Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar robota geçmiş olsun diye özel mesaj attım ama cevap bile vermeye tenezzül etmedi alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
evet yaaaa sen mı hamılesın biz mi belli değil

saliha hazır ol akşama sana güzel bir tokat gelecekkaydirigubbakcemile3

evet yaaaa sen mı hamılesın biz mi belli değil

saliha hazır ol akşama sana güzel bir tokat gelecekkaydirigubbakcemile3

hamilelik denilince midem bulanıyo ya Aralık 2010 anneleri diye bir topic var oraya girdiğim zaman midam acayip bulanıyo herkes mulantıdan bahsediyo başka şeyden bahsediyo kendimden geçiyorum resmen fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis

gidin terk edin beni kız bekçi kesecem maaşından ona göre güzel bekle topiği çok cimrisin bekçi bacım insan bir şeyler ikram eder sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kızsaliha bir seni silmemiş arkadaşlık tan baksan arkadaş listene bir

slmm kizlar nasilsinizzz..dedikodu yapmayinn len robot gitti topik durdu nedir alip veremediginiz bakimm kizla.....alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

ayyy denetlemem var yogunum kızlar napım
saliha bugun bekçi sen ol ok:))

slmm kizlar nasilsinizzz..dedikodu yapmayinn len robot gitti topik durdu nedir alip veremediginiz bakimm kizla.....alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

topik neden dursun canım konusuyoruz işte biz de

iyiyiz sen nasılsın bakalım

Ayy yemek yedim gözüm gönlüm açıldı şükür sempatiksalakcinni
yemek yemek çok güzel yaaaaaaaaaaaa hihoyyyt cokacimcoook

Ayy yemek yedim gözüm gönlüm açıldı şükür sempatiksalakcinni
yemek yemek çok güzel yaaaaaaaaaaaa hihoyyyt cokacimcoook

afiyet olsun cnmmm bugun ben de iyi yedim valla
oh 1 saat de bahcede otırduk ama hava cok sıcak:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…