aaaa ciddimisin para göndermek yasak aslında
ii etmişsin canım
benım bunlar çok alcak gonullu hiçbirşey istemıolar biz elimizden geldiğince yolluyoruz
Geçmiş olsun robot allah şifa versin
hoşgeldin bat nasılsın
inşallah ben de gerçekten ihtiyacı olan senin anlattığın gibi bir aile seçmişimdir.
evet canım bakkala filan borçları varmış ödeyememişler. Ne bileyim ama kardeşimi çok seviyodum adı keserdi çok mahcup türkçeyi bile zor konuşuyordu. Annesi hiç türkçe bilmiyodu.
Bunlardan sonra tekrar cesaret edemedim :)
senin kardeşin nerede
kaldrdım da ondan ama senin için tekrar koydum bakabilirsin
bizimki karadenizde 10 yasında erkek çocugu
keser mi? Nasıl isim bu kaydirigubbakcemile3
baktım canım resimlerinin hepside çok güzel manzaralar süper sende süpersin tuniğin çok hoşuma gitti...
Geçmiş olsun robot allah şifa versin
hoşgeldin bat nasılsın
robot yasakladı
doyur doyurcokacimcoook
hoşbulduk salihacım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik kaç haftalık oldun ağrıların varmı hala...
aaa niye konuştukça rahatlar insan belki daha çok üzülmeyesin diye yasaklamıştır ..
şimdi koca bi tabak makarna yiyorum.cokacimcoook..
sağolasın .. :kedi::kedi: böyle egzantrik şeylere karşı aşırı ilgim var .nerde farklı tuhaf zıttırı pıttırı birşey varsa gider alırım ...kaydirigubbakcemile3
manzaralar sadece bir kısmı hepsini yükleyemedim ..23 nisanda tatile gittik de onların resmi bunlar ...öyle çok gezdikki hala yorgunluğu üzerimde ...gezenti biri olunca böyle oluyor işte kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk salihacım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik kaç haftalık oldun ağrıların varmı hala...
vayyy süper bayılırım makarnayaaaaacokacimcoook
bende çok severim özellikle beşamle soslu makarnaya bayılıyorum...
bende önceden senin gibiydim nerde ilginç kıyafet varsa onu alırdım ama ne zaman kilo almaya başladım normal kıyafetler giymeye başladım ..
gezmeyi bende çok severim vakit buldukça gezeriz ama çokta bi yer bildiğim söylenemez hayatımda ilk kez tatile balayında gittim onun öncesinde yok yani ama güzel oluyor insana değişiklik oluyor farklı yerleri gezmek görmek...
sus ulennn ...karnım acıktı zaten alsanaalsanasmilevayyy süper bayılırım makarnayaaaaacokacimcoook
aaa niye konuştukça rahatlar insan belki daha çok üzülmeyesin diye yasaklamıştır ..
şimdi koca bi tabak makarna yiyorum.cokacimcoook..
robot yaaa
dünkü konu kafama takıldıııı
evet biz de tosunumla gezmeyi çok seviyoruz en ufak tatilde kaçıyoruz bir yerlere ...bayramlarda filan gidiyoruz .abant-mudurnu-göynük-beypazarına gittik bu turumuzda ..daha önce kapadokyaya gitmiştik sonbaharda ...bi ara istanbul yaptık ...antalya yaptık ...bu sene inş. amsra safranbolu yapacaız ...trabzon yapacağız ..bayramda da istanbul düşünüyoruz tekrar ama geniş kapsamlı istanbul gezisi ....geziyoruz da geziyoruz anasını satayım ...haftasonları da gidiyoruz bir yerlere ...daha yakında yedigöller planımız var ... bakalım artık hayırlısı ...aman bir kere mi geleceğiz dünyaya ...hamile kalınca zaten gezemem çok fazla ..şimdi gezeyim diyorum ...
sus ulennn ...karnım acıktı zaten alsanaalsanasmile
evet işte üzülmesin daha çok diye sengözlerimebaksanab
takılma takılma bir hal çaresine bakmaya çalış sadece :jeyyar:
yawww nasıl bulacak bir hal çaresi burda sorsakakannehir
çok şükür canım iyi gidiyor şimdilik hesaplamalara göre 7+2 olmam gerekiyor ama dr geç döllenme dedi 6+2 şükür kasık ağrılarım geçti halsizlik uyku var.
ayyy beşamel soslu hayatta yıyememmmm
onun dısında hepsini severimm
evet biz de tosunumla gezmeyi çok seviyoruz en ufak tatilde kaçıyoruz bir yerlere ...bayramlarda filan gidiyoruz .abant-mudurnu-göynük-beypazarına gittik bu turumuzda ..daha önce kapadokyaya gitmiştik sonbaharda ...bi ara istanbul yaptık ...antalya yaptık ...bu sene inş. amsra safranbolu yapacaız ...trabzon yapacağız ..bayramda da istanbul düşünüyoruz tekrar ama geniş kapsamlı istanbul gezisi ....geziyoruz da geziyoruz anasını satayım ...haftasonları da gidiyoruz bir yerlere ...daha yakında yedigöller planımız var ... bakalım artık hayırlısı ...aman bir kere mi geleceğiz dünyaya ...hamile kalınca zaten gezemem çok fazla ..şimdi gezeyim diyorum ...
sus ulennn ...karnım acıktı zaten alsanaalsanasmile
evet işte üzülmesin daha çok diye sengözlerimebaksanab
takılma takılma bir hal çaresine bakmaya çalış sadece :jeyyar:
buraya karıştırma o konuyu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?