of yaaaa üzüldüm şimdi
sakın uzatmayın uzayınca neler oluyor ben çok iyi gördüm(
ayne sana katılıyorum ıhlaur hiç acıkırmıyo bizrejimi bıraktık dayanmadım ben
tarfikte olunca bide iyice sinirlerim bozuluyoo
ya bişi diyecem size
bu aralar bende öok akıntı oluyor bir de reglm bir gün sürdü
korkmaya basladımbilmiyorumkismile
ya yok zaten korkularım vardı bilmyorum heralde ayrılıcam artık çekemiyorum
gerçekten miiyi düşün ne olur sinirle karar verme ltf
kafamçokkarıştı
YAPMA CNM YAA
STRESLE ALAKALI OLABİLİR YADA CADIARZU
BU ŞARTLARDA ALLAH KORUSUN AMA HAMİLE OLABİLİRSİN :uhm:
inşallah öyledır bu aksam test alıp yapıcam cnm
uzaığız zaten yok ailesi herşey evlenmeden bukadar moralim bozulyuosa dayanamıyorum nedense olgun olması gereken hep ben oluyorum sabreden taraf kader işte şans bnde şans yok
inşallah kaç gün geçti günün
ya yok zaten korkularım vardı bilmyorum heralde ayrılıcam artık çekemiyorum
olgun olması gereken gercekten genelde hep kadın oluyor malesef sen değil,kişisel olarak düşünme.
yuvayı ayakta tutan susması gereken ıdare etmesı gereken güler yüz göstermesı gereken genelde kadın.
bunun dısında durumlar da olabiliyor ama çok az istisna olabiliyor.
erkekler kadınlardan daha kaprisli daha alıngan daha hassas bence benım tecrübelerım bunu soyluyor
aile olayına gelınce nefret edıyorum erkek aılelerınden ,neden herseye maydonoz olurlar anlamam yanı neden oğullarını kendı basına bırakmazlar bıdıbıdı kafalarının etini yerler anlamıyorum yaaaaaaa
sana ne oldu cnm yaa
olgun olması gereken gercekten genelde hep kadın oluyor malesef sen değil,kişisel olarak düşünme.
yuvayı ayakta tutan susması gereken ıdare etmesı gereken güler yüz göstermesı gereken genelde kadın.
bunun dısında durumlar da olabiliyor ama çok az istisna olabiliyor.
erkekler kadınlardan daha kaprisli daha alıngan daha hassas bence benım tecrübelerım bunu soyluyor
aile olayına gelınce nefret edıyorum erkek aılelerınden ,neden herseye maydonoz olurlar anlamam yanı neden oğullarını kendı basına bırakmazlar bıdıbıdı kafalarının etini yerler anlamıyorum yaaaaaaa
ah canım erkek kaprisi işte çekemiyorm ve dün öğleden beri konuşmuyoruz ilkdefa bu kadar uzun
EĞER ÖZEL DEĞİLSE NEDENİ NE PEKİ CNMklava:
üst üste geldi diyelim birikim oldu bende nedensiz yere hakaret etti sonra özürdiledi falan ama ben kaldıramadım ona saldırdımdünden beride konuşmuyoruz işte
kızlar robota geçmiş olsun diye özel mesaj attım ama cevap bile vermeye tenezzül etmedi alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
akşama okur burdan yazdıklarını görürsün gününü sempatiksalakcinni merak etme cicim yazar sona :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?