Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ayne sana katılıyorum ıhlaur hiç acıkırmıyo bizrejimi bıraktık dayanmadım ben
tarfikte olunca bide iyice sinirlerim bozuluyoo

zayıflatıcı etkisi varmış
1 sene falan sekersiz içmiştim ben saat 4 gbi alışkanlık halıne getirmiştim ama şimdi bıraktım

ya bişi diyecem size
bu aralar bende öok akıntı oluyor bir de reglm bir gün sürdü
korkmaya basladımbilmiyorumkismile

bendedeaynı problem ve günüm çok geçti 15 ve kadar az oluyorum gün stres mevsim değişikliği herşey etkileyebiliyoo seninki strestendr benimkide öyle

uzaığız zaten yok ailesi herşey evlenmeden bukadar moralim bozulyuosa dayanamıyorum nedense olgun olması gereken hep ben oluyorum sabreden taraf kader işte şans bnde şans yok

olgun olması gereken gercekten genelde hep kadın oluyor malesef sen değil,kişisel olarak düşünme.
yuvayı ayakta tutan susması gereken ıdare etmesı gereken güler yüz göstermesı gereken genelde kadın.
bunun dısında durumlar da olabiliyor ama çok az istisna olabiliyor.
erkekler kadınlardan daha kaprisli daha alıngan daha hassas bence benım tecrübelerım bunu soyluyor

aile olayına gelınce nefret edıyorum erkek aılelerınden ,neden herseye maydonoz olurlar anlamam yanı neden oğullarını kendı basına bırakmazlar bıdıbıdı kafalarının etini yerler anlamıyorum yaaaaaaa

inşallah kaç gün geçti günün

Günüm gecmedi canım
biz bundan 1 ay once yumurtlama günümde ilk bebek denemesını yapmıstık.
snr ben regl oldum gunumden 3 gun gectıkten snr ama 1 gün sürdü sadece ve hiç ağrım olmadı.şimdi de dediğim durumlar oluyor

aynen sana katılıyorum ya bizimde gelinimiz var aralarında problem olunca sana yemin ediyorum bu gne kdar bende annemde hep gelinimizi tutuk ki krdeşim haklı bile olsa hayır o haklı dedik hp

ÇOK HAKLISIN CNM MALESEFKİ HER İŞİ HER SORUMLULUĞU KADINA YÜKLÜYORLAR kafamçokkarıştı

üst üste geldi diyelim birikim oldu bende nedensiz yere hakaret etti sonra özürdiledi falan ama ben kaldıramadım ona saldırdımdünden beride konuşmuyoruz işte

ANLADIM CNM
SÖZ FLN VARMI ARANIZDA
WALLA EN BAŞTAN OLSUN NE OLACAKSA EVLENİNCE ÇOOOOOOOKK ZOR alsanaalsanasmile

kızlar robota geçmiş olsun diye özel mesaj attım ama cevap bile vermeye tenezzül etmedi alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

kızlar robota geçmiş olsun diye özel mesaj attım ama cevap bile vermeye tenezzül etmedi alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

akşama okur burdan yazdıklarını görürsün gününü sempatiksalakcinni merak etme cicim yazar sona :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…