Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

aman aman ALLAH korusun. ama benim kocam kavga etsek bile ne eve geç gelir neden anasına şikayet eder. Kavga ederdik 10 dk sürmez barışmamız. ALLAH esirgesin

eskiden benimkide öyleydi.bu son olayda ne oldu anlamadım.hersey yolunda olmasa bebek denemesıne bıle gırısmezdim.

Allah bozmasın cnm

kızlarrr acıktım ben yaaa
robot nerde kiiiiiiii
yaman senin ablan şimdi ailenle mi yaşıyor canım

bana yardım et gel
okadar çok incik cincik işim var kiii

:roflol::roflol:

Kızlar ya eskİden ne kalabalkıktı burası azaldık İyİce

ben tek başıma yeterim buraya da ben olmadığım için sakin gibi görünüyor değilmi kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun ... ticarete atılıyormuşsun ...hadi hayırlısı ...bana bak kahve içmeye gelirsem kahveni beğenmezsem dağıtırım mekanını heee :roflol:

çok haklısın cnm
ok konuşmuyoruz yerimseniben delikafadulden

konuşmayalım demişsiniz ama duramamışsınız hee...kapatın ulennn konuyu yoksa dağıtırım burayı hee..konuştukça iice sinirleriniz kalkıyor hatırlıyorsunuz ..en iisi konuşmamak hatırlamamak ..ben geldim benimle uğraşın ..yoksa konuyu değiştirmek için ben sizinle uğraşmaya başlayacağım kaydirigubbakcemile3:roflol:

beni soran olmamış ama ben sorayım barik sizler nasılsınız robot teolog yaman meryem dkupcu ....

hoşgeldin bat ..e ne yapalım biz de haklıyız..hatunların kocalarını çekiştirmekten seni unuttuk kaydirigubbakcemile3

kabul ettim:teytey: ilk arkadaşımsın Şeniz

baktım şimdi resımlerıne
ilk resim çok hoş
insan böyle mutlu bır fotografı gorunce yasadıklarına ınanamıyor,kendi resimlerime bakınca ben de sasırıyorum

baktım şimdi resımlerıne
ilk resim çok hoş
insan böyle mutlu bır fotografı gorunce yasadıklarına ınanamıyor,kendi resimlerime bakınca ben de sasırıyorum

hemde nasıl bende üzülüyorum sonra da yapmacık geliyor bunlar bana işte bi anlık sevinçle o an dünyayı yıkıyolar uğruna sonra tık yok :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…