slm bizde 1 yıllık evliyiz bizde karar verme asamasındayız aslında biraz calışmalara basladık sayılır gecen ay adetim 6 gun gecikti idrar testi yaptım cıkmadı kan testi yaptırdm sonucalmaya gidecem gun adet oldum cok uzuldum ama hayırlı vercek olanda alcak olan da allah ondan nasip deyip geciyorum hakkımızda hayırlısı olsun
neymiş gerekçeleri
yasal izin hakkın var zaten
[sıze="2"]öffff ne bileyim .. Daha 1 ay oldu personel sorumlusu olduğum ... Yerimi sağlamamış olurmuşum müdürüm öle dedi eeee bu firmada 1 yılım doldu bebek olana kadarda 1 yıl olacak yani 9 ay hamilelik zaten.... Eeeeee ne alaka 4-5 yıl çalışıp kalırsam kovmayacakları ne malum ki dimi ama akannehir[/sıze]
öffff ne bileyim .. daha 1 ay oldu personel sorumlusu olduğum ... yerimi sağlamamış olurmuşum müdürüm öle dedi eeee bu firmada 1 yılım doldu bebek olana kadarda 1 yıl olacak yani 9 ay hamilelik zaten.... eeeeee ne alaka 4-5 yıl çalışıp kalırsam kovmayacakları ne malum ki dimi ama akannehir
merhabalar ben geldim
merhabalar ben geldim
Kızlar nİdem bulanıyo bu aralar ÜzÜntÜdenmİ acaba
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nbr cnm bebiş ne kadar oldu
çok şükür canım bulantılarla baş etmeye çalışıyorum. bebişim 7 haftanın içinde teyzesi 7+3 günlük
maşallahhhh
kızlar merhaba bende ece kıskandı bende deiştim avatarımı
kızlar kuzenım kocamla konusmuş
kocam olmuyor demiş kuzenime
sevgi değil hersey demıs anlasamıyoruz demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?