Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

robot ve ece siz ne karıştırıyonuz bakemmm bizden habersiz ne o öyle şifreli konuşmalar noluyorrrrrr hatunlarrrrrrrr rahatsız ediyosak gidelimmmmmmmm :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

robot ve ece siz ne karıştırıyonuz bakemmm bizden habersiz ne o öyle şifreli konuşmalar noluyorrrrrr hatunlarrrrrrrr rahatsız ediyosak gidelimmmmmmmm :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

ne alakası var saliha ...sus bakayım sen ..şifreli değil ne şifresi ama farklı bir konu o yüzden burda konuşulması uygun düşmez dedim hepsi bu ..kaydirigubbakcemile

iyi az kalmışbenimde haftaya cuma günler geçmek bilmiyor ya özledim bebişimi bakalım inş cinsiyetinide öğrenicem..

hadi hayırlsı

neyse kızlar ben kaçar yemek yapıcam bi saat sonra kocam gelecek hadi görüşmek üzere...opuyorumnanaktan

hasta etmeyin ulennn burda anlatılacak bir konu değil size özelden anltsın mevzuyu diyorum anlamıyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…