HAKLISIN CNM RELAXXX
YANLIZ GARİP OLAN KORUNMAYI BIRAKALI GÖĞÜSLERİMDE GRAM AĞRI KALMADI ÇOK SAKİNLERBELŞMDE AĞRIMIYO ŞUAN BAKALIM NOLCAK SONU yerimseniben
:roflol: Sakinler mi :))) güldürdün bei yaaaa
günaydın kızlarrrrrrrr. Hu hu
yamancım bugün nasılsın daha da iyisin inşaallah. Inşaallah kırmızı kart görmezsin de bebişin seninledir.
Kız ece hanfendi hoşgelmişseniz sefalar getirmişseniz aman efendim aman nasılsınız keyfiniz nasıl :) :) :) :)
evettttttttttttttttttttttttttt bizde c.tesi günü doktora gittik 50 lik şeker yüklememiz yapıldı sınır 140 dı bizimki 127 çıktıııı bugün doktor teyzemize gidicez tekrar sonuçları göstermeye gelişiminde gerilik var dedi bakalım bugün ne dicekkkkkkk
salıha ıyıyım cnm sen nasılsın
yaman hayırlısı bakalım
bat sana da gunaydın cnmmmm
aydoğdu sen de hosgeldın
günaydın ece nasıl gidiyo işler..
hangi işlerrr:roflol:
iyi ya ne olsun yoğun işte
sabahtan cok işim yoktu bakayım dedım bır
senın hamılelık nasıl?
hangi işlermi kaç tane işin var kız yoksa ince
işlerdemi var yerimseniben
benim hamileliğim iyice zora girmeye başladı
gece yatamıyorum dıları çıksam hemen eve gelmeye bakıyorum
otursam oturamıyorum kalksam oturmaya bakıyorum hemen öyle işte
zaman daraldı artık doğum günü yaklaşıyo..:CüvCüv:
merhaba arkadaşlar
ben siteye yeni katıldım.ben ve eşim de artık bebek düşünüyoruz.hamilelik ilk günlerden anlaşılabiliyor mu?belli başlı belirtileri varmı?
Bilgi verirseniz sevinirim.
şimdiden teşekkürler
Batt süs harika cnm çok narinnn
hayırlısıyla doğsun kızın da cicili bicili olsun inş
yok canım ne ince işi,olur gbi oluyıor ama anlıosun kı nıyetler farklı çekiosun kendını o zaman
kaç hafta oldu senın bu arada kapı süsün süperrr
teşekkür ederim.hoşbulduk.
hg aramıza cnm
umarım en kısa sürede gelir bebişiniz
kendinden bahsedermisin brz
sağol teyzesi darısı sana inşallah...
evet niyeti bozuk olan insan çok inşallah senin karşına senin gibi iyi temiz kalpliseni hakedecek biri çıkar canım arkadaşım..
2 gün sonra 31 haftamız doluyo canım kaldı 9 hafta..
süsümüzü beğendinize çok sevindik kızımda sevinmiş öyle diyo tekmesiyle..
kendinden bahsedermisin biraz aykız..
30 yaşındayım.2 yıllık evliyim.İzmirde yaşıyorum.2 yıldan sona artık bir bebeğimizin olmasına karar verdik.Fakat benim rahimimle ilgili bazı sıkıntılarım var.daha önce duydunuz mu bilmiyorum ama benim rahmimde perde var.internette araştırdım.bazı durumlarda bu bazı sıkıntılara yol açabiliyormuş.Doktorum perdenin tam olarak nerede olduğunu ancak hamile kaldığımda görebileceğini.Ş anda riskli yada risksiz diyemeyeceğini söyledi.Allah nasip eder de hamile kalırsam nasıl bir durum beni bekliyor göreceğiz.Normalde rahimde perde olan kadınların %50 ye yakınında düşük riski oluyormuş.Umarım bu bende olmaz.gerçi allahın işi.Tabiiki ne olacağını bilemeyiz.
Kendimden şimdilik bu kadar bahsedebiliyorum.ilerleyen zamanlarda kendimi daha iyi anlatırım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?