Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

çok uykum var benim kızlar ya sabah çok erken kalktım eşimi sağlık ocağına götürdüm şimdi ayakta uyuyorum..

biz ayakta uyuyoruz burda
evde olsam ohh ne güsel uyurdum tatlı tatlı azıcık

evdesin ne güsel vur kafayı yat azıcık

eşin nasıl iyi oldu mu

ahh kıyamam sana yatıp uyusana cnm sendeee opuyorumnanaktan

biz ayakta uyuyoruz burda
evde olsam ohh ne güsel uyurdum tatlı tatlı azıcık

ah kızlar benim gündüz yatamama gibi bi sorunum var ne kadarda uykum olsa uyuyamıyorum gündüzleri ..

yamancım eşim düne nazaran daha iyi ama boğazıçok acıyor ilaç aldık inş geçer en kısa zamanda sağolasın..

Bılıyomuusuz bende anne olmaya baya heveslendım allah ızın verırse Şu seyahat ıŞınden sona ÇalıŞmalara baŞlamak lazım hayırlısıyla
folık asıde de baŞlamayı dÜŞÜnÜyorum yakında ama bende fecı ıŞtah aÇıyo napcam bılmem daha Önce denemıŞtım Çok ıŞtahım aÇılmıŞtı.kılo almaktan korkuyorum zaten tombıĞım

ıı YAPMIŞSIN CıCıM YÜRÜMEK DOĞUMU KOLAYLAŞTIRIR
KAÇ HAFTALIK OLDUN SEN BAKıMMM :CüvCüv:

ben cok yuruyorum bugunde 2 saaten fazla yurudum..insallah dogumum kolay olur bu kadar yurumeye benimki zor olursa artik derim yurumek ise yaramiyor.benim 5 gun onde gidiyor bebis 25.hafta 6 gunluk canim az kaliyor yavas yavas

meryem hoşgeldin

yamancım folik asit ben de kullanmıstım 1 ay karnım çok şişmişti benim de kocaman olmustu

acaba şişkinlik yapmayanı var mıııı

ben cok yuruyorum bugunde 2 saaten fazla yurudum..insallah dogumum kolay olur bu kadar yurumeye benimki zor olursa artik derim yurumek ise yaramiyor.benim 5 gun onde gidiyor bebis 25.hafta 6 gunluk canim az kaliyor yavas yavas

maşallah cnm ya yürümen çok iii
kaç kilo aldın şimdiye kadar
peki kaç kilo ile hamiş kalmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…