KABA GELİR BANA OHH İÇİMİ DÖKTÜM :roflol:

az değilsiniz ha robot gitti dedikodu kazanı başladı ama onun hoşuna gidecek bu durum yarın sizinle uğraşmaya bi bahanesi oldukaydirigubbakcemile3

neyse herkes çıktı galiba hadi banada eyvallah zaten birazdan kocam gelir yemeği hazırlayayım
hepinize iyi akşamlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…