Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ya mide yanması ve halsizlik dışında iyiyim kızlar ya ececimm sen nasılsın eşinle onuşabildin mi

halsiz halsiz de çalışması ne zor olur
umarım geçer biran önce canım

yok konusamadık yazıstık hararetli bir şekilde
kızlar kızıo yazmıcam eski sayfalarda yazıo:))

ya mide yanması ve halsizlik dışında iyiyim kızlar ya ececimm sen nasılsın eşinle onuşabildin mi

canim sut ve yesil cay iyi geliyor mide yanmasina ama yesil cay daha iyii tamamen geciriyor eger tadi hosuna gitmiyorsa onun portakalli ve limonlu olanlari var onlarin tadi daha guzel

slmm kizlarrr nasilsinizzz benn cok sukurr iyiyiimm....`dunnnn esimle annemlerii baristirdim ve cok mutluyumm esime dun bebek odalarina bakalaim diye dolasmaya cikarttimm baktikk bi tane o begendii ama benimm icime pek sinmedii dedimkii kizlara soralaim annemlere gidelimmi dedim oda iyii tamam sen simdi surat asarsin dedii gittikkk kapiya kadar vardikk ben iceri girdim ama esim ben bekliyimm dedii aammaaa annemm bagigirarakk hosgeldinizz dedii esime gel felan dedii sonra girdii annem optu felann barisalim artik dedii annem......sonradaa haftalardir canimm giril istemistii annemlerede gitmisken anneme havada guzel bi girile gitsekmiydii dedimm ama babamm yuzmeye gitmis tosunn ben aradimm zaten onlarda oldugumu ve giril lafinida duyunca 5 dk geliyorumm dedii sagolsunn...yanii dun gunum cok guzeldii esimle baristilar ustunede hep beraber giril yaptikk

ii hadi gözünaydın barışmanız ii olmuş ...opuyorumnanaktan

Gözün aydın ben de sevindim

ii hadi gözünaydın barışmanız ii olmuş ...opuyorumnanaktan

Gözün aydın ben de sevindim

tsk ederimm kizlarr bende cok sevindimm.....insallah bidaha bozulmazz aralari..dun girilde babamlarin bahce komsusu vardii biz yemek yerken oda geldii adam alman benim karnimi goruncee oo ne guzell 2kisimiisin simdi felan dediii..babamdaa evett diyooo bende dede olcamm felan dedii adam ne zaman dogcak dedii baabam hemen agustosta dedii babami ilk kez oyle gordum heycanlii bide sevinclii esimde fark etmis onunda hosuna gittii tabii

Allah saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…