mrb kızlar nasılsınız
hatırlatmayayım diyordum ama N**** (Siyahi) ve kahve keyiflerini unuttum sanma kaydirigubbakcemile3
ya mide yanması ve halsizlik dışında iyiyim kızlar ya ececimm sen nasılsın eşinle onuşabildin mi
ya mide yanması ve halsizlik dışında iyiyim kızlar ya ececimm sen nasılsın eşinle onuşabildin mi
açma o konuyu ben kapatmya uğraşıyorum sen açıyorsunkaydirigubbakcemile
açma o konuyu ben kapatmya uğraşıyorum sen açıyorsunkaydirigubbakcemile
vurma bakım kızın kafasına zaten hali yok kaydirigubbakcemile al sanaaaaakaydirigubbakcemile3
kafasına vurmadım saçını çektim kaydirigubbakcemile3
kafasına vurmayı en çok sevdiğim sensin :roflol:
ben kaçar az sonra gelirim kızlar
kavga etmeden dövüşün e mi:)
slmm kizlarrr nasilsinizzz benn cok sukurr iyiyiimm....`dunnnn esimle annemlerii baristirdim ve cok mutluyumm esime dun bebek odalarina bakalaim diye dolasmaya cikarttimm baktikk bi tane o begendii ama benimm icime pek sinmedii dedimkii kizlara soralaim annemlere gidelimmi dedim oda iyii tamam sen simdi surat asarsin dedii gittikkk kapiya kadar vardikk ben iceri girdim ama esim ben bekliyimm dedii aammaaa annemm bagigirarakk hosgeldinizz dedii esime gel felan dedii sonra girdii annem optu felann barisalim artik dedii annem......sonradaa haftalardir canimm giril istemistii annemlerede gitmisken anneme havada guzel bi girile gitsekmiydii dedimm ama babamm yuzmeye gitmis tosunn ben aradimm zaten onlarda oldugumu ve giril lafinida duyunca 5 dk geliyorumm dedii sagolsunn...yanii dun gunum cok guzeldii esimle baristilar ustunede hep beraber giril yaptikk
slmm kizlarrr nasilsinizzz benn cok sukurr iyiyiimm....`dunnnn esimle annemlerii baristirdim ve cok mutluyumm esime dun bebek odalarina bakalaim diye dolasmaya cikarttimm baktikk bi tane o begendii ama benimm icime pek sinmedii dedimkii kizlara soralaim annemlere gidelimmi dedim oda iyii tamam sen simdi surat asarsin dedii gittikkk kapiya kadar vardikk ben iceri girdim ama esim ben bekliyimm dedii aammaaa annemm bagigirarakk hosgeldinizz dedii esime gel felan dedii sonra girdii annem optu felann barisalim artik dedii annem......sonradaa haftalardir canimm giril istemistii annemlerede gitmisken anneme havada guzel bi girile gitsekmiydii dedimm ama babamm yuzmeye gitmis tosunn ben aradimm zaten onlarda oldugumu ve giril lafinida duyunca 5 dk geliyorumm dedii sagolsunn...yanii dun gunum cok guzeldii esimle baristilar ustunede hep beraber giril yaptikk
ii hadi gözünaydın barışmanız ii olmuş ...opuyorumnanaktan
Gözün aydın ben de sevindim
tsk ederimm kizlarr bende cok sevindimm.....insallah bidaha bozulmazz aralari..dun girilde babamlarin bahce komsusu vardii biz yemek yerken oda geldii adam alman benim karnimi goruncee oo ne guzell 2kisimiisin simdi felan dediii..babamdaa evett diyooo bende dede olcamm felan dedii adam ne zaman dogcak dedii baabam hemen agustosta dedii babami ilk kez oyle gordum heycanlii bide sevinclii esimde fark etmis onunda hosuna gittii tabii
Allah saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?