Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

AYY SÜPER MORAL OLDUN WALLA BANADA CNM HİÇ KİLO ALMAMIŞSIN NE GÜZEL YAA zemuszemus UMARIM BENDE ÖYLE ÇOK ALMAM MERYEMDE ALMAMIŞ PEK YANİ NORMAL BENCE

AYY SÜPER MORAL OLDUN WALLA BANADA CNM HİÇ KİLO ALMAMIŞSIN NE GÜZEL YAA zemuszemus UMARIM BENDE ÖYLE ÇOK ALMAM MERYEMDE ALMAMIŞ PEK YANİ NORMAL BENCE

yamancım zaten gebeliğin başlarında kilo almıyosun veriyosun zaten mide bulantısı çekersen yemende azalıcak eh ister istemez kilo vereceksin ondan sonra dikkat edersin almamaya inş bende çok almam...

yamancım zaten gebeliğin başlarında kilo almıyosun veriyosun zaten mide bulantısı çekersen yemende azalıcak eh ister istemez kilo vereceksin ondan sonra dikkat edersin almamaya inş bende çok almam...

ALMAZSIN CİCİM MERAK ETME ŞİMDİDEN SONA ÖYLE AMAN AMAN Bİ KİLON OLMAZ BENCE
HAYIRLISI CNM ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAK NASİP ETSİNDE DAYANICAZ BRZ NAPALIM kaydirigubbakcemile5 KOLKAY GELSİN SANA Şeniz

eve giderim annemde güzel bir yemek yerim
snr banyo yaparım mis gbi
azıcık nette takılırım arkadaslarımla konusur yatarım:)))

eve giderim annemde güzel bir yemek yerim
snr banyo yaparım mis gbi
azıcık nette takılırım arkadaslarımla konusur yatarım:)))

OHH YARASIN
AMA DUŞ ALINCA BİŞRDE YASİN OKU EMİ CNM
ALLAH SONUMUZU HAYRETSİN DİYE BOL BOL DUA ET HATTA PERŞEMBE AKŞAMI İSTİHARE YAPSANA SEN :jeyyar:

OHH YARASIN
AMA DUŞ ALINCA BİŞRDE YASİN OKU EMİ CNM
ALLAH SONUMUZU HAYRETSİN DİYE BOL BOL DUA ET HATTA PERŞEMBE AKŞAMI İSTİHARE YAPSANA SEN :jeyyar:

evet bak iyiki aklıma getirdin senin sıkıntın için de okuyacağım .söz canım.

selam kızlar herkese,1 haftadır giremiyorum ama sizle paylaşmak istediğim şeyler var:))) adetime 3-4 gün var,buna rağmen çift çizgiyi gördüm dün evde.bugün kan testi yaptırdım,değerim 102 çıktı...adetimin geçmesini bekelyip doktora gideceğim,inşallah bi aksilik olmaz.eşim herkese duyurdu deli oldu sevinçten:))

EE NORMALMıŞ CNM YA 5 AYDA 5 KıLO
BENDE ŞUAN 67 KıLOYUM BOYUM 160
ÇOK KıLO ALMAKTAN KORKUYORUM BıRDE FOLıK ASıDE BAŞLARSAM YANDIK eyvahedigeldismile

canim ben 5 ayda almadim 5 kilo suan 6 ay 3 haftalik bebisim 7 ayimiza giricez bu zamana dek aldim 5 kilo zaten 10 kilo dan fazla almak istemiyorum son aylarda cok aliniyor diyorlar..doktorum bana normal kilon felan dedii insallah hepte boyle gider sende sikinti yapma insan istedikten sonra yapamiycagi bisey yoktur.hergun 1 saat yurusen sana yeter..

bat canim bol bol cilek ye tam zamani simdi demir vitamini cok varmis gecen kurstaki ebe soyledi yesilliklerde bide kirmizilarda dedi ben bol bol yiyorum hemde bebis zeki olurmus canimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…