Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

yapma cnm ya peki kuzenin yalan sölemiyodur dimi

hayır sölemez
sırdasım o benim
msn de yazıstılar
olmuyopr demıs kocam sevgi hersey değil
anlasamıyoruz o da çok üzülüo ben de yazmış
onun üzülmesi,ni de istemıyorum konusunca kırıcı konusyorum yazmış kuzenime

EE TAMAMDA NAPICAKMIŞ ŞİMDİ PEKİİİİ :çok üzgünüm:

bunu sana neden demiyoda kuzenine diyoo yaaa bu avatar kim biliyomsun paris hilton yalnız south park versiyonu

kuzenim demiş söyledin mi kendisine diye
kocam da söylemedim ama tahmin edıyordur demiş

kız agaya yorum yaptım resmimre bak yorumla dedi bana kısdı galia hiç bişey yazmadı teşekkür adam bir a

bence ozaman ne yap biliyomusun eşyalarını topla ver eline git ananın evinde kal dye bakalım ne olacak

kendi eşyalarımı toplayacağım bu gece
çok sinirliyim
pes edıyor kolayı secıyor
ben günlerdir sabredıyorum

nasip bende cok istiyorum ama eşim biraz tedirgin bu konuda kendimi hazır hissetmiyorum falan dedi bnde bunun hazırlıgımı olur ben hazırsam sen dunden hazır olman gerekir dedim :)senmi doguracan dedim:) ama düşündü ve karar verdik inş cok bekletmeden gelir ben bebkleri cocukları cooook seviyorum artıkbaskalarının deil kendi bebeğimi sevmek istiyorum inş.hayırlısı olsun herseyin

hayırlısı olsun ne diyem ece cik
burnunu iyice sürttür ama seni yine aramaz sormaz hemen boşanma davası aç ki eline dilekçe geldiğinde paçaları tutuşsun sonra iyice de burnunu sürttür hemen affetme bu sefer
iyice pişman oldugunu ve birdaha tekrarlamayacağından emin olursan da affet güzelim ya
dayanamam ben ben ayrılmalara

ececim canım inan çok üzüldüm RABBıM hakkın da ne hayırlısıyla onu versin. Bir an önce seni hayırlısıyla bir aydınlığa çıkarsın RABBıM

canım dilekçeden snr dönüş olmaz
burnu dilekçeden önce sürtmeli
ben de dayanamıyorum
bi yandan ağlıyorum

demiştin ya iki ay ayrı kaldık aramadı sormadı diye yine bana aramaz sormaz gibi geliyor o yüzden öyle dedim cnm

tamam iştearamaz sormaz
yanı burnu da sürtmez
kolay yolu seçiyor
anası kazandı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…